Η Ευγενία Σαμαρά έχει γενέθλια και Ζέτα Μακρυπούλια με Τόνια Σωτηροπούλου έκαναν επικά σχόλια

Η Ευγενία Σαμαρά έχει γενέθλια και Ζέτα Μακρυπούλια με Τόνια Σωτηροπούλου έκαναν επικά σχόλια

Η έκπληξη με την τούρτα και το συνεχές τρολάρισμα για τα ταξίδια της Ευγενίας Σαμαρά από τις φίλες και τους φίλους της. 

Τα 36 της χρόνια κλείνει σήμερα η Ευγενία Σαμαρά και μετά από ένα γεμάτο ταξίδια καλοκαίρι έχει ήδη επιστρέψει στην Αθήνα για να γιορτάσει με τους φίλους της τα γενέθλιά της. Το πρώτο πάρτι - έκπληξη και η πρώτες ευχές είχαν να κάνουν με τα πρόσφατα ταξίδια της. Ζέτα Μακρυπούλια και Τόνια Σωτηροπούλου την τρόλαραν με χιούμορ και κυρίως αγάπη. Τις ευχές τους έδωσαν και οι δύο μαμάδες της. Η κανονική και η τηλεοπτική στον Σασμό.

https://www.instagram.com/p/CfgkaARolUm/

Στον δικό μας Ευτύχη Μπλέτσα

Η Ευγενία Σαμαρά θα καταχωρήσει στη μνήμη της το φετινό καλοκαίρι ως το ωραιότερο. Αυτό που και εμείς ζηλέψαμε βλέποντας τις αναρτήσεις της από τους σταθμούς του ταξιδιού της. Ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη.

https://www.instagram.com/p/CuXYavYrDw7/

Και στη συνέχεια στο Περού αλλά και στον Αμαζόνιο. Αυτές είναι εμπειρίες ζωής.

Η Στέλλα του Σασμού «κοιτάζει μόνο μπροστά» και αυτές είναι όλες οι φορές που επέλεξε να φορέσει ροζ

https://www.instagram.com/p/CwBCaESuyS_/

Υπήρξε βέβαια και μία μικρή στάση στην αγαπημένη της Σαμοθράκη.

https://www.instagram.com/p/CvNewvtLmS-/

Η Ευγενία έχει επιστρέψει πια στην Αθήνα για τα γυρίσματα του Σασμού αλλά και τη νέα συνεργασία - έκπληξη με το τηλεπαιχνίδι Switch που θα παρουσιάζει καθημερινά στην ΕΡΤ.

Το πρώτο πάρτι έκπληξη από τους φίλους της έγινε χθες το βράδι και όσοι βρέθηκαν εκεί, συνέχισαν να στέλνουν τις διαδικτυακές ευχές τους. Οι οποίες φυσικά είχαν να κάνουν με τα ταξίδια της. Τι, μόνο εμείς ζηλέψαμε την Ευγενία. Πάρε γεύση από την ευχή, καταρχάς της Ζέτας Μακρυπούλια η οποία και την χαρακτηρίζει ως πολυταξιδεμένο κορίτσι.

samara_zeta.jpg

Επικό και το σχόλιο της Τόνιας Σωτηροπούλου που χαρακτήρισε τη φίλη της Ευγενία, ως τον δικό τους Ευτύχη Μπλέτσα. Και δεν είχε και άδικο.

samara_sotiropoulou.jpg

Την πιο θερμή ευχή για το κορίτσι της έκανε όμως και η κυρία Αναστασία Σαμαρά, η μαμά της Ευγενίας, η οποία σε πολλά κοντινά ταξίδια της κόρης της στην Ευρώπη είναι μαζί της. Και όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Τα όνειρα, τα σχέδια, οι σκέψεις και τα θέλω σου, είναι οι εγκάρδιες ευνές μου για τα γενέθλια σου. Χρόνια πολλά μωρό μου!».

https://www.instagram.com/p/Cwivl2dI4uU/

Υπάρχει και μία άλλη μαμά, η τηλεοπτική της στον Σασμό Νεκταρία Γιαννουδάκη η οποία επίσης ευχήθηκε. Οι δυο τους ωστόσο τη φετινή σεζόν θα αποχωριστούν για αρκετά επεισόδια, καθώς η ηθοποιός συμμετέχει φέτος στην νέα σειρά του ΑΝΤ1+ «Ψυχοκόρες».

samara_sasmos.jpg