Οι Παγιδευμένοι ξεκινούν με μία απώλεια ενώ ο Τούρκος Λεβεντογιάννης έκανε τον γάμο του στην Αθήνα

Κατερίνα Μπούσιου
Οι Παγιδευμένοι ξεκινούν με μία απώλεια ενώ ο Τούρκος Λεβεντογιάννης έκανε τον γάμο του στην Αθήνα
KOSMAS KOUMIANOS

Ο πρωταγωνιστής της αντίστοιχης σειράς στην Τουρκία «Yargi», Κaan Urgancioglu επέλεξε να παντρευτεί την αγαπημένη Burcu Denizer το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Οι «Παγιδευμένοι» επιστρέφουν με ανατροπές. 

Η σειρά «Παγιδευμένοι» μετά την μεγάλη περσινή της επιτυχία, επιστρέφει για τη δεύτερη σεζόν. Η αντίστοιχη σειρά Yargi της Τουρκίας, ήδη μπαίνει αισίως στον τρίτο κύκλο της και κάτι τέτοιο θα συμβεί και στην ελληνική εκδοχή της. Πριν δούμε την μεγάλη απώλεια που θα «σημαδέψει» την πρεμιέρα, ας δούμε τον γάμο του διάσημου Τούρκου πρωταγωνιστή Kaan Urancioglu, του αντίστοιχου Μιχάλη Λεβεντογιάννη, πριν από 3 μήνες στην Αθήνα.

Η σύμπτωση με τους δύο πρωταγωνιστές

Ο Kaan Urancioglu, είναι διάσημος στην Τουρκία και όχι μόνο για τον αντίστοιχο ρόλο του ως εισαγγελέας στο Yargi, στον ρόλο που στην Ελλάδα υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης. Έχει λάβει μέρος σε αρκετές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές και στην Ελλάδα θα τον θυμάσαι σίγουρα από την σειρά «Kara Sevda» στον ΣΚΑΙ.

Ο ηθοποιός μετά από πολύχρονη σχέση με την Burcu Denizer ήταν διαρκώς στα πρωτοσέλιδα της χώρας του για τη σχέση του και επέλεξε την τελευταία στιγμή να κάνει τον γάμο του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Για αυτό και τον Ιούνιο ήρθε στην Αθήνα και έκανε τον γάμο του στο Τούρκικο Προξενείο. Η σύντροφός του και κόρη γνωστού επιχειρηματία της εστίασης στην Κωνσταντινούπολη, είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τον γάμο τους στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CtweGSWoji_/

Οι Παγιδευμένοι επιστρέφουν με τον δικό μας εισαγγελέα Μαρκέτο να ζει τους πρώτους μήνες ευτυχίας με την αγαπημένη του Άννα (Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ) μετά τον γάμο τους.

https://www.instagram.com/p/CvegpQkoF2y/

Η Άννα έχει ανοίξει το νέο της γραφείο ως δικηγόρος, έχοντας πολύτιμη βοηθό της, την αδελφή της Χρύσα (Σοφία Φαραζή) η οποία μετά το διαζύγιό της παίρνει τη ζωή στα χέρια της. Στον δρόμο της θα βρεθεί και ένας νέος έρωτας, ο Περικλής. Τον ρόλο υποδύεται ο Γιώργης Τσαμπουράκης.

Η Σοφία Φαραζή έκανε για πρώτη φορά μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

https://www.instagram.com/p/CxvJJIqILqf/

Σύντομα με τον κολλητό τους Ανδρέα θα ενωθούν ξανά για να εξιχνιάσουν μία μυστήρια υπόθεση με μία μαζική δολοφονία σε ένα πηγάδι. Δυστυχώς σε λίγα επεισόδια αργότερα θα δούμε πως θύμα δολοφονικής επίθεσης πέφτει και η Κατερίνα η αδελφή του εισαγγελέα Σταύρου Μαυρίδη που υποδύεται η Μαριλένα Ράδου.

Το πλήγμα είναι μεγάλο για τον Κίμωνα Κουρή ως ρόλος και η αγαπημένη του Αγγελική (Ιωάννα Τριανταφυλλίδου) δεν θα μπορεί να κατευνάσει την οργή του όταν θα ζητήσει από όλους να τον βοηθήσουν για να βρει τον δράστη και να πάρει εκδίκηση.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου από τον ΑΝΤ1 στις 22.30 και σταδιακά θα γνωρίσουμε και τους νέους ηθοποιούς που θα ενταχθούν στη σειρά.