H συγκινητική εξομολόγηση της Naomi Campbell για τους εθισμούς της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Τσακιρίδου Χριστίνα
H συγκινητική εξομολόγηση της Naomi Campbell για τους εθισμούς της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια
2023 Invision

Η Naomi Campbell μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τη μάχη της με το αλκοόλ και τις ουσίες, τα πρώτα χρόνια του modeling και τη γενναία απόφαση για τη ζωή της.

Η Naomi Campbell, γνωστή και ως «γαζέλα» του modeling, μίλησε στην κάμερα του νέου ντοκιμαντέρ, «The Super Models» που θα προβληθεί στο Apple TV+ για τα πρώτα της βήματα και την μάχη που έδωσε με το αλκοόλ και τις ουσίες.

Το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και θα παρουσιάσει την αξιοθαύμαστη πορεία των: Cindy Crawford, Linda Evangelista, Christy Turlington και Νaomi Campbell, τεσσάρων γυναικών που έγραψαν ιστορία στον χώρο της μόδας και μεσουρανούσαν για χρόνια στις πασαρέλες των κορυφαίων Οίκων.

Η μεγάλη διαφορά του «The Super Models» είναι πως δεν θέλει να προβάλει μόνο τη λαμπερή όψη της ζωής των τεσσάρων top models αλλά «ρίχνει φως» στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής τους, που ήρθαν στο απόγειο της φήμης τους.

https://www.instagram.com/reel/Cw2UQTvOHQg/

H συγκινητική εξομολόγηση της Naomi Campbell για τους εθισμούς της

Η 53χρονη Campbell εξομολογήθηκε πως στα πρώτα της βήματα στο modeling είχε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά κάνοντας κατάχρηση αλκοόλ και ουσιών για αρκετά χρόνια. Όπως η ίδια ανέφερε η ροπή τις προς τις ουσίες δημιουργήθηκε από τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και την εγκατάλειψη του πατέρα της.

«Υπάρχουν πολλά θέματα που έχω από την παιδική μου ηλικία. Λοιπόν, για παράδειγμα, το να μην γνωρίζεις τον πατέρα σου, να μην βλέπεις τη μητέρα σου. Αυτό φέρνει στην επιφάνεια πολλά… εκδηλώνει πολλά συναισθήματα. Ένα από αυτά τα συναισθήματα… είναι οπωσδήποτε ο θυμός. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Δεν έδειχνα πάντα το θυμό μου την κατάλληλη στιγμή. Ήταν πάντα μια ακατάλληλη στιγμή. Αλλά είναι μια εκδήλωση ενός βαθύτερου ζητήματος, του θυμού», είχε παραδεχθεί η Campbell το 2000 στην Barbara Walters.

Μιλώντας στην κάμερα του «The Super Models» το top model-παρουσιάστρια δήλωσε: «Η θλίψη ήταν ένα πολύ παράξενο πράγμα στη ζωή μου, επειδή δεν φαίνεται πάντα. Παθαίνω σοκ και φρικάρω όταν συμβαίνει πραγματικά, και αργότερα είναι που λυγίζω. Αλλά κράτησα τη θλίψη μέσα μου, απλά την αντιμετώπισα».

https://www.instagram.com/p/CxS3Efas7XR/

Και πρόσθεσε: «Όταν άρχισα να κάνω χρήση, αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που προσπάθησα να καλύψω, η θλίψη. Ο εθισμός είναι ένα τέτοιο… είναι απλά μια μ*****α, πραγματικά είναι. Νομίζεις πως θα επουλώσει αυτή την πληγή. Δεν το κάνει. Μπορεί να προκαλέσει τεράστιο φόβο και άγχος. Γι’ αυτό και θύμωσα πολύ». Όταν προσπαθείς να καλύψεις κάτι, τα συναισθήματά σου… Μίλησες για εγκατάλειψη. Προσπάθησα να το καλύψω αυτό με κάτι. Δεν μπορείς να το καλύψεις. Σκότωνα τον εαυτό μου. Ήταν πολύ οδυνηρό.

https://www.instagram.com/p/Cw2uWaxOdQE/

H Campbell κατέρρευσε το 1999 κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης και αποφάσισε να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης το supermodel μίλησε για τον θάνατο του Gianni Versace και τους σχεδιαστές που κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της αναφέροντας: «Ο αείμνηστος σχεδιαστής Azzedine Alaïa ήταν ο μπαμπάς μου. Μαζί του έμαθα για τις οικογένειες που επιλέγεις. Το ίδιο και για τον Gianni Versace. Είχε ευαισθησία στο να με αισθάνεται, με ωθούσε. Με ωθούσε να βγω έξω και να προχωρήσω περισσότερο όταν δεν πίστευα ότι το είχα μέσα μου για να το κάνω. Έτσι, όταν πέθανε, η θλίψη μου έγινε πολύ βαριά».

H 53χρονη Naomi Campbell έγινε για δεύτερη φορά μαμά και δημοσίευσε την πρώτη photo του μωρού

H Βρετανίδα καλλονή δεν δίστασε να αναφερθεί στις καταδίκες της, αφού υπάλληλοι και συνεργάτες της προέβησαν σε καταγγελίες εναντίον της κατηγορώντας την για κακοποίηση.

«Για τα λάθη μου, πάντα τα παραδεχόμουν. Επέλεξα να πάω σε κέντρο αποτοξίνωσης. Ήταν ένα από τα καλύτερα και μοναδικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω για τον εαυτό μου εκείνη τη στιγμή. Είναι τρομακτικό να σηκώνεις τον καθρέφτη και να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη. Είναι τρομακτικό και μου πήρε πολλά χρόνια να το δουλέψω και να το αντιμετωπίσω», δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια το μοντέλο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com