Η Kylie Jenner αποκάλυψε κατά λάθος μια τρυφερή φωτογραφία της με τον Timothée Chalamet

Η Kylie Jenner αποκάλυψε κατά λάθος μια τρυφερή φωτογραφία της με τον Timothée Chalamet

H Kylie Jenner ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Timothee Chalamet και η νέα της φωτογραφία το αποδεικνύει περίτρανα.

Μπορεί η Kylie Jenner να αποφεύγει να αναφερθεί στη σχέση της με τον Timothée Chalamet ωστόσο οι κινήσεις της στα social media την πρόδωσαν ανεπανόρθωτα.

Η νεαρή τηλεπερσόνα και αδερφή των Kardashians δείχνει αποφασισμένη να κρατά ιδιωτική την προσωπική της ζωή μετά τη σχέση με τον πατέρα των παιδιών της, Travis Scott όμως κάθε της έξοδος με τον Chalamet γίνεται viral και όλοι πλέον μιλούν για το νέο ζευγάρι στο Hollywood.

Η απροσεξία της Kylie Jenner πρόδωσε το ειδύλλιο με τον Timothée Chalamet

Μια απρόσεκτη κίνηση της Kylie Jenner έγινε η αφορμή για να έρθει στη δημοσιότητα μια νέα τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού. Η 26χρονη τηλεπερσόνα παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, όπου απόλαυσε το fashion show του Οίκου Prada από την πρώτη σειρά. H νεαρή επιχειρηματίας έκανε μια αρκετά minimal εμφάνιση φορώντας μαύρο τοπ και μια εντυπωσιακή φούστα με κρύσταλλα.

Η Jenner πόζαρε αυθόρμητα στον φακό όμως δεν υπολόγισε πως το κλικ του φωτογράφου θα απαθανατίσει την εικόνα που έχει ως screensaver στο κινητό της. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο βλέπουμε τον ηθοποιός να σκύβει για να δώσει ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο της Kylie.

https://www.instagram.com/p/CxdNVpHsP0g/

Η σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στο Instagram από το Elle Mexico, με τους θαυμαστές της οικογένειας των Kardashians να εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους στα σχόλια του post.

Η Kylie Jenner μετανιώνει για τις πλαστικές στην εφηβεία και φοβάται μη γίνει η κόρη της σαν εκείνη

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ καλή περίοδο της σχέσης του και είναι full in love παρά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους.

https://www.instagram.com/p/CxdePystDt9/

Πηγή από το στενό περιβάλλον της 26χρονης μίλησε στο Entertainment Tonight και τόνισε: «Ήταν πραγματικά διασκεδαστικό για εκείνη γιατί αισθάνεται πολύ διαφορετικό από τις προηγούμενες σχέσεις της. Είναι νέο και συναρπαστικό για την Kylie και διασκεδάζει πολύ».

Πριν λίγες εβδομάδες Jenner και Chalamet εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι σε τρυφερά ενσταντανέ όσο παρακολουθούσαν αγώνα tennis στο US Open, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Πηγή κεντρικής: getty