Η γοητεία του Αιμίλιου Χειλάκη στους Πανθέους έκανε το κοινό να αγνοήσει ακόμη και τα αστεία λάθη

Κατερίνα Μπούσιου
Η γοητεία του Αιμίλιου Χειλάκη στους Πανθέους έκανε το κοινό να αγνοήσει ακόμη και τα αστεία λάθη

Τα τζιτζίκια, ο προβληματικός ήχος και μία εικόνα: Οι τηλεθεατές ήταν πάλι στο Twitter/X οι πιο αυστηροί κριτές. Kαι εμείς επίσης. 

Η πρεμιέρα της σειράς «Οι Πανθέοι» πήγε πολύ καλά σε επίπεδο τηλεθέασης το βράδυ της Δευτέρας, αλλά το κοινό έχει μεγάλες προσδοκίες. Και κλασσικές, μεγάλες αγάπες, δείχνοντας ήδη την προτίμησή του σε ορισμένους ηθοποιούς. Ο Αιμίλιος Χειλάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο χθεσινό επεισόδιο για έναν απλό λόγο, ενώ στο Twitter/X ήδη υπήρξαν αντιδράσεις για δύο λάθη.

Τα τζιτζίκια, τα πουλόβερ και μία λάθος εικόνα

Η ιστορία της σειράς «Οι Πανθέοι» συνεχίζει να εξελίσσεται αργά, μπαίνοντας πλέον στην ουσία της ιστορίας, λίγο πριν ξεκινήσει ο θυελλώδης έρωτας του Κίτσου Γαλάτη με την Μάρμω Πανθέου. Παράλληλα με την έρευνα για το παρελθόν του πατριάρχη της οικογένειας Βλάσση Πανθέου με αρκετό μυστήριο και μεταφυσικές προεκτάσεις. Αυτό το κομμάτι της ιστορίας το έχει αναλάβει ήδη η Έλενα Τοπαλίδου ως Μιρέλλα.

Η «κακιά» Δανδουλάκη, η νέα Μάρμω και οι Άγριες Μέλισσες: Το κοινό έκανε No1 trend τους Πανθέους

Σου το έχουμε ξαναπεί πως η ιστορία είναι πολύπλοκη και πολυεπίπεδη. Λόγω και των πολλών χαρακτήρων που συμμετέχουν. Προς το παρόν έχουμε πάρει μία μικρή δόση του περιβάλλοντος της διαβόητης οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CxX745orXjE/

Κυρίαρχος της ιστορίας είναι ο Ανδρέας Πανθέος που υποδύεται ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο εκλεκτός του πατέρα του και εντός ολίγων επεισοδίων ο απατημένος σύζυγος. Στο χθεσινό επεισόδιο οι φανς του ξετρελάθηκαν ξανά με την επιβλητική φωνή του ηθοποιού, αλλά και τον τρόπο που χειρίστηκε την απώλεια του πατέρα του.

Ο Χειλάκης είναι αξεπέραστος με αυτή τη φωνή, όσο χρόνια και αν περάσουν. Είδωλο για το Twitter/X. Το παντοτινό crush για τις θαυμάστριές του.

Οι χρήστες των social media αποδείχθηκαν για μία ακόμη φορά οι καλύτεροι παρατηρητές και αρκετά αυστηροί κριτές. Σε όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, ενώ βρισκόμασταν σε συνθήκες χειμώνα στη σειρά, ο ήχος από τα τζιτζίκια - προφανώς γιατί το γύρισμα έγινε καλοκαίρι - δεν πέρασε απαρατήρητος. Ειδικά γιατί κράτησε αρκετή ώρα. Γενικώς υπάρχει ένα θέμα με τον ήχο στα δύο πρώτα επεισόδια. Που αποπροσανατολίζει τον θεατή.

Το δεύτερο λάθος αφορούσε στη διάσταση του χρόνου. Στο εκκλησάκι που υποτίθεται γινόταν η κηδεία του Πανθέου, εθεάθη εικόνα του Αγίου Παίσιου. Μεταγενέστερου αγίου από την προπολεμική Αθήνα στην οποία αναφέρεται η σειρά. Στις λεπτομέρειες μερικές φορές κρίνεται η διαφορά.

eikona.jpg

Γιατί η επόμενη εβδομάδα, με την πρεμιέρα της Μάγισσας, του Σασμού και της Γης της ελιάς θα δυσκολέψει τον ανταγωνισμό.