Στην πιο fit πόζα με μαγιό, η Μαρία Μπεκατώρου δέχτηκε το πιο κολακευτικό σχόλιο

Στην πιο fit πόζα με μαγιό, η Μαρία Μπεκατώρου δέχτηκε το πιο κολακευτικό σχόλιο

Το στράπλες πορτοκαλί ολόσωμο μαγιό και το σχόλιο του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη.

«H Mαρία αποφάσισε να ρίξει το instagram», έγραψε ένας fan της Μαρίας Μπεκατώρου στη δημοφιλή κοινωνική πλατφόρμα, όταν είδε το καρουζέλ φωτογραφιών της παρουσιάστριας του The Chase.

Βλέπεις η Μπεκατώρου, συνεχίζει ακάθεκτη τα μπάνια στη θάλασσα και η σιλουέτα της είναι αυτή τη στιγμή στην πιο fit της φάση.

To strapless ολόσωμο μαγιό αγκάλιασε τις καμπύλες της Μαρίας, που μπορεί να πει με σιγουριά πως τον Φεβρουάριο που θα μπει στη δεκαετία των 50, θα το κάνει με το σώμα και το πνεύμα της σε πλήρη φόρμα.

«Happiness comes in salty water and…it’s still summer #blessed #thankful #vitaminsea #stillsummer #lavieestbelle», έγραψε η 49χρονη, δηλαδή, η χαρά έρχεται μέσα από το αλατισμένο νερό και έχουμε ακόμα καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CxiNizLIhKq/

Ένα από τα σχόλια που ξεχώρισαν στο προφίλ της Μπεκατώρου και στη συγκεκριμένη πόζα ήταν εκείνο του ηθοποιού Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, ο οποίος τόνισε πως η ζωή είναι μεν ωραία αλλά η Μαρία είναι ακόμα πιο ωραία!

«La vie est belle κι εσυ πιο belle»!

mpeka1.jpg

Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου για τον σύζυγό της, Αντώνη

Μπορεί να έχει ξεκινήσει την τρίτη σεζόν του Chase στο Mega, όμως η Μαρία μίλησε στο περιοδικό ΟΚ για τα 23 χρόνια κοινής πορείας με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο και είπε:

«Με διαμόρφωσαν πολύ τα χρόνια που έζησα με την οικογένειά μου. Ο Αντώνης με έκανε να βρω τις ισορροπίες στη δουλειά μου. Γνωριστήκαμε πριν γίνω γνωστή, οπότε συμπορευτήκαμε σε όσα ήρθαν από εκείνη τη στιγμή και μετά.

Σε ότι αφορά την πιο δύσκολη τηλεοπτική της στιγμή, η Μπεκατώρου θυμήθηκε τον θάνατο του πατέρα της πριν 10 ολόκληρα χρόνια:

«Όταν έχασα τον μπαμπά μου, το 2013. Ταξίδεψα, θυμάμαι, στην Κεφαλονιά για την κηδεία και επέστρεψα σχεδόν αμέσως – παρουσίαζα τότε το Your Face Sounds Familiar. Πήγα στο στούντιο, παρουσίασα το σόου, αλλά ήταν μια στιγμή που δεν πέρασα ωραία. Έσφιξα τα δόντια, βρήκα τη δύναμη να το κάνω, αλλά μόλις έκλεισε η κάμερα πλάνταξα στο κλάμα.

Με τον θάνατο του μπαμπά μου, συνειδητοποίησα πως δεν θα είμαστε εδώ για πάντα. Επίσης, θεωρούμε πως τους γονείς μας θα τους έχουμε για πάντα. Ξέρεις, λέω στους φίλους μου που έχουν τους μπαμπάδες τους: «Είναι σημαντικό που ξυπνάτε το πρωί και βλέπετε μια κλήση στο κινητό σας από τον μπαμπά σας ή ακόμη και το γεγονός πως λέτε τη λέξη “μπαμπά”».

Εμένα με ενοχλεί που δεν θα την ξαναπώ. Μαθαίνεις να ζεις με την απώλεια και συνηθίζεις την απουσία. Χρειάζεται όμως χρόνος. Οι πρώτοι μήνες είναι πολύ δύσκολοι, τα πρώτα γενέθλια που δεν είναι εκεί, οι πρώτες γιορτές που δεν είναι εκεί, τα πρώτα Χριστούγεννα. Ακόμη και τώρα, που έχουν περάσει δέκα χρόνια, όταν βλέπω φωτογραφίες μας, κλαίω», είπε η Μαρία.