Η Δανάη Μιχαλάκη «πρόδωσε» τον Γιάννη Κουκουράκη και οι φανς της Παραλίας διχάστηκαν

Κατερίνα Μπούσιου
Η Δανάη Μιχαλάκη «πρόδωσε» τον Γιάννη Κουκουράκη και οι φανς της Παραλίας διχάστηκαν

Το Twitter/X απέκτησε και νέο είδωλο στη σειρά  «Η Παραλία» και δεν είναι άλλος από τον Μάκη Παπαδημητρίου.  

Deja vu. Οι περισσότεροι από τους τηλεθεατές που βλέπουν πιστά τη σειρά «Η Παραλία» ξαναθυμήθηκαν στιγμές από τις «Άγριες Μέλισσες» αφού η Δανάη Μιχαλάκη πρόδωσε (για λίγο) τον Γιάννη Κουκουράκη. Ωστόσο το Twitter/X έχει από χθες ένα νέο είδωλο, τον ηθοποιό Μάκη Παπαδημητρίου.

https://www.instagram.com/p/CwU7DYutrFM/

Το φιλί της Υπατίας στον Χάρι και ο Καραχάλιος «Το είδωλο»

Η σειρά «Η Παραλία» στην ΕΡΤ ήταν και η πρώτη σειρά μυθοπλασίας που έκανε πρεμιέρα τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Αν και το πρώτο επεισόδιο ήταν υποτονικό, οι τηλεθεατές άρχισαν να ανακαλύπτουν στα επόμενα επεισόδια, κάποια μικρά διαμαντάκια στην ιστορία που κρύβει αρκετά μυστήρια.

Μετά τον Γιώργο Νινιό και την Μπέτυ Λιβανού που αποτελούν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη της σειράς, τα νέα είδωλα για το Twitter/X είναι ο Μάκης Παπαδημητρίου που παίζει τον αστυνόμο Καραχάλιο και η Γωγώ Καρτσάνα ως η Μαρία και φίλη της Υπατίας (Δανάη Μιχαλάκη).

https://www.instagram.com/p/CwpO-kSgAe4/

Η υποψία ενός φλερτ αλλά και ο τρόπος ερμηνείας - ειδικά του Παπαδημητρίου - έχουν ξετρελάνει τους φανς. Μία νέα εξέλιξη της σειράς που άφησε την υποψία πως κάποιος πιέζει τον αστυνόμο να αφήσει τις έρευνες για τη δολοφονία της Ρηνιώς και να επιστρέψει στην Αθήνα, έφερε αντιδράσεις.

Η έγκυος Δανάη Μιχαλάκη στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση είχε λόγια αγάπης για 2 άντρες της ζωής της

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Και ενώ το κοινό ήδη ταυτίστηκε με το νέο μελλοντικό ζευγάρι, διχάστηκε με το πρωταγωνιστικό. Το φιλί της Δανάης Μιχαλάκη ως Υπατία στον Χάρη (Δημήτρη Μοθωναίο) και η απιστία της προς τον Γιάννη Κουκουράκη τον μελλοντικό της σύζυγο, δεν άρεσε στους περισσότερους.

https://www.instagram.com/reel/CxbQXlyIJt2/

Κάποιοι θυμήθηκαν (και με το δίκιο τους δηλαδή) τα όσα είχε τραβήξει εκείνος εξαιτίας της ως Κωνσταντής στις Άγριες Μέλισσες. Αυτούς τους δύο τους έχουμε ταυτίσει τόσο πολύ με εκείνη τη σειρά. Και έτσι αναγκαστικά βρισκόμαστε σε μία μόνιμη κατάσταση Deja vu.

Ο Γιάννης Κουκουράκης είπε τη Δανάη Μιχαλάκη «παντοτινό του ταίρι» & οι fans της Παραλίας «έλιωσαν»

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τα σχέδια του γάμου τους να αναβάλλονται. Μα κυρίως την Υπατία να παίρνει την απόφαση να μείνει στην Κρήτη λίγο παραπάνω και να μην επιστρέψει στο Λονδίνο. Άλλωστε άρχισε και εκείνη να μαθαίνει τα μυστικά της Ρηνιώς και θα εμπλακεί (έστω και άθελά της) και στην έρευνα για τη δολοφονία της.

1695246878091-438610708-iparalia.jpg