Η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι η Εύα του Σασμού και αντί να εκδικηθεί ερωτεύεται το πιο λάθος πρόσωπο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι η Εύα του Σασμού και αντί να εκδικηθεί ερωτεύεται το πιο λάθος πρόσωπο

Η αλλαγή που έκανε η ηθοποιός για να μπει στον Σασμό, το inspo Instagram και η ανατροπή που θα φέρει η Πηνελόπη Τσιλίκα στη σειρά, στην οποία και θα συναντήσει έναν παλιό της γνώριμο από τον «Σιωπηλό δρόμο». 

Μετά τον Βασίλη Μπισμπίκη, η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι η δεύτερη ηθοποιός που έρχεται στον Σασμό στην τρίτη και τελευταία του σεζόν. Στον επίλογο της σειράς, η Εύα φτάνει στην Κρήτη για να εκδικηθεί, αλλά τελικά θα ερωτευτεί. Με το πιο λάθος πρόσωπο. Και μην πηγαίνει ο νους σου στον παλιό γνώριμό της, Δημήτρη Λάλο.

https://www.instagram.com/p/CQoCNOJr2Bs/

Η αδελφή του Ευθύμη ψάχνει ένα μυστικό αλλά τελικά πέφτει στην παγίδα του έρωτα

Η ηθοποιός Πηνελόπη Τσιλίκα, πάντα ξεχώριζε τα τελευταία χρόνια με την ιδιαίτερη κινηματογραφική φυσιογνωμία της, τους προσεγμένους ρόλους που πάντα επέλεγε στο θέατρο και στο σινεμά, αλλά και την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση που έκανε στη σειρά του Mega «Σιωπηλός δρόμος» ως Θάλεια, κόρη του Αντώνη Καφετζόπουλου και crash του Δημήτρη Λάλου του αστυνόμου Νάσου Οικονομίδη.

Ο ερχομός της στον Σασμό θα φέρει ποικίλες αντιδράσεις και ως Εύα, θα έχει μεν κάποιες προστριβές με τον Δημήτρη Λάλο ως Μαθιό αλλά τελικά δεν θα είναι εκείνος το πρόσωπο που θα την απασχολήσει.

Η Πηνελόπη Τσιλίκα, είναι η Εύα, αδελφή του Ευθύμη και έρχεται στον Σασμό για να μάθει ποιος δολοφόνησε τον αδελφό της. Είναι αρχιτέκτων και με την κάλυψη πως θα κάνει επενδύσεις στην περιοχή, αρχικά δεν αποκαλύπτει την ταυτότητά της. Μόνο ο Παύλος τη γνωρίζει, αλλά πως να της πει ότι εκείνος τελικά τον σκότωσε;

Ευθύμης και Εύα έμειναν ορφανοί από γονείς, μεγάλωσαν σε δύο ξεχωριστές οικογένειες, αλλά μεγαλώνοντας έμειναν αχώριστοι.

https://www.instagram.com/p/CuwCo8lt-hO/

Όλες οι γυναίκες του χωριού θα την συμπαθήσουν αρχικά με την Αργυρώ και τη Βασιλική να έχουν κάποιες επαφές μαζί της. Η πάντα καχύποπτη καπετάνισσα Μαρία Τζομπανάκη, είναι φυσικά η μόνη που δεν θα την συμπαθήσει.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου με μαγιό στην παραλία πριν τον μεγάλο επίλογο στον Σασμό

https://www.instagram.com/p/CupnmnBshbd/

Και ενώ η εκδίκηση είναι αρχικά το πρώτο πλάνο, η Εύα τελικά ερωτεύεται, όπως υποστηρίζουν οι τελευταίες πληροφορίες για κάποιες πρώτες σκέψεις που έχουν κάνει οι σεναριογράφοι της σειράς.

Ο έρωτας όμως στον Σασμό, πάντα φέρνει μπερδέματα. Και αν αναρωτιέσαι ποιος θα είναι εκείνος που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον της, δύο είναι οι υποψήφιοι: Ο Αστέρης αλλά και ο Αντρέας Βρουλάκης, δηλαδή ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος έρχεται επίσης στον Σασμό για να φέρει αναταραχή.

Αυτό το love story Ανδρέα και Εύας λέτε να φέρει και την ανακωχή και να αλλάξει τα δεδομένα; Θα μείνουν ενωμένοι και ερωτευμένοι Αργυρώ και Αστέρης; Μεγάλο το challenge στη σειρά.

Η Εύα στην περίπτωση του Ανδρέα ερωτεύεται σίγουρα το λάθος πρόσωπο. Γιατί μπαίνει ανάμεσα στη βεντέτα και γιατί εκείνος προστατεύει τον Παύλο, τον πρώτο του ξάδελφο και δολοφόνο του Ευθύμη.

https://www.instagram.com/p/CqpqPnyo_96/

Η Πηνελόπη Τσιλίκα για τον νέο της ρόλο έκανε και μία αλλαγή στην εμφάνισή της. Από το ξανθό που είχε υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα για το θέατρο και τον κινηματογράφο, επανήλθε στο φυσικό καστανό, όπως άλλωστε την γνωρίσαμε.

https://www.instagram.com/p/CpuoJMBIa8n/

Μία ματιά στο ιδιαίτερο προφίλ της στο Instagram θα σε πείσει για τον πολύ ιδιαίτερο τρόπο που προσεγγίζει την τέχνη της αλλά και τα social media.

https://www.instagram.com/p/CmuN1ZVLYaF/