«Να συνεχίσει να με αντέχει» ευχήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην Γαλάτεια του για τα γενέθλιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
«Να συνεχίσει να με αντέχει» ευχήθηκε ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην Γαλάτεια του για τα γενέθλιά της

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη είχε τα γενέθλιά της αλλά αποκάλυψε ποια ήταν τα πιο ξεχωριστά γενέθλια που έχει ζήσει.

Η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να μην έχουν παντρευτεί ακόμα αλλά είναι μαζί περίπου 7 χρόνια κι έχουν αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον 5χρονο Άγγελο και τον σχεδόν 2 χρονών Ιορδάνη.

giorgospapadopoulosofficial_351453544_6041380122607226_7086226000152547727_n-(1).jpg

Η Γαλάτεια μάλιστα, ανέφερε κατά τη διάρκεια της βάφτισης του δεύτερου γιου τους για το αν θα παντρευτούν: «Ήταν ακόμα μία ξεχωριστή ημέρα, αλλά με βλέπετε πώς είμαι ντυμένη. Επειδή δεν με παντρεύεται, λέω κάθε φορά ότι θα κάνω το πάρτι σαν να είναι γάμος. Αυτό θα γίνεται, θα ντύνομαι σαν νύφη»,

με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να απαντά με χιούμορ: «Της έκανα πρόταση γάμου την ημέρα που γέννησε τον γιο μας, τον Άγγελο, πριν από τέσσερα χρόνια. Είναι σπαστική και ψυχοπαθής με την καθαριότητα που για να προγραμματίσει τον γάμο και να τον οργανώσει, θα περάσουν 10 χρόνια».

Τα φετινά «ροζ» γενέθλια της Γαλάτειας

Την Τετάρτη, λοιπόν 20 Σεπτεμβρίου, η σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου γιόρτασε τα 28α γενέθλιά της, με μια μάζωξη για λίγους φίλους και καλούς σε γνωστή ταβέρνα του Πειραιά. Το θέμα του πάρτι δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο, από το trend της χρονιάς, δηλαδή την Barbie.

Η Γαλάτεια φόρεσε μια ολόσωμη φόρμα σε ροζ απόχρωση που την έκανε να μοιάζει με μελαχρινή Barbie, ενώ και ο στολισμός των τραπεζιών αλλά και η τούρτα της ήταν εμπνευσμένα από την «Barbie Μalibu», όπως ανέφερε η ίδια σε story της.

Η ευχή του Γιώργου Παπαδόπουλου και τα ξεχωριστά γενέθλια

Δίπλα της ήταν και οι άντρες της ζωής της, ενώ ο Γιώργος Παπαδόπουλος μέσα από την εκπομπή Breakfast@star της ευχήθηκε τα εξής: «Να συνεχίσει να με αντέχει και χρόνια πολλά και καλά». Όσον αφορά, βέβαια το τι δώρο της έκανε ο τραγουδιστής δεν το αποκάλυψε καθώς, όπως είπαν και οι δύο είναι καλύτερο τέτοιου είδους πληροφορίες να παραμένουν πιο προσωπικές.

Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποκάλυψαν ποια ήταν τα πιο ξεχωριστά γενέθλια που έχουν περάσει μαζί, με εκείνη να λέει: «Τα πρώτα, που γέννησα τον Άγγελο νομίζω ήταν πολύ ιδιαίτερα. Ήταν ενός μηνός ο Άγγελος και ήταν έξω στην βεράντα και μετά πήγα και θήλασα».