H Jada Pinkett Smith γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της με νέο look και αισιοδοξία για την αλωπεκία

H Jada Pinkett Smith γιόρτασε τα 52α γενέθλιά της με νέο look και αισιοδοξία για την αλωπεκία
AP

H Jada Pinkett Smith έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση για την πορεία της υγείας της και γιόρτασε τα γενέθλιά της.

Τα 52α γενέθλιά της γιόρτασε πριν λίγα 24ωρα η Jada Pinkett Smith, σύζυγος του διάσημου ηθοποιού, Will Smith.

Η ηθοποιός-σεναριογράφος και παραγωγός έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια τα τελευταία χρόνια για τον αγώνα της με την αλωπεκία, αποτελώντας πηγή έμπνευσης και δύναμης για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Το νέο look της Jada Pinkett Smith

Πριν λίγες ώρες η πρώην οικοδέσποινα του «Red Table Talk» δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε το νέο, εντυπωσιακό hair look της.

H Smith έβαψε τα μαλλιά της σε rose gold απόχρωση, που την κολακεύει πολύ και ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η εορτάζουσα μοιράστηκε με τους fans μερικές σκέψεις και τη νέα της εικόνα, αποδεικνύοντας πως η αλωπεκία της έχει αντιμετωπιστεί αισθητά.

https://www.instagram.com/p/CxVyMlJJjBt/

«Αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια έκπληξη γενεθλίων στην ανατολή της Παρθένου», έγραψε η 52χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Λίγο αργότερα το post γέμισε με ευχές από συνεργάτες και φίλους της ανάμεσά τους οι: Kerry Washington, Dj Lazy Jeff, Tiffany Haddish και Naomi Achu.

Η Jada Pinkett Smith είχε αποκαλύψει για πρώτη φορά το 2018 ότι πάσχει από αλωπεκία δηλώνοντας: «Ήμουν στο ντους μια μέρα και στα χέρια μου είχα μόνο χούφτες μαλλιά. Ήταν μια από εκείνες τις στιγμές στη ζωή μου που έτρεμα κυριολεκτικά από τον φόβο. Γι' αυτό έκοψα τα μαλλιά μου και συνεχίζω να τα κόβω».

H ηθοποιός έχει μιλήσει με αφοπλιστική ειλικρίνεια για το πρόβλημα της υγείας της και μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πρόσφατα η 52χρονη πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη στον φακό και αποκάλυψε πως φυτρώνουν νέες τρίχες στο κεφάλι της.

https://www.instagram.com/reel/CwVX6_usoNC/

Will Smith-Jada Pinkett Smith: Η νέα εξέλιξη στη σχέση τους μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

To viral χαστούκι του Will Smith στα Όσκαρ 2022

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στα Oscars 2022 όταν ο Will Smith σηκώθηκε από την καρέκλα του, ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Chris Rock (ο οποίος νωρίτερα έκανε ένα πολύ άστοχο και άκομψο αστείο για τα μαλλιά της Jada Pinkett Smith), μπροστά στα έκπληκτα μάτια των παρευρισκομένων και των τηλεθεατών.

O διάσημος ηθοποιός δεν ανέχθηκε το σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής για τα μαλλιά της συζύγου του και παρέμεινε έξαλλος μέχρι το τέλος της τελετής.

Το ατυχές περιστατικό έγινε viral και λίγο αργότερα ο Will Smith αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Chris Rock. Ο διάσημος ηθοποιός αποκλείστηκε από τα Oscars και όλες τις άλλες εκδηλώσεις της Ακαδημίας για 10 χρόνια, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ακαδημίας.

Πηγή κεντρικής: apimages.com