Ναι, το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw θα μας λείψει πολύ!

Πατούλια Κατερίνα
Ναι, το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw θα μας λείψει πολύ!

Από όλους τους αποχωρισμούς, αυτός που μας προκάλεσε η Carrie Bradshaw πουλώντας το θρυλικό της διαμέρισμα, ήταν ο πιο μεγάλος για τις απανταχού fans του Just Like That και του Sex & the City.

Το διαμέρισμα της Carrie Bradshaw, με την επιβλητική εξώπορτα, με το υπέροχο παράθυρο, στην πιο ωραία περιοχή, δεν είναι και εύκολο πράγμα να μένεις στο Upper East Side και να πληρώνεις ενοίκιο 700 δολάρια τον μήνα όπως είχε καταφέρει να κάνει το 2000!

Αντίο στο διαμέρισμα της Bradshaw

Ε, αυτό το διαμέρισμα με τις χιλιάδες αναμνήσεις, τους άντρες που πέρασαν από εκεί, τις ώρες που η Carrie το χρησιμοποίησε και ως γραφείο σε μια εποχή δικής της τηλε- εργασίας, εκεί που μας έμαθε τι πάει να πει μεγάλη και αληθινή ντουλάπα, πουλήθηκε στη 2η σεζόν του Just Like That για τα μάτια του Aidan και της μεγάλης επανένωσής του με την Carrie.

https://www.instagram.com/reel/Cwf5v-qqVdp/

Και δεν θέλω να με βρεις πικρόχολη, γιατί στο μεγαλύτερο debate της ερωτικής ζωής της Bradshaw (Big ή Aidan) ήμουν πάντα #teamaidan. Έλα όμως που η αλήθεια είναι πως ο Mr Big στη ζωή της Carrie, η μοναδική της σταθερά ήταν το διαμέρισμά της, το οποίο θα πρέπει να μάθουμε πια να μην βλέπουμε στην οθόνη μας και να συνηθίσουμε το μεγάλο σπίτι στο Gramercy Park το οποίο θα φιλοξενούσε τον Aidan και τα παιδιά του.

Sex and the City 2 Set

Έκανε η Carrie λάθος που πούλησε το υπέροχο διαμέρισμά της;

Οι ειδικοί στην αγορά σπιτιών στη Νέα Υόρκη λένε πως ναι! Όπως σίγουρα θυμάσαι, για να αγοράσει η Carrie το διαμέρισμα αυτό, από τον Aidan στην πρώτη φάση της σχέσης του που κατέληξε στο ναυάγιο απιστίας με τον Mr Big, βοηθήθηκε από την Charlotte που προσφέρθηκε να πουλήσει το δαχτυλίδι της για να της δώσει τα χρήματα που χρειαζόταν. Αργότερα, όταν η Carrie μετακόμισε με τον Big ούσδα παντρεμένη πια, διατήρησε στην κατοχή της το διαμέρισμα αυτό για να μπορεί να ξεφεύγει η ίδια και οι φίλες της.

Η Madison Sutton, μεσήτρια και Tik Toker ανέφερε χαρακτηριστικά για την απόφαση της Carrie, πως η πώληση αυτού του σπιτιού το οποίο είχε για 3 δεκαετίες της ζωής της, ειδικά αυτή τη στιγμή δεν βγάζει νόημα. Το διαμέρισμα της Bradshaw θα πουλιόταν 650-750 χιλιάδες δολάρια ΄όταν ένα διαμέρισμα σαν αυτό στο Gramercy Park ξεπερνά τα 4,5 εκατομμύρια, που προφανώς η Carrie κληρονόμησε από τον Big. Ένας οικονομικός σύμβουλος θα την πρότεινε να το επινοικιάσει ή απλά να το κρατήσει κλειστό, μιας και αν έχει ξεπληρώσει την υποθήκη, θα της κόστιζε απλά 1000 δοκάρια τον μήνα! Ε δεν μπορεί η Bradshaw να μην είχε 12.000 ευρώ τον χρόνο ως ζάμπλουτη χήρα του Big.

«Οι άνθρωποι έρχονται και φεύγουν αλλά αυτό το διαμέρισμα ήταν στη ζωή της για 30 χρόνια, μία από τις φίλες της έπρεπε να της πει να το κρατήσει»!

And Just Like That, η Kim Cattrall επέστρεψε για 2 λεπτά και η Carrie έγινε viral μιλώντας Ελληνικά!