Χριστίνα Κοντοβά & Ada είναι «Happy Together» στην τοποθεσία Ικαρία

Χριστίνα Κοντοβά & Ada είναι «Happy Together» στην τοποθεσία Ικαρία

Η Χριστίνα Κοντοβά και η 5χρονη Ada συνεχίζουν τις διακοπές τους και είναι κυριολεκτικά αχώριστες. Οι υπέροχες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

H Χριστίνα Κοντοβά συγκαταλέγεται στις πιο πολυταξιδεμένες celebrities της εγχώριας showbiz με τις εξορμήσεις (τόσο εντός αλλά και εκτός συνόρων) να αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς της.

Πρόσφατα η σχεδιάστρια μόδας αποχωρίστηκε για λίγο την μονάκριβη κόρη της, Ada και πραγματοποίησε ένα ταξίδι στο Μεξικό όπου και χαλάρωσε με οικογενειακούς της φίλους. Λίγο πριν το τέλος του καλοκαιριού, μαμά και κόρη αποφάσισαν να φύγουν από την Αθήνα για να περάσουν μερικές ακόμη ξέγνοιαστες στιγμές στα Ελληνικά νησιά.

Οι διακοπές στην Ικαρία

Πριν λίγα 24ωρα η 45χρονη και η 5χρονη κόρη της έκαναν βαλίτσες για την Ικαρία όπου απολαμβάνουν καλοκαιρινές στιγμές μαζί με φίλους της σχεδιάστριας.

Μητέρα και κόρη εξερεύνησαν τα όμορφα μέρη του νησιού και χαλάρωσαν στην παραλία όπου και φωτογραφήθηκαν μαζί, χαρίζοντάς μας τα πιο γλυκά στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/CwkUla9rn3Z/

«Η ζωή τελευταία», έγραψε η σχεδιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της. Η χαρά είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της Χριστίνας Κοντοβά αφού η μικρή Ada άλλαξε τη ζωή της και αποτελεί την πηγή της μόνιμής της ευτυχίας.

Το ταξίδι της Χριστίνας Κοντοβά με την Ada για τη βάφτιση της κολλητής της από την Ουγκάντα

Σε άλλη ανάρτηση που έκανε η 45χρονη στο Instagram βλέπουμε την 5χρονη να περπατά στην άμμο και να αγναντεύει το ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/p/CwXXWRSrwV4/

Η γνωστή σχεδιάστρια ήθελε όσο τίποτα να γίνει μαμά και έκανε υπομονετικά ό,τι χρειαζόταν για να κερδίσει την επιμέλεια της μικρής Ada. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μεταξύ άλλων είχε τονίσει: «Ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που είχα καθαρό μυαλό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να ζήσω την εμπειρία της μητρότητας. Είναι μία εμπειρία που σου δίνει όραμα».

Η Ada βαπτίστηκε με νονά τη Σίσσυ Χρηστίδου, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία. Η μικρούλα έχει προσαρμοστεί πλήρως στη νέα της ζωή, μιλά άπταιστα Ελληνικά και είναι απόλυτα δεμένη με την τρυφερή μαμά της.

«Με ρωτάνε αν διαλέγεις παιδί. Δεν διαλέγεις ποτέ παιδί και δεν ξέρω πως κάποιος γονιός θα μπορούσε να διαλέξει το παιδί του. H Ada ήταν η πρώτη υπόθεση που μου έστειλαν τον φάκελό της. Ήταν τότε 2 χρονών και μου είπαν αν θέλουμε να προχωρήσουμε μαζί της ή να δούμε κάποιο άλλο παιδί, κάποια άλλη υπόθεση. Πώς να πεις όχι σε ένα παιδί; Την είδα και είπα το παιδί μου», έχει δηλώσει στο παρελθόν με αφοπλιστική ειλικρίνεια η σχεδιάστρια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από τις διακοπές μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: ckontova