Ο Κίμων Κουρής στους Παγιδευμένους χάνει την μεγάλη του αδυναμία: Η ανατροπή της πρεμιέρας

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Κίμων Κουρής στους Παγιδευμένους χάνει την μεγάλη του αδυναμία: Η ανατροπή της πρεμιέρας

Με αρκετές απώλειες θα ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς Παγιδευμένοι, με αγάπη και δράμα να συμβαδίζουν μαζί. Αλλά και με μία μεταμόρφωση με άρωμα καλοκαιριού. 

Το πιστό τηλεοπτικό κοινό της σειράς «Παγιδευμένοι» θα κλονιστεί αρκετές φορές συναισθηματικά με το ξεκίνημα του δεύτερου κύκλου, τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου στις 22.30 το βράδυ. Μετράμε αρκετές δοκιμασίες, απώλειες και δυσκολίες με την αγάπη και το δράμα να συμβαδίζουν. Αλλά κανείς δεν περιμένει την αλλαγή στη ζωή του Σταύρου - Κίμωνα Κουρή.

Η «γοργόνα» Μαριλένα Ράδου και η δολοφονία της Κατερίνας

Με τον πιο δυναμικό τρόπο ξεκινά ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Παγιδευμένοι» ακόμη και αν αυτό σου φαίνεται κλισέ. Αν και αρχικά θα έχουμε και ρομαντικές στιγμές, με τους πρώτους έξι μήνες του γάμου του Δημήτρη και της Άννας που φαίνονται τρισευτυχισμένοι, πριν ξεσπάσει η μεγάλη καταιγίδα.

Η Σοφία Φαραζή έκανε για πρώτη φορά μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Αρχικά με μία μυστήρια υπόθεση μαζικής δολοφονίας και στη συνέχεια με τις απειλές που θα δεχθεί ο Δημήτρης. Από νέους εχθρούς και από παλαιότερους. Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο δικηγόρος Αλέκος Χατζής, ο οποίος ψάχνει στηρίγματα για να εκδικηθεί την επαγγελματική και οικονομική του καταστροφή. Ο σκληρός επιχειρηματίας που θα υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς, μοιάζει να είναι η σωτηρία του και υποστηρικτής του σχεδίου του.

https://www.instagram.com/reel/CuSkf-SAcS5/

Όλες αυτές οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, δηλαδή η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, θα δημιουργήσουν μία πολύ ωραία ταύτιση με το κοινό. Στο τρέιλερ της σειράς βλέπουμε και μία σκηνή που «πρόδωσε» την απαγωγή της Άννας. Με αίσιο τέλος. Αλλά μετά θα έχουμε το πιο σημαντικό κομμάτι της φετινής σεζόν, με την φυλάκισή της για τη δική του δολοφονία.

https://www.instagram.com/reel/CvzE8s0ogrG/

Το μεγάλο plot twist αφορά όμως στον ρόλο του Κίμωνα Κουρή, ως Σταύρου, ο οποίος αρκετές φορές την περσινή χρονιά έγινε viral. Ο οποίος θα κληθεί να αναγνωρίσει το πτώμα του πιο αγαπημένου του προσώπου. Και δεν μιλάμε για την Αγγελική, δηλαδή την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου . Αλλά για την αδελφή του Κατερίνα την οποία υποδύεται η Μαριλένα Ράδου.

Ο Δημήτρης και η Άννα αναλαμβάνουν να κατευνάσουν την οργή του και ξεκινούν έρευνες για το ποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία. Ο Αλέκος Χατζής και ο πρώην βοηθός του Μάρκος, σύντροφός της, είναι οι κύριοι ύποπτοι. Ο δεύτερος έχει προλάβει να υπεξαιρέσει ένα μεγάλο ποσό από την περιουσία του πρώην προϊσταμένου του.

Μοιάζει απίθανο πάντως να είναι ο Μάρκος.

Λίγο πριν δούμε το τέλος της Μαριλένας Ράδου στη σειρά, είδαμε όμως και την απίστευτη καλοκαιρινή της μεταμόρφωση. Όχι για τον ρόλο της ως Κατερίνα αλλά γιατί ήθελε να κάνει μία αλλαγή στα μαλλιά της. Και από ξανθιά την είδαμε με ροζ μαλλιά σε Barbie style.

https://www.instagram.com/p/Cvw2CwdMrYx/