Narah Baptista και Vincent Cassel ζουν τον έρωτά τους όμως όλοι μιλούν για την Tina Kunakey

Τσακιρίδου Χριστίνα
Narah Baptista και Vincent Cassel ζουν τον έρωτά τους όμως όλοι μιλούν για την Tina Kunakey

Η Narah Baptista και ο Vincent Cassel έχουν έρθει πολύ κοντά και όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι στο Hollywood. Η ομοιότητα του μοντέλου με την Tina Kunakey και οι ωραιότερες φωτογραφίες της.

Μια πολύ ωραία περίοδο της προσωπικής του ζωής φαίνεται πως διανύει ο Vincent Cassel, λίγο μετά τον χωρισμό από την σύζυγό του, Tina Kunakey.

Τον Απρίλιο ο διάσημος ηθοποιός και το μοντέλο αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους με τον 56χρονο να βρίσκει άμεσα νέα σύντροφο. Ο Cassel φαίνεται πως ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της Narah Baptista, η οποία μοιάζει εκπληκτικά με την Kunakey και εργάζεται ως μοντέλο.

O Vincent Cassel (ξανά) βρήκε τον έρωτα

Οι φήμες που θέλουν τον Cassel να είναι ζευγάρι με την Baptista ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό μετά από κάποια Ιnstagram- stories που είδαν το φως της δημοσιότητας. Το σχόλιο του πρώτου «δε σε χορταίνω Narinha» και η προσθήκη ενός emoji σε σχήμα καρδιάς πυροδοτήσαν τα σχόλια για την σχέση του ηθοποιού με το μοντέλο.

Ο ένας ακολουθεί τον άλλο στο Instagram, σύμφωνα με το Marie Claire Russia, ανταλλάσσοντας likes και τρυφερά μηνύματα.

Η Monica Bellucci φωτογραφίζεται με την κόρη της που μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό

https://www.instagram.com/p/CwVEA1roE4u/

H 27χρονη Baptista έχει καταγωγή από την Αυστραλία ωστόσο οι βραζιλιάνικες ρίζες της είναι εμφανείς και μια ματιά στο προφίλ της στο Ιnstagram θα σε πείσει. To νεαρό μοντέλο ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου Elite ενώ πριν τρία χρόνια είχε στεφθεί Miss Universe Australia.

Πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν το τόσο πολύ θυμίζει την πρώην σύζυγο του Cassel, Tina Kunakey και η αλήθεια είναι πως οι δύο γυναίκες μοιάζουν αρκετά.

https://www.instagram.com/p/CsHYY3RPG7H/

O γάμος Kunekey- Cassel

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στο χωριό Bidart στη χώρα των Βάσκων κοντά στο Biarritz, τη γενέτειρα του 26χρονoυ μοντέλου.

https://www.instagram.com/p/Bm3m8xBFO9p/

Το γαμήλιο hashtag ήταν η ημερομηνία της τελετής δηλαδή #24août2018 και η νύφη κυριολεκτικά έλαμπε μέσα στο Vera Wang νυφικό της.

«Είμαι 52 και παντρεύομαι με ένα 21ός ετών κορίτσι. Και πάλι, είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος και σίγουρος ότι θα κάνουμε παιδιά», είχε τονίσει ο Cassel στη συνέντευξή του για τον γάμο με την Tina και τα παιδιά ήρθαν όντως.

Τον Απρίλιο του 2019 το top model έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Vincent Cassel, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Amazonie. Ο 56χρονος έχει ήδη δυο κόρες από τον γάμο του με την Μοnica Bellucci (1999–2013), τη 19χρονη Deva και την 13 ετών Léonie.

Italy Venice Film Festival 2019 An Officer and a Spy Red Carpet

Πριν λίγους μήνες ο Vincent Cassel έσβησε όλες τις φωτογραφίες της Kunakey από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πυροδοτώντας τις φήμες για τον χωρισμό τους, ο οποίος επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα. Καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει αναφερθεί στους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο ωστόσο ο ηθοποιός φαίνεται πως έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Tina Kunakey.

Πηγή κεντρικής: apimages.com