Η μάχη Μπισμπίκη και Λάλου μόλις ξεκίνησε στον Σασμό και το κοινό μαζί με την Βανδή πήραν θέση

Κατερίνα Μπούσιου
Η μάχη Μπισμπίκη και Λάλου μόλις ξεκίνησε στον Σασμό και το κοινό μαζί με την Βανδή πήραν θέση

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα έδειξε πως Βασίλης Μπισμπίκης και Δημήτρης Λάλος ετοιμάζονται για επική αναμέτρηση ως Ανδρέας Βρουλάκης και Μαθιός. 

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έρχεται με άγριες διαθέσεις στον Σασμό ως Ανδρέας Βρουλάκης και όλοι περιμένουν την πρώτη σύγκρουση με τον Δημήτρη Λάλο ως Μαθιό. Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα είναι ενδεικτική του σεναρίου, αλλά το κοινό έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ του ενός. Και η Δέσποινα Βανδή επίσης.

https://www.instagram.com/p/CuZYR4TIYA1/

Η Δέσποινα υπέρ του Βασίλη και το κοινό υπέρ του Δημήτρη

Ο τρίτος κύκλος του Σασμού και ο επίλογος της σειράς, αναμένεται με ενδιαφέρον λόγω και του μυστηρίου που προκάλεσε το τρέιλερ, αμέσως μετά το φινάλε της προηγούμενης σεζόν.

Η σκηνή μετά το φινάλε στον Σασμό ξεσήκωσε το κοινό: Πεθαίνει ο Αστέρης και ποιος τον τιμωρεί;

Αυτό το μυστήριο θα τονωθεί με την είσοδο στη σειρά τόσο του Βασίλη Μπισμπίκη, όσο και της Πηνελόπης Τσιλίκα.

Ο πρώτος όπως ήδη προφανώς γνωρίζεις, έρχεται ως ο εξαφανισμένος θείος της Αργυρώς και αδελφός του πατέρα της. Η απουσία του από την Κρήτη θα δικαιολογηθεί σεναριακά, όπως έγινε και στην περίπτωση του Στέλιου Μάινα ως Παύλου πέρσι τον Σεπτέμβριο.

Η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι η Εύα του Σασμού και αντί να εκδικηθεί ερωτεύεται το πιο λάθος πρόσωπο

Ο καπετάνιος στο επάγγελμα Ανδρέας Βρουλάκης χρειάστηκε να κλειστεί στη φυλακή, όταν βρέθηκε παράνομο φορτίο στο καράβι του. Δεν κράτησε ιδιαίτερη επαφή με την οικογένεια, παρά μόνο με τον Παύλο και τώρα έρχεται ξανά στις ζωές όλων, μάλλον για να τις ταράξει, παρά για να ηρεμήσει τα πνεύματα, καθώς είναι αψύς και υπέρμαχος της βεντέτας.

Αυτό όπως καταλαβαίνεις θα χαλάσει τα σχέδια της Καλλιόπης και του Παύλου για σασμό, όπως και τα όνειρα της Αργυρώς να μείνει με τον άντρα της στο ίδιο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/Cwmudbgq1DM/

Στην μετωπική με την αντίπαλη οικογένεια, ο Ανδρέας Βρουλάκης, θα αποκτήσει έναν δυνατό εχθρό, τον Μαθιό .

Η λεζάντα «Η μάχη μόλις ξεκίνησε» στην ανάρτηση του Δημήτρη Λάλου στην πρώτη φωτογραφία των γυρισμάτων με τον Βασίλη Μπισμπίκη είναι ενδεικτική. Και πολύ άγρια όπως κάποια παρατήρησαν για τις ανάγκες του promotion.

https://www.instagram.com/p/CwxXxpkouLA/

Το κοινό ήδη «ψήφισε» ποιον θέλει νικητή. Και αυτός είναι ο Μαθιός. Τα σχόλια είναι ενδεικτικά και θα πρέπει να τα λάβουν υπόψη τους οι σεναριογράφοι. Το κοινό δεν θέλει ο Αστέρης - Ορφέας Αυγουστίδης αλλά και ο Δημήτρης Λάλος να έχουν άσχημο τέλος. Ή να ταλαιπωρηθούν.

Τελικά όμως ο Βασίλης Μπισμπίκης βρήκε σύμμαχο, εκτός από κάποιες θαυμάστριές του από την εποχή που έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες. Η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή έσπευσε να βάλει μία καρδιά, ενθουσιασμένη για τη νέα επαγγελματική συνεργασία του αγαπημένου της. Δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό φυσικά.

vandibisbikis.jpg