Στο Παραπέντε: Στο τελευταίο επεισόδιο της επανάληψης η Κατερίνα Καινούργιου έγινε viral στο Twitter

Στο Παραπέντε: Στο τελευταίο επεισόδιο της επανάληψης η Κατερίνα Καινούργιου έγινε viral στο Twitter

Το Παρα Πέντε κατάφερε να γίνει Νο2 trend στο Twitter με το συγκινητικό τελευταίο του επεισόδιο και ένα πλάνο της Κατερίνας Καινούργιου έγινε viral.

Στις 18 Ιουνίου 2007 προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του Παρά Πέντε, της ιστορικής σειράς του Mega για πρώτη φορά. Κι ήταν η 22η Σεπτεμβρίου 2023 η ημέρα που το τελευταίο επεισόδιο της επανάληψης πια του Παρά Πέντε έγινε viral στο Twitter.

Πρώτο την ώρα προβολής και δεύτερο μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας ήταν το hastag #stoparapente με τη γιαγιά Σοφία να κάνει το κοινό να συγκινείται με τον θάνατό της.

parapentetwitter.jpg

Η Κατερίνα καστανή και αγνώριστη:

Κάθε φορά, σε κάθε προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Παρά Πέντε, όλοι θυμούνται πως ήταν η Κανιούργιου στο ξεκίνημά της, αυτή τη φορά 16 χρόνια πριν!

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε στη σειρά για μερικά λεπτά υποδυόμενη τη δημοσιογράφο, παίρνοντας μαζί με άλλους συνέντευξη από τη Φρίντα για τα επιτεύγματά της.

Η παρουσιάστρια ήταν αρκετά διαφορετική, με καστανά μαλλιά και σχεδόν αγνώριστη.

katken2.jpg

Όπως παρατηρούμε, δίπλα της στέκεται και ο συνεργάτης της Γιάννης Πουλόπουλος, αλλά και η δημοσιογράφος Κατερίνα Σουλιώτη.

kainourgiou.jpg

Συγκίνηση για τη γιαγιά Σοφία, Ειρήνη Κουμαριανού:

Η γιαγιά Σοφία με τον θάνατο της στο τελευταίο επεισόδιο έκανε το Twitter να πλαντάξει. Η γιαγιά Σοφία πάντως, έχει φύγει από τη ζωή πριν 10 χρόνια, τον Ιανουάριο του 2013.

82 ετών η γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή, η ηθοποιός νοσηλευόταν στον Ευαγγελισμό με προβλήματα καρδιάς.

Το άλλο μισό της γιαγιάς Σοφίας,η Θεοπούλα κατά κόσμον Έφη Παπαθεοδώρου και η Ειρήνη Κουμαριανού στον ρόλο της Σοφίας ήταν οι δυο απίθανες γιαγιάδες, που έμειναν αχώριστες μέχρι και την τελευταία στιγμή, με ατάκες, που μέχρι και σήμερα μας έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη μας.

Η Έφη Παπαθεοδώρου, μετά την συγκεκριμένη κωμική σειρά έχει συνεχίσει να ασχολείται μέχρι και σήμερα με τον χώρο της υποκριτικής και από πέρσι υποδύεται τη γιαγιά Αθηνά στη σειρά «Έρωτας Φυγάς».