Η Βαλέρια Σλούκα έγινε 2 ετών και οι γονείς της διοργάνωσαν το πιο ονειρεμένο πάρτι γενεθλίων

Η Βαλέρια Σλούκα έγινε 2 ετών και οι γονείς της διοργάνωσαν το πιο ονειρεμένο πάρτι γενεθλίων

O Κώστας Σλούκας και η Μαρία Δαρσινού γιόρτασαν τα γενέθλια της μικρής τους πριγκίπισσας με ένα λαμπερό πάρτι. Ο ιδιαίτερος στολισμός, οι καλεσμένοι και το εντυπωσιακό look της συζύγου του μπασκετμπολίστα. 

Γιορτινό κλίμα επικρατεί στο σπίτι του Κώστα Σλούκα και της Μαρίας Δαρσινού αφού η μονάκριβη κόρη τους, είχε χθες (25/09) τα γενέθλιά της.

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού και η σύζυγός του έχουν μεγάλη αδυναμία στη 2χρονη Βαλέρια και της διοργάνωσαν ένα πάρτι γενεθλίων υπερπαραγωγή στα νότια προάστια, με στενούς οικογενειακούς φίλους να δίνουν το παρών νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας.

Το εντυπωσιακό πάρτι και ο στολισμός

Ο Κώστας Σλούκας και η σύζυγός του οργάνωσαν το πιο όμορφο πάρτι για τα δεύτερα γενέθλια της μονάκριβης κόρης τους, με αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς να δίνουν το παρών.

https://www.instagram.com/p/CxoOw1JMTG8/

«Χρόνια σου πολλά μωράκι μου γλυκό!!! Να σε χαιρόμαστε και να ομορφαίνεις τη ζωή μας με την λάμψη σου💛», έγραψε η Μαρία Δαρσινού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το κύριο θέμα της διακόσμησης ήταν οι μαργαρίτες με τις παστέλ αποχρώσεις του ροζ, κίτρινου και λευκού να κυριαρχούν στα μπαλόνια και τον υπόλοιπο στολισμό.

Ένα εντυπωσιακό candy bar πλαισίωνε την δυόροφη τούρτα της μικρής Βαλέριας και περιείχε από cake pops, μέχρι χρωματιστά κουφέτα, macarons και cupcakes που έγραφαν το όνομα της εορτάζουσας.

https://www.instagram.com/reel/CxoTd9usTb8/

Η Μαρία Δαρσινού δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της και χαμογελούσε διαρκώς στο πλευρό του μπασκετμπολίστα. Για την περίσταση η ευτυχισμένη μαμά επέλεξε δετό satin φόρεμα σε σαμπανιζέ απόχρωση ενώ ο άσσος του ΠΑΟ φόρεσε λευκό t-shirt, μπεζ παντελόνι και sneakers.

1695723845226-494460009-sloukas2.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας όμως επισημοποίησε τη σχέση του τον Ιούνιο του 2021, λίγο πριν υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί.

https://www.instagram.com/p/Cv8HollrYik/

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες τους.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε το παρών στο πάρτι της μικρής Βαλέριας

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρευρέθηκε στο πάρτι της μικρής Βαλέριας αφού διατηρεί στενή φιλία με την σύζυγο του μπασκετμπολίστα.

https://www.instagram.com/p/Cxn_Z_uLIEi/

Ντυμένη casual, η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε μπροστά από τον εντυπωσιακό στολισμό και μοιράστηκε αργότερα αρκετά στιγμιότυπα στο Instagram.

Screenshot-2023-09-26-122520.png

Η «Queen Dina» έκανε μια πολύ chic ενδυματολογική επιλογή φορώντας τζιν παντελόνι με logo print, γαλάζιο πουκάμισο και sneakers.

Πηγή κεντρικής: maria_darsinou