Το post της Χριστίνας Μπόμπα για τα γενέθλια της μαμάς της «πρόδωσε» το προφίλ της στο Instagram

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το post της Χριστίνας Μπόμπα για τα γενέθλια της μαμάς της «πρόδωσε» το προφίλ της στο Instagram

H καλλονή μαμά της Χριστίνας Μπόμπα έχει προφίλ στο Instagram με 8000 ακολούθους.

H Xριστίνα Μπόμπα επανήλθε στα social media μετά το break που είχε αποφασίσει να κάνει, όπως είχε γράψει σε ανάρτησή της, στις αρχές του Αυγούστου. Έτσι, πέρα από διάφορες ερωτήσεις των followers της που απάντησε σχετικά με την μικρή αυτή αποχή της, είδαμε να επιστρέφει κανονικά και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε μέσω των social media, πραγματοποιώντας για τον λόγο αυτό κι ένα ταξίδι «αστραπή» στο Μιλάνο.

https://www.instagram.com/p/CxdPaJrq2rh/

Τα γενέθλια της κυρίας Γιώτας και οι ευχές της Χριστίνας

Σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, η μαμά της Χριστίνας και της Ελίνας Μπόμπα, η κυρία Γιώτα είχε τα γενέθλιά της και έτσι η Χριστίνα δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια - μέσα από το προφίλ της στο Instagram - από τη στιγμή που επανήλθε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η influencer, λοιπόν, αναδημοσίευσε κάποιες κοινές τους φωτογραφίες από κάποιες καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ έγραψε: «Χρόνια πολλά μαμά μας, γιαγιά μας, καλύτερή μας φίλη». Άλλωστε, η μαμά της είναι το στήριγμά της κι όπως έχει αναφέρει «τι θα έκανε χωρίς εκείνη».

Για ακόμα μια φορά, οι followers της Χριστίνας Μπόμπα σχολίασαν πόσο όμορφη είναι η μαμά της, τονίζοντας πως αυτή είναι και ο λόγος που η ίδια είναι τόσο εντυπωσιακή.

Το Instagram προφίλ της κυρίας Γιώτας

Mέσα από την ανάρτηση αυτή της Χριστίνας Μπόμπα για την μαμά της, είδαμε ότι έχει κι εκείνη προφίλ στο Instagram, και μάλιστα είναι αρκετά ενεργή, ενώ έχει 8000 followers.

https://www.instagram.com/p/Cgl93VyoFhA/

Βέβαια, τις περισσότερες αναρτήσεις της μονοπωλούν οι φωτογραφίες της με τις κόρες της αλλά και τις εγγονές της, Αριάνα και Φιλίππα.

Μία ωστόσο, από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που έχει η μαμά της Χριστίνας Μπόμπα, είναι από τον Άγιο Δομίνικο, με μαγιό και σορτσάκι πίσω το 2018. Εκείνη δεν βρέθηκε τυχαία εκεί, αφού πήγε μαζί με την μικρή της κόρη, την Ελίνα, να δουν την Χριστίνα Μπόμπα που βρισκόταν στο νησί λόγω του Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος παρουσίαζε το πρώτο τότε Survivor.

https://www.instagram.com/p/BhKRRhIgp93/