Η Όλγα Κεφαλογιάννη ποζάρει με τη γοητευτική αδερφή της και η ομοιότητα είναι εμφανής

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ποζάρει με τη γοητευτική αδερφή της και η ομοιότητα είναι εμφανής
thomas daskalakis ndp photo agency thomasdask@yahoo.com

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στηρίζει έμπρακτα την αδερφή της Χριστίνα στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της πολιτικού με τις αδερφές της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει κάθε λόγο να χαμογελά αφού βιώνει μια από τις πιο ήρεμες και ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Η πρώην Υπουργός Τουρισμού έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον Σεπτέμβριο του 2021 φέρνοντας στον κόσμο δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι.

Η βουλευτής της ΝΔ και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας απολαμβάνουν στο έπακρο την καθημερινότητα με τα 2χρονα παιδιά τους και παράλληλα συνεχίζουν τις καριέρες τους στον χώρο της πολιτικής και της μουσικής, αντίστοιχα.

https://www.instagram.com/p/CdFves_NibQ/

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο της ίδιας χρονιάς υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες, έχοντας στο πλευρό του μόνο συγγενείς, συνεργάτες και καλούς φίλους.

«Όποια γυναίκα θέλει να γίνει μητέρα, ελπίζω να μπορέσει να βιώσει αυτό το συναίσθημα. Για εμένα, επειδή έγινα μητέρα σε μεγάλη ηλικία και σε φάση που ήταν κάτι που είχα ξεγράψει, όταν συνέβη, αισθάνθηκα ότι ο Θεός μου έδωσε μια πολύ μεγάλη δεύτερη ευκαιρία και ευγνωμονώ για αυτό το μεταφυσικό αλλά και τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου», είχε δηλώσει παλαιότερα η 48χρονη.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στηρίζει την αδερφή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Πριν από λίγες ημέρες η πολιτικός έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, με αφορμή την υποψηφιότητα της αδερφής της, Χριστίνας Κεφαλογιάννη στις περιφερειακές εκλογές 2023.

https://www.instagram.com/p/Cwp34NHt_Nu/

«Η αδελφή μου Χριστίνα Κεφαλογιάννη είναι πολιτικός επιστήμονας, έχει δουλέψει στον χρηματοπιστωτικό τομέα, ενώ για πάνω από επτά χρόνια υπήρξε πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος μεγάλης επιχειρηματικής μονάδας. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Αποφάσισε να πολιτευτεί ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα με τον Νίκο Χαρδαλιά και την «Αττική Μπροστά». Σε αυτήν την προσπάθεια ζητάει την στήριξη μας!», έγραψε η βουλευτής της ΝΔ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει δύο αδερφές, τη Δανάη και τη Χριστίνα, με τις οποίες είναι ιδιαίτερα δεμένη. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι τρεις γυναίκες ποζάρουν αγκαλιασμένες στον φακό, κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου με αγαπημένα πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/CkaxddftX3H/

«Με τις αδελφές μου είμαστε πολύ στενά δεμένες, αν και είμαστε διαφορετικές, αλληλοσυμπληρωνόμαστε και νιώθουμε πολύ δεμένες», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Όλα τα πλάνα που αποδεικνύουν πως η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν η πιο chic νύφη με αφορμή την επέτειό της

https://www.instagram.com/p/CrGcbfrN1dS/

Μια ματιά στο προφίλ της 48χρονης στο Instagram αρκεί για να διαπιστώσει κανείς την αδυναμία που τρέφει στις μικρότερες αδερφές της, με τις αναρτήσεις της μαζί τους να είναι η μία πιο τρυφερή από την άλλη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της πολιτικού με τις αδερφές της, Δανάη και Χριστίνα.

Πηγή κεντρικής: ndp