Ο John Legend δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο John Legend δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Ο 44χρονος και η σύζυγός του, Chrissy Teigen πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού.

Τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με το νέο μέλος απολαμβάνουν ο John Legend και η σύζυγός του, Chrissy Teigen. Το διάσημο μοντέλο γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου και διαθέτει πλέον μια 5μελή οικογένεια με τον 44χρονο τραγουδιστή.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο γνωστός καλλιτέχνης επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός στο People δηλώνοντας: «Τι ευλογημένη μέρα». Παράλληλα τόνισε ότι μπορεί να είναι άυπνος αλλά νιώθει άπειρη ενέργεια μετά τον χρόνο που πέρασε με τη γυναίκα και την κόρη του στο μαιευτήριο.

O John Legend μας έδειξε το πρόσωπο της μικρής Esti Maxine

Πριν λίγες ώρες ο John Legend δημοσίευσε στο Ιnstagram μια τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του, Esti Maxine. Το μωρό φορά ροζ κορμάκι και δείχνει πολύ ευτυχισμένο στην αγκαλιά του μπαμπά.

«Η νέα μας αγάπη», έγραψε ο διάσημος τραγουδιστής στη λεζάντα της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/Cn3JzmIrNgh

Η ανάρτησή του συγκέντρωσε περισσότερα από 416 χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια, ανάμεσά τους αυτό της μαμάς Teigen η οποία έγραψε: «Eeeee την αγαπώ».

sxolio1.jpg

Πριν από λίγες ώρες η Chrissy Teigen δημοσίευσε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με το νεογέννητο, με την ανάρτησή της να συγκεντρώνει 1,6 εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/Cn0Cj5dybw4

«Σε κοιτώ που μοιάζεις με μωρό», έγραψε η ευτυχισμένη μαμά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Legend-Teigen: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους και το όνομα του μωρού

Στις 20 Ιανουαρίου η 37χρονη δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της στο Instagram. Στην εικόνα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βλέπουμε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της να κρατάνε τη μικρή αγκαλιά και να την κοιτούν με λατρεία.

https://www.instagram.com/p/Cnm4W4mPPVy

«Είναι εδώ! Esti Maxine Stephens - Το σπίτι έχει φασαρία και η οικογένειά μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Ο μπαμπάκας έχει δάκρυα χαράς βλέποντας τους Luna και Miles με τόση αγάπη. Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και τις θερμές ευχές- τις νοιώθουμε», έγραψε η Teigen στη λεζάντα της ανάρτησής της.

John Legend & Chrissy Teigen δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους

Πηγή κεντρικής: johnlegend