Η Χριστίνα Κοντοβά καμάρωσε την μικρή Ada ως παρανυφάκι και ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Χριστίνα Κοντοβά καμάρωσε την μικρή Ada ως παρανυφάκι και ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής τους

Η Χριστίνα Κοντοβά πήγε στον γάμο καλής της φίλης φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα, αλλά η Ada που ήταν το παρανυφάκι «έκλεψε» τις εντυπώσεις.

Η Χριστίνα Κοντοβά βρέθηκε στον γάμο πολύ καλής της φίλης και ήταν πολύ εντυπωσιακή, όπως είδαμε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, με το red wine maxi σατέν φόρεμα που επέλεξε να φορέσει από την προσωπική της συλλογή με ρούχα.

Η ίδια έκανε ένα ανατρεπτικό styling αφού ολοκλήρωσε το look της με μία μαύρη δερμάτινη ζώνη με χρυσή αγκράφα και μαύρα δερμάτινα δετά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Όπως θα πρόσεξες βέβαια, και από τις παραπάνω φωτογραφίες, και οι υπόλοιπες φίλες της νύφης επέλεξαν τα ρούχα τους να είναι σε παρόμοιες αποχρώσεις του βαθύ κόκκινου και του βυσσινί.

Η Αda έγινε πρώτη φορά παρανυφάκι!

Βέβαια, η Χριστίνα Κοντοβά ήταν και για ακόμα έναν λόγο πολύ χαρούμενη στον γάμο της φίλης της κι αυτός δεν ήταν άλλος από την κόρη της την Ada, η οποία ήταν το παρανυφάκι. Η 5χρονη κόρη της σχεδιάστριας μόδας, ήταν πολύ όμορφη μέσα στο λευκό δαντελένιο της φόρεμα, ενώ φορούσε κι ένα στεφανάκι με μικρά λευκά ανθάκια στα μαλλιά.

Όπως έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά, η μικρή Ada το «χάρηκε» πάρα πολύ και μάλιστα της είπε πως ήταν η «καλύτερη μέρα της ζωής της». Χαρακτηριστικά, στην ανάρτησή της έγραψε: «Συγκινηθήκαμε που παντρέψαμε το «ζιζελάκι» μας, αγαπήσαμε λιγο παραπάνω τον @thanasis_fuji που την λατρεύει, φορέσαμε τα καλά μας (@ckontovaofficial ) και επιτέλους βρεθήκαμε να γλεντήσουμε εκτός γραφείου ενωμένες και χαρούμενες. Έγινε και η Έιντα παρανυφάκι (η καλύτερη μέρα της ζωής της λέει)!».

Τα outfits της Χριστίνας Κοντοβά και της Ada πάντα ξεχωρίζουν

Η Χριστίνα Κοντοβά πριν από δύο περίπου χρόνια έγινε κι επίσημα μαμά της Ada, αφού η υιοθεσία της ολοκληρώθηκε επιτυχώς. H σχεδιάστρια μόδας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» είχε τονίσει μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που είχα καθαρό μυαλό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία της μητρότητας. Είναι μία εμπειρία που σου δίνει όραμα».

https://www.instagram.com/p/Cto0ezUrLRa/

Από τότε η ζωή της με την κόρη της είναι κάθε μέρα διαφορετική αλλά και συναρπαστική, αφού πλέον μαζί εξερευνούν τον κόσμο. Μάλιστα, η Χριστίνα Κοντοβά πολύ συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media, με τις αναρτήσεις της να γεμίζουν με likes, ενώ πολλοί από τους followers της σχολιάζουν και τα looks της μικρής Ada τα οποία είναι πάντα προσεγμένα και stylish, κάτι που είναι λογικό όταν έχεις για μαμά τη Χριστίνα Κοντοβά.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις μερικά από τα καλύτερα outfits μαμάς και κόρης, τα οποία πολλές φορές, όπως θα δεις είναι και matchy matchy: