Η Sophie Turner κάνει μήνυση στον Joe Jonas, ζητά πίσω τις κόρες της και το διαζύγιο έγινε άβολο

Η Sophie Turner κάνει μήνυση στον Joe Jonas, ζητά πίσω τις κόρες της και το διαζύγιο έγινε άβολο

O χωρισμός της Sophie Turner και του Joe Jonas πήρε άσχημη τροπή και όσα έρχονται δείχνουν το ξεκίνημα μιας μεγάλης δικαστικής διαμάχης με τις κόρες τους στο επίκεντρο.

A marriage story; Κράμερ εναντίον Κράμερ; Όπως και να το σκεφτείς, ο χωρισμός της 27χρονης Sophie Turner και του 34χρονου Joe Jonas πήρε την πιο άσχημη τροπή όσον αφορά τις δύο κόρες που έχει αποκτήσει το ζευγάρι.

Μετά την κοινή ανακοίνωση χωρισμού κι ενώ όλοι θεωρούσαν πως οι δύο πρώην θα προχωρήσουν αγαπημένοι στη ζωή μετά το διαζύγιο, η ηθοποιός υπέβαλλε μήνυση στην οποία κατηγορεί τον Joe Jonas πως έχει ουσιαστικά απαγάγει τα δύο παιδιά με την μήνυση να αναφέρει χαρακτηριστικά πως η μητέρα των κοριτσιών, της 3χρονης Willa και της 1 έτους μικρότερης αδερφής της, απαιτεί από τον πατέρα των παιδιών να επιστρέψει τα παιδιά στο σπίτι τους στη Βρετανία μετά την λανθασμένη απομάκρυνσή τους. Η Turner τονίζει πως ο πατέρας των παιδιών κρατά τα διαβατήριά τους, απαγορεύοντας έτσι την επιστροφή τους από τις ΗΠΑ, αρνούμενος να επιστρέψει στα παιδιά να είναι και πάλι με τη μητέρα τους.

https://www.instagram.com/p/Cw2ajwruv0i/

Ο Jonas, στην επίσημη τοποθέτησή του μετά τη μήνυση τόνισε πως αυτή είναι μια σκληρή νομική θέση της πρώην συζύγου του η οποία έρχεται σε αντίθεση με τη φιλική από κοινού κηδεμονία των παιδιών τους και ξεκαθαρίζει πως δεν απήγαγε τα παιδιά και πως η συμφωνία με την Turner ήταν να έχουν τα παιδιά την ευκαιρία να ζουν τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Μεγάλη Βρετανία. Η Turner από την πλευρά της τονίζει πως το παντοτινό σπίτι των παιδιών είχε συμφωνηθεί να είναι στη Βρετανία και το περιβάλλον της αποκάλυψε πως έμαθε τα νέα του διαζυγίου από τα μίντια και πως το μόνο που είχε προκύψει με τον Joe, ήταν μια διαφωνία ανήμερα τον δεκαπενταύγουστο.

Η κοινή ανακοίνωση και η απόφαση του χωρισμού

«Μετά από τέσσερα υπέροχα χρόνια γάμου, αποφασίσαμε από κοινού να τερματίσουμε σε κλίμα φιλικό τον γάμο μας. Υπάρχουν πολλά θεαματικά δημοσιεύματα για το τι συνέβη αλλά πραγματικά μιλάμε για μια κοινή απόφαση και ευχόμαστε όλοι να σεβαστούν την ιδιωτικότητα των παιδιών μας», ανέφερε η κοινή ανακοίνωση του Joe Jonas και της Sophie Turner στο Instagram.

Από τη μια το περιβάλλον του Jonas μιλά για διαφορετικό Lifestyle, κατηγορώντας τη Sophie πως ήθελε να παρτάρει. Παράλληλα, στη δημοσιότητα φτάνουν βίντεο με την Turner να πίνει αλκοόλ ενώ σε άλλα δημοσιεύματα η ηθοποιός του Game of Thrones φέρεται να έχει πει πως τα παιδιά είναι φυλακή για την ίδια και θέλει να επιστρέψει στις εποχές που έβγαινε διαρκώς.

Το πιο πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Joe να πήρε την απόφαση διαζυγίου μετά από υλικό που είδε στην κάμερα της εξώπορτας του σπιτιού του, στο οποίο έμενε με τις κόρες του.

Σύμφωνα με πηγή της Page Six, το διαζύγιο ήταν η τελευταία λύση για τον Joe και τονίζεται:

«Ο Joe ποτέ δεν ήθελε να διαλύσει την οικογένειά του αλλά ένιωσε πως αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση για τις κόρες του. Ένα δυστυχισμένο σπίτι δεν είναι σπίτι και η αλήθεια είναι πως εκείνος και η Sophie πέρασαν πολλά φέτος.

Υπήρξε πολλή φασαρία και πολλές διαφωνίες. Ήταν κάτι που μεγάλωνε και ο Joe έφτασε στο σημείο να έχει εξουθενωθεί κι ας έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει τον γάμο του. Εκείνη θέλει να βγαίνει να παρτάρει, εκείνος θέλει να μένει σπίτι, ο τρόπος ζωής τους ήταν πολύ διαφορετικός».

Ο 34χρονος Joe προσέλαβε τον δικηγόρο Tom Sasser που είχε εκπροσωπήσει και τον Τiger Woods για να προχωρήσει το διαζύγιο και το ζήτημα κηδεμονίας. Ο τραγουδιστής εξήγησε πως οι κόρες του μένουν κυρίως μαζί του, παρότι είναι ενός και τριών ετών αλλά τονίστηκε πως ο Joe θα ζητήσει κοινή επιμέλεια.

Χάρη στο ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν κάνει, ο Joe και η Sophie θα μοιραστούν μόνο το ποσό στο οποίο θα πουλήσουν το σπίτι που απέκτησαν μαζί. Κατά τα άλλα, όλα τα υπόλοιπα έσοδά τους, από τη δουλειά τους δεν θα υποστούν καμία μοιρασιά.

O Joe Jonas ζητά διαζύγιο από την Sophie Turner και η αιτία χωρισμού ξαφνιάζει