Φαμέλη, Λάλος και Τσιλίκα έκαναν reunion μετά τον Σιωπηλό Δρόμο αλλά στον Σασμό θα είναι αντίπαλοι

Κατερίνα Μπούσιου
Φαμέλη, Λάλος και Τσιλίκα έκαναν reunion μετά τον Σιωπηλό Δρόμο αλλά στον Σασμό θα είναι αντίπαλοι

Οι τρεις ηθοποιοί θα βρεθούν σε δύσκολες καταστάσεις στον Σασμό και μόλις έκαναν το πρώτο τους γύρισμα. 

Ο Σασμός καλείται αυτή τη χρονιά του δύσκολου τηλεοπτικού ανταγωνισμού να κρατήσει τη δυναμική του και το πιστό κοινό του. Ήδη όλοι οι ηθοποιοί κάνουν εντατικά γυρίσματα και σε αυτά, κάποιοι ξανασυναντούν συμπρωταγωνιστές τους από το παρελθόν. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, ο Δημήτρης Λάλος και η Πηνελόπη Τσιλίκα ενώνονται ξανά 3 χρόνια μετά τον «Σιωπηλό δρόμο», αλλά στον Σασμό θα γίνουν αντίπαλοι.

https://www.instagram.com/reel/CxaI86aIoaI/

Το συγκινητικό reunion και η ανατρεπτική συνέχεια

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη σειρά «Σιωπηλός δρόμος» στο Mega, λίγο πριν την αγαπήσουμε ως Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες». Σε εκείνη τη σειρά αν θυμάσαι, υποδυόταν την δασκάλα που απαχθεί μαζί με τα παιδιά του σχολείου και ο Δημήτρης Λάλος τον αστυνομικό που ερευνούσε την υπόθεση με τη βοήθεια μίας δημοσιογράφου και συγγενή ενός εκ των παιδιών που υποδυόταν η Πηνελόπη Τσιλίκα.

Η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι η Εύα του Σασμού και αντί να εκδικηθεί ερωτεύεται το πιο λάθος πρόσωπο

Και τώρα, ήρθε η στιγμή να συναντηθούν ξανά στον Σασμό. Το πρώτο τους γύρισμα και το reunion, μας το αποκάλυψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη με ένα story της στο Instagram.

1695288865751-709895462-fameli_sasmos.jpg

Τους βλέπουμε αγαπημένους και ενωμένους, αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους τηλεοπτικούς τους ρόλους. Φαινομενικά η Αργυρώ έχει μία καλή σχέση με τον αδελφό του συζύγου της, αλλά οι πράξεις του Μαθιού σε πολλά δεν θα την βρουν σύμφωνη στα προσεχή επεισόδια. Η τρίτη σεζόν που είναι και ο επίλογος της σειράς, θα αποκαλύψει και σε εκείνη προς το τέλος, πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος.

Η Μαρία Πρωτόπαππα είναι η νέα ηρωΐδα του Σασμού και το δημοφιλέστερο GIF πριν την πρεμιέρα

https://www.instagram.com/p/Cuhb_Mlsq2g/

Η μεγάλη κόντρα ωστόσο αφορά στην σχέση του Μαθιού και της Εύας και αδελφής του Ευθύμη που θα υποδυθεί η Πηνελόπη Τσιλίκα. Η οποία αφενός δεν ξεκαθαρίζει εξαρχής την ταυτότητά της, αφετέρου τους σκοπούς της.

https://www.instagram.com/p/CxXcUzyMslw/

Υποψιάζεται πως δολοφόνος του αδελφού της είναι ο Μαθιός, γιατί μεταξύ τους είχαν μία δυνατή κόντρα, την οποία άλλωστε και παρακολουθήσαμε την προηγούμενη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CxX_Ydrs6Um/

Είναι προς το παρόν εκτός της δικής της λογικής πως άλλος ευθύνεται για την απώλεια του πιο κοντινού της προσώπου. Θα αργήσουμε χρονικά να δούμε την αποκάλυψη της αλήθειας και να αποδοθεί η ευθύνη στον Στέλιο Μάινα. Προς το παρόν ο Παύλος Βρουλάκης ζει με τις τύψεις του.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00.