Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι η νέα ηρωΐδα του Σασμού και το δημοφιλέστερο GIF πριν την πρεμιέρα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι η νέα ηρωΐδα του Σασμού και το δημοφιλέστερο GIF πριν την πρεμιέρα

Η κόντρα με τον Βασίλη Μπισμπίκη ήδη έγινε viral - αν και δεν θα έπρεπε - και η Μαρία Πρωτόπαππα έρχεται δυναμικά ως Μαρίνα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στον Σασμό. 

Η τρίτη σεζόν του Σασμού ξεκινά με κόντρες και οριστικές ρήξεις με τους χαρακτήρες της σειράς. Γνώριμοί μας ηθοποιοί από τις δύο προηγούμενες σεζόν αλλά και τα new entry δημιουργούν ένα νέο σεναριακό σκηνικό. Οι εξελίξεις είναι απρόβλεπτες, αλλά το κοινό ήδη έδειξε για μία ακόμη φορά την προτίμησή του στην αγαπημένη Μαρίνα, την Μαρία Πρωτόπαππα. Ειδικά για την πρώτη της διαφωνία με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ένα χαστούκι έγινε viral αλλά γιατί να δούμε ξανά σκηνές βίας στην ΤV;

Ο Σασμός κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στον Alpha, ξανά στις 21.00 και το πρώτο επεισόδιο, είναι η συνέχεια του τελευταίου της δεύτερης σεζόν με την αγωνία για την τύχη της Βασιλικής και του Μαθιού. Με το δυστύχημα της πρώτης και τον τραυματισμό του δεύτερου, από τον Νικηφόρο.

Αυτό όμως που δεν περιμένεις είναι να διακοπεί, εξαιτίας αυτών των γεγονότων, ο κρυφός γάμος του Αστέρη και της Αργυρώς.

https://www.instagram.com/p/Cuw5zD4rkij/

Από το πρώτο επεισόδιο κάνει είσοδο στη σειρά, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ως Ανδρέας Βρουλάκης και θείος της Αργυρώς. Περισσότερο ωστόσο την παρουσία του θα την δούμε μετά την πρεμιέρα. Και θα προκαλέσει αναταραχή. Όταν όλοι καταλάβουν ότι έχει επιστρέψει στο χωριό για να βάλει τέλος στα σχέδια του σασμού και της συμφιλίωσης μεταξύ των δύο οικογενειών και κυρίως να εναντιωθεί στον έρωτα της ανιψιάς του με τον Αστέρη.

https://www.instagram.com/p/CxVSA2uqRiI/

Οι πρώτες προσβολές προς την Μαρίνα - Μαρία Πρωτόπαππα - στην οποία αποδίδει ευθύνες για αυτή τη σχέση της κόρης της, θα φέρουν και την πρώτη ενδοοικογενειακή κόντρα. Ισχυρή μάλιστα. Καθώς η Μαρίνα τον χαστουκίζει μπροστά σε όλους. Αχρείαστη βέβαια μία τέτοια σκηνή, όπως και αρκετές άλλες οι οποίες εμπεριέχουν βία και τις έχουμε ξαναδεί σε σειρές prime time. Δεν χρειάζεται πια και τόσος ρεαλισμός.

Η Μαρία Πρωτόπαππα άλλαξε το look της & η Μαρίνα του Σασμού είναι μία άλλη με τα νέα της μαλλιά

Ωστόσο το κοινό στο Twitter/X αγαπά αυτή τη δυναμική Μαρίνα και την έκανε το αγαπημένο του GIF.

Ήδη είδαμε και τα πρώτα πλάνα της Πηνελόπης Τσιλίκα, ως Εύα, αδελφή του Ευθύμη, η οποία έρχεται να εκδικηθεί τον θάνατο του αδελφού της, δίχως να αποκαλύπτει από την αρχή, τους σκοπούς της.

Σε αυτά που θα δεις την πρώτη εβδομάδα, σίγουρα θα σταθείς στην ρήξη Νικηφόρου και Μανόλη, αλλά και στην αποκάλυψη της Βασιλικής πως ο Μαθιός είναι ο πραγματικός πατέρας του γιου της.