Η Lorde μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της και οι fans ανησυχούν

Η Lorde μίλησε ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της και οι fans ανησυχούν

H Lorde δημοσιοποίησε τη μάχη που δίνει με την υγεία της μέσα από ένα πολύ συγκινητικό γράμμα. 

Η Ella Marija Lani Yelich-O’Connor, γνωστή με το καλλιτεχνικό όνομα Lorde, έγινε ευρέως γνωστή πριν μερικά χρόνια και συγκεκριμένα το 2013, με το τραγούδι «Royals», το οποίο βρέθηκε για καιρό στην κορυφή των μουσικών charts σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η 26χρονη τραγουδίστρια βίωσε την απόλυτη αναγνωρισιμότητα σε ηλικία 13 ετών, γεγονός που όπως φαίνεται επηρέασε έντονα την ψυχική της υγεία.

Η Lorde μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Πριν λίγα 24ωρα η νεαρή καλλιτέχνης αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με μια μυστηριώδη ασθένεια και την «πληγωμένη» της καρδιά, όπως η ίδια εξομολογήθηκε μέσα από ένα συγκινητικό γράμμα.

Η ερμηνεύτρια από τη Νέα Ζηλανδία μοιράστηκε με τους fans της ότι σταμάτησε να παίρνει φάρμακα που έπαιρνε τα τελευταία έντεκα χρόνια, καθώς προσπαθεί να «ακούσει» το σώμα της και να αφουγκραστεί τις ανάγκες του.

H συγκινητική εξομολόγηση της Naomi Campbell για τους εθισμούς της και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

«Το σώμα μου είναι πραγματικά φλεγμονώδες, προσπαθεί να μου πει κάτι και προσπαθώ να το υποστηρίξω, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να βοηθάει και απογοητεύομαι. Το έντερό μου δεν λειτουργεί σωστά, το δέρμα μου είναι χειρότερο από ποτέ, έχω αρρωστήσει μισή ντουζίνα φορές. Συνειδητοποίησα νωρίτερα φέτος ότι το να ακούω το σώμα μου είναι δύσκολο για μένα, είναι κάτι που δεν έμαθα ποτέ να κάνω», τόνισε η Lorde.

Και πρόσθεσε: «Προσπαθώ να το μάθω αυτό στον εαυτό μου φέτος, αλλά ήταν δύσκολο στην πραγματικότητα, αρκετά συγκρουσιακό, με έκανε να έχω πλήρη επίγνωση όλων των περιπτώσεων που το αγνόησα ή δεν του έδωσα αυτό που χρειαζόταν, το ντρόπιασα, πήρα μια χούφτα χάπια και προχώρησα. Το μικρό κίτρινο χάπι που έπαιρνα κάθε πρωί για χιλιάδες πρωινά από τότε που ήμουν 15 ετών, σταμάτησα να το παίρνω πριν από πέντε ημέρες. Θα δω πώς θα πάει».

Η Lorde δεν δίστασε λίγο αργότερα να εξομολογηθεί στους θαυμαστές της πως νιώθει πληγωμένη αναφέροντας: «Ζω ξανά με τον σπαραγμό της καρδιάς. Είναι διαφορετικό αλλά το ίδιο. Πονάω όλη την ώρα, ξεχνάω το γιατί και μετά θυμάμαι. Δεν προσπαθώ να κρυφτώ από τον πόνο, καταλαβαίνω τώρα ότι ο πόνος δεν είναι κάτι από το οποίο πρέπει να κρυφτείς, ότι στην πραγματικότητα υπάρχει μεγάλη ομορφιά στο να κινείσαι μαζί του. Αλλά μερικές φορές βαριέμαι να είμαι με τον εαυτό μου. Τρώω σοκολάτα για να προσπαθήσω να χειραγωγήσω τις ενδορφίνες, να επαναφέρω τη γλυκιά ευτυχία του πρωινού του Πάσχα. Κάθομαι στη μηχανή του χρόνου και περιμένω να κινηθεί, αλλά δεν έχει εφευρεθεί ακόμη».

Οι θαυμαστές της τραγουδίστριας εξέφρασαν την ανησυχία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρά το γεγονός ότι η Lorde δεν σχολίασε την κατάσταση της σχέσης της με τον σύντροφό της, Justin Warren όλοι υποψιάζονται πως το ζευγάρι πιθανόν να περνάει μια μεγάλη κρίση.

Πηγή κεντρικής: apimages.com