Ο λόγος που η απόφαση της Χριστίνας Μπόμπα να απέχει από τα social δεν ξάφνιασε & το κορυφαίο σχόλιο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο λόγος που η απόφαση της Χριστίνας Μπόμπα να απέχει από τα social δεν ξάφνιασε & το κορυφαίο σχόλιο

Τι έγραψε η 35χρονη για την απόφασή της και πώς σχολιάστηκε από τους followers αλλά και από τον περίγυρό της αυτό το διάλειμμα που θέλει να κάνει. 

Η Χριστίνα Μπόμπα ανακοίνωσε σήμερα με ανάρτησή της στο Instagram πως θα κάνει ένα social media break. Κοινώς θα απέχει για λίγο διάστημα από τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, όπως έχουν κάνει κατά καιρούς και άλλοι επώνυμοι.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Καλημέρα σε όλους! Ήρθε για μένα η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media, όσο κι αν σας λατρεύω όλους και τη σχέση μας εδώ. Τα τελευταία χρόνια η ζωή ήταν σαν ένας ανεμοστρόβιλος χαράς, αγάπης και δημιουργικότητας, που συνοδευόταν βέβαια από πολλές αλλαγές και απαιτήσεις. Έτσι, αποφάσισα να κάνω μια μικρή παύση από τα social media για να συγκεντρωθώ στη στιγμή, να γεμίσω μπαταρίες και να επαναφέρω τη δημιουργικότητα μου. Θα επιστρέψω, αλλά εντωμεταξύ σας στέλνω όλη μου την αγάπη και θετική ενέργεια! Να προσέχετε και να φροντίζετε τον εαυτό σας».

https://www.instagram.com/p/Cvo66QXqoyJ/

Φυσικά, πρώτος σχολίασε την ανάρτησή της ο άντρας της ζωής της, Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος έβαλε ένα «κορυφαίο» emoji aka αυτό με τη λέξη «top», υποστηρίζοντας όπως πάντα τη γυναίκα του και σε αυτήν της την απόφαση.

364813653_315272887546280_5308375171287755913_n.jpg

Η σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά, επίσης σχολίασε την ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα, γράφοντάς της να απολαύσει το συγκεκριμένο break,

ενώ και οι followers της σεβάστηκαν την απόφασή της και της ευχήθηκαν να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Η αλήθεια είναι πως το να είσαι influencer δεν είναι κι εύκολη υπόθεση, αφού συνεχώς πρέπει να «δίνεις τροφή» στο κοινό σου με συνεχείς αναρτήσεις από στιγμιότυπα της ζωής σου. Άλλωστε και να μην ασχολείσαι τόσο ενεργά με τα social media, όσον αφορά τουλάχιστον την περίοδο των διακοπών, θα έχεις διαπιστώσει πως θέλεις να έχεις την ησυχία σου. Γι΄αυτό, οι πιο πολλοί σταματούν τις δημοσιεύσεις στα social media τους όταν κάνουν διακοπές ενώ άλλοι οριακά απαντούν στις κλήσεις στο τηλέφωνό τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να ηρεμήσουν από την «βαβούρα» της καθημερινότητας.

Η Χριστίνα Μπόμπα, βέβαια δεν είπε για πόσο διάστημα θα βρίσκεται σε αποχή από τα social media, ωστόσο σίγουρα μπορούμε να αντιληφθούμε την ανάγκη της για λίγες πιο προσωπικές στιγμές.

Η κίνηση που έδειχνε ότι είχε πάρει αυτή την απόφαση εδώ και καιρό

Η influencer δεν πήρε την απόφαση εν μία νυκτί να σταματήσει για λίγο διάστημα να είναι ενεργή στα social media. Αρκετοί followers της είχαν παρατηρήσει πως από τα γενέθλιά του κουμπάρου τους Μάνου Γαβρά και την ανάρτησή της στις 10 Ιουλίου από το πάρτι του, η ίδια σταμάτησε τα Instagram stories της αλλά και τις αναρτήσεις της.

Επανήλθε ξανά μία μέρα πριν μπει ο Αύγουστος δημοσιεύοντας κάποιες νέες οικογενειακές φωτογραφίες τους από την Αντίπαρο,

https://www.instagram.com/p/CvU69glqLzf/

ύστερα δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο ήταν όμως για επαγγελματικούς σκοπούς και η τελευταία της ανάρτηση - πριν τη σημερινή - ήταν χθες δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες της από το ταξίδι της στη Βιέννη με τον Σάκη Τανιμανίδη.

https://www.instagram.com/p/CvkJa9-qShF/

Aν αναλογιστούμε ότι η Xριστίνα Μπόμπα υπό κανονικές συνθήκες δημοσίευε κάθε μέρα σχεδόν φωτογραφίες της ή στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, ήταν λίγο περίεργο ότι απότομα δεν βλέπαμε κάποια καινούργια ανάρτηση στο προφίλ της.

Αν και πολλοί θεώρησαν πως οι αραιές αναρτήσεις της ήταν λόγω των πυρκαγιών που ξέσπασαν στα μέσα Ιουλίου σε όλη τη χώρα, τελικά μετά τη σημερινή της ανάρτηση φαίνεται πως ήταν μάλλον το προμήνυμα ότι η ίδια είχε πάρει εδώ και σχεδόν 1 μήνα την απόφαση να απέχει από τα social media.