Η Angelina Jolie με τρία total black looks στη Νέα Υόρκη μας έβαλε σε φθινοπωρινή διάθεση

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Angelina Jolie με τρία total black looks στη Νέα Υόρκη μας έβαλε σε φθινοπωρινή διάθεση

(Photo by Gotham/GC Images)

Είναι η απόλυτη ιέρεια του ολόμαυρου στυλ. Και η αλήθεια είναι ότι το μαύρο είναι τελικά το χρώμα της.

Η Angelina Jolie βρέθηκε και πάλι στη Νέα Υόρκη, που φαίνεται να γίνεται σιγά-σιγά η βάση της τελευταία, αφού η κορυφαία ηθοποιός έχει αναπτύξει όπως πολύ καλά ξέρεις την επιχειρημαική της δραστηριότητα, περνώντας στη βιομηχανία της μόδας. Το Atelier Jolie έχει βάση τη Νέα Υόρκη και όχι οποιαδήποτε βάση, αλλά το iconic κτίριο της οδού 57 Great Jones, στο Greenwich Village, που είχε υπάρξει κατοικία και studio του Andy Warhol και στη συνέχεια του Jean-Michel Basquiat. Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες του 20ου αιώνα άφησαν το στίγμα τους στην περιοχή με το κτίριο αλλά και τον συγκεκριμένο δρόμο να έχουν μετατραπεί σε κανονικό μνημείο της street art αφιερωμένο στον Basquiat, που έφυγε τόσο σύντομα από τη ζωή.

https://www.instagram.com/reel/Cuato6dxJPN/

Και καθώς η Jolie προσπαθεί να «στρατολογήσει» τη νέα ομάδα του Atelier Jolie βρίσκεται συχνά στη Νέα Υόρκη, όπου και την εντόπισε πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός. Η ίδια έκανε τρεις διαφορετικές εμφανίσεις, με τρία ολόμαυρα looks. Το μαύρο είναι το αγαπημένο της χρώμα και ξέρει πώς να το κάνει να δείχνει absolutely elegant!

Το crochet μπικίνι της Ζέτας Μακρυπούλια είναι μία bohemian chic επιλογή για την παραλία

Back to black: Η Angelina Jolie μας δίνει έμπνευση για το φθινόπωρο.

Το πρώτο της σύνολο είναι ένα διαχρονικό μαύρο κοστούμι, σε tailored γραμμή, από αυτά που έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της, όποιο και αν είναι το στυλ της. Η Angelina Jolie προτιμά ένα σχέδιο σε flared γραμμή, με αυστηρό σακάκι, που έρχεται λίγο πιο κάτω από τους γοφούς. Από μέσα φόρεσε ένα cami top με δαντέλα στο στήθος, ενώ οι μαύρες γόβες της φαίνεται να είναι το go-to ζευγάρι της.

Celebrity Sightings In New York City - August 16, 2023

(Photo by Gotham/GC Images)

Την επόμενη μέρα φόρεσε το ίδιο σακάκι με ένα maxi, αέρινο, μαύρο φόρεμα, σε λιτή γραμμή από όσο μπορούμε να διακρίνουμε, πάντα με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου, ενώ ήταν η oversized shopper bag της με το ασπρόμαυρο print που έκανε το look λίγο πιο φωτεινό.

Celebrity Sightings In New York City - August 17, 2023

(Photo by Raymond Hall/GC Images)

Το τελευταίο της look από την ίδια μέρα είχε ένα maxi -πάντα μαύρο- φόρεμα με βολάν στα μανίκια και μικρά cut outs κάτω από το στήθος. Μαύρο clutch, μαύρες γόβες, μαύρα γυαλιά, μαύρο σακάκι. Όλα σε total black για την Angelina Jolie που μας έδωσε την πιο κλασική μονοχρωμία σε τρία διαφορετικά φθινοπωρινά outfits.

Celebrity Sightings In New York - August 17, 2023

(Photo by MEGA/GC Images)