Πετρετζίκης & Παπαμιχαήλ γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους με ένα royal πάρτι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Πετρετζίκης & Παπαμιχαήλ γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους με ένα royal πάρτι

O Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γιόρτασαν τα γενέθλια της μικρής Ακυλίνας και διοργάνωσαν το πιο ξεχωριστό πάρτι. Ο girly στολισμός και οι ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες. 

Πολύ ξεχωριστή ήταν η χθεσινή ημέρα για τον Άκη Πετρετζίκη και τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αφού η μονάκριβη κόρη τους, Ακυλίνα γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια.

Το ερωτευμένο ζευγάρι διοργάνωσε royal πάρτι για την μικρή του πριγκίπισσα, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και έδωσε απέραντη χαρά στον 2χρονο Αχιλλέα. Ο Πετρετζίκης junior ήρθε στη ζωή στις 2 Ιουλίου 2021 ενώ στις 17 Σεπτέμβριου 2022 ο σεφ και η γυναίκα της ζωής του υποδέχθηκαν την κόρη τους.

Τα πρώτα γενέθλια της Ακυλίνας Πετρετζίκη

Πριν λίγα λεπτά ο πρώτος Έλληνας MasterChef δημοσίευσε στο Instagram το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι γενεθλίων της κόρης του και μας έδειξε τον υπέροχο girly στολισμό που επέλεξαν για να τιμήσουν την μικρή τους πριγκίπισσα.

Οι ευτυχισμένοι γονείς πόζαραν έχοντας στην αγκαλιά τους τα δύο τους παιδιά και όπως συνηθίζουν, κάλυψαν τα πρόσωπά τους με emojis, θέλοντας έτσι να τα προστατέψουν από τα media.

https://www.instagram.com/p/CxVanLpILM8/

«Και τούρτα φτιάξαμε και μπαλόνια φουσκώσαμε και παίξαμε, γιατί χθες το κοριτσάκι μας έγινε 1! 🥳 Να ζήσεις, μικρή μας Ακυλίνα! #❤ (εντάξει, το κεράκι το έσβησε ο Αχιλλέας 😛) #happybirthday #birthdaygirl #ourfamily #prouddad», έγραψε ο γνωστός σεφ στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Το ροζ χρώμα και οι παστέλ αποχρώσεις κυριάρχησαν στον στολισμό, με πολύχρωμα μπαλόνια (ροζ, μωβ, ανοιχτό κίτρινο και πορτοκαλί) να κοσμούν την αυλή. Ένας μεγάλος μαυροπίνακας βρισκόταν στο κέντρο του μπουφέ και έγραφε: «Happy 1st birthday».

Στο τραπέζι δέσποζαν λαχταριστά cupcakes, τρουφάκια σοκολάτας με ροζ επικάλυψη και η εντυπωσιακή τούρτα της μικρής Ακυλίνας. Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε ο σεφ ξεχώρισε η ροζ τριώροφη τούρτα της εορτάζουσας η οποία ήταν διακοσμημένη με 3D λουλούδια, τον αριθμό ένα και ένα μεγάλο στέμμα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο 39χρονος είχε αποκαλύψει τις αλλαγές στην καθημερινότητά του μετά την δημιουργία οικογένειας αναφέροντας: «Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 ετών, δεν μιλάει ακόμη αλλά καταστρέφει τα πάντα. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε χρόνο από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, «έσκασε» το δεύτερο παιδί. Η μικρή θηλάζει δεν κάνει τίποτε άλλο ακόμη. Τρώει, κοιμάται και κλαίει. Αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Θα την βάλουμε σε πρόγραμμα στους έξι επόμενους μήνες».

Και πρόσθεσε: «Πλέον κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ με το που τελειώσουν τα δελτία ειδήσεων και ξυπνάω στις 4 το πρωί για να έχω χρόνο να παίξω με τον μικρό και να πάω μετά στο γυμναστήριο. Πρέπει να συμβαδίζουμε πλέον με το πρόγραμμα των παιδιών. Εμείς οι γονείς πρέπει να προσαρμοστούμε στο δικό τους και όχι εκείνα στο δικό μας».

H γέννηση της Ακυλίνας Πετρετζίκη

Στις 17 Σεπτεμβρίου 2022 ο Άκης Πετρετζίκης ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά αφού η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γέννησε την κόρη τους σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0/

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @mitera.gr που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις! #❤️ #mitera #happydad #dadlife #welcome #babygirl», έγραψε ο σεφ στη λεζάντα της ανάρτησής του, ευχαριστώντας δημόσια τον γιατρό και όλο το προσωπικό του μαιευτηρίου.

petretzikis1.webp

Πηγή κεντρικής: akis_petretzikis