Το νέο ξεκίνημα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η κοινή αδυναμία με τον πρώην της Κωνσταντίνο Βασάλο

Το νέο ξεκίνημα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η κοινή αδυναμία με τον πρώην της Κωνσταντίνο Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοιμάζει το τηλεοπτικό της comeback και ο Κωνσταντίνος Βασάλος διασκεδάζει με αγαπημένους φίλους. Οι φωτογραφίες που «πρόδωσαν» μια μεγάλη αδυναμία του πρώην ζευγαριού.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες ο Ηλίας Μπόγδανος, και πέρα από πολλούς φίλους αλλά και την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, ο θετικός του Survivor All Star είχε στο πλευρό του και αρκετούς Survivors όπως ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Νικόλ Μαυρίδη αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Screenshot-2023-09-21-090332.png

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απέκτησε έναν κολλητό μέσα από το Survivor All Star

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να βρεθούν κοντά στον Ηλία Μπόγδανο, αφού οι δύο άντρες συνδέονται με στενή φιλία. Ο Κωνσταντίνος και Ηλίας βρίσκονται συχνά για φαγητό, ποτό ή καφέ στα αγαπημένα τους στέκια και απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί κατά τη διάρκεια του reality επιβίωσης ο Βασάλος να είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τη συμπεριφορά του τραγουδιστή ωστόσο οι δυο τους έχουν λύσει τις διαφορές τους και έχουν γίνει καλοί φίλοι μετά το ριάλιτι.

«Ο Ηλίας Μπόγδανος για ακόμη μία φορά είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Δεν λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Λέει ότι ο Μπάρτζης λέει πάντα την αλήθεια, όταν πριν 2-3 μήνες ήμασταν μαζί στην μπλε καλύβα και συζητούσαμε πόσο έχει αλλάξει ο Νίκος. Δεν καταλαβαίνω, τι φοβάσαι, ρε Ηλία; Θες να πας στον τελικό και να τα 'χεις καλά με όλους;», είχε πει οn camera o Βασάλος.

Screenshot-2023-09-21-090346.png

Μετά το πάρτι πάντως, ο Κωνσταντίνος μας έδειξε τη νέα φίλη που απέκτησε, μια όμορφη γατούλα. Κάτι που ήρθε παράλληλα με ένα γατίσιο στόρι και της πρώην του Βασάλου, Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γιορτάζει και είδαμε τι έκανε το καλοκαίρι με τον Γρηγόρη Morgan

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν μια κοινή αδυναμία

Αξιοσημείωτο είναι πως λίγο αργότερα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόσταρε κι εκείνη μια φωτογραφία της γάτας της, Suki, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία και είχε μαζί της όσο καιρό συγκατοικούσε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Screenshot-2023-09-21-090419.png

Η πρώην Survivor ετοιμάζει το τηλεοπτικό της comeback, στο πλευρό του Κώστα Τσουρού. Η 37χρονη θα βρίσκεται φέτος στο πάνελ της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η οποία κάνει πρεμιέρα στις 23 Σεπτεμβρίου και θα την απολαμβάνουμε κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από τη συχνότητα του ΜΕGA με κεντρικό παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό.

https://www.instagram.com/reel/CxSkXuwIONL/

Το account της νέας εκπομπής της Ευρυδίκης έχει ακολουθήσει ο νέος της αγαπημένος Γρηγόρης Μόργκαν και η αδερφή της Ιωάννα! Μένει να δούμε αν θα έρθει καλεσμένος σε αυτή την εκπομπή και στη δική της στήλη ο πρώην της Βασάλος.

Το Love story που έλειξε μετά από 6 χρόνια σχέσης

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος υπήρξαν από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της Eλληνικής showbiz. H 37χρονη δημοσιογράφος και ο 33χρονος personal trainer γνωρίστηκαν στο Survivor το 2017 και έγιναν ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος του reality επιβίωσης.

https://www.instagram.com/p/CI6GFMbA74D/

Στο παρελθόν η αθλητικογράφος έχει μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου έμενε με τον πρώην σύντροφό της. Το ζευγάρι και τα κατοικίδιά τους έμεναν σε ένα μοντέρνο σπίτι στα Βόρεια προάστια, το οποίο είχαν διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο και στυλ.

Πηγή κεντρικής: evridiki_valavani