Πρόβα νυφικού, αρραβώνες και μία δολοφονία στον Σασμό: Πώς θα αλλάξουν όλα στη σειρά

Κατερίνα Μπούσιου
Πρόβα νυφικού, αρραβώνες και μία δολοφονία στον Σασμό: Πώς θα αλλάξουν όλα στη σειρά

Τα spoilers επιμένουν για δολοφονία του Νικηφόρου στον Σασμό, η οποία θα αλλάξει τα πάντα στη σειρά. 

Ο Σασμός συνεχίζει να κυριαρχεί στη βραδινή ζώνη στα νούμερα τηλεθέασης, έστω και με απώλειες, λίγο πριν ανοίξει ένας μεγάλος κύκλος με ευχάριστα και πολύ δυσάρεστα. Οι φανς της σειράς θα ετοιμαστούν για δεύτερη φορά να χαρούν με τον αρραβώνα του Αστέρη και της Αργυρώς αλλά και να εκπλαγούν, καθώς πλέον είναι σίγουρο πως θα έχουμε μία ηχηρή αποχώρηση από τη σειρά.

Η Αργυρώ κάνει πρόβα νυφικού στον Σασμό (ξανά) λίγο πριν την μεγάλη τραγωδία

Δύο υποψήφιες νύφες θα έχουμε στον Σασμό στα επόμενα επεισόδια. Τη Θοδώρα η οποία θα ετοιμάζεται να κάνει τον γάμο της με τον Γιώργο και την Αργυρώ η οποία για δεύτερη φορά (αυτή τη φορά δεν θα έχουμε διακοπή) θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με τον Αστέρη της, με τον αρραβώνα τους.

https://www.instagram.com/p/CxxKqNaMfXg/

Στη σκιά μίας μεγάλης απειλής θα γίνουν αυτά τα ευχάριστα ανάμεσα στη Δανάη Παππά και τον Γιώργο Γεροντιδάκη και τον Ορφέα Αυγουστίδη με τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Ο Βασίλης Μπισμπίκης καραδοκεί για να πάρει την εκδίκησή του.

Oι φανς του Σασμού δεν άντεξαν και ζήτησαν τη βοήθεια της Δέσποινας Βανδή για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Και ενώ θα συμπαθήσεις αρχικά την Καλλιόπη - Μαρία Τζομπανάκη γιατί θα δώσει την ευχή της για τους αρραβώνες και θα χαρεί που θα συγγενέψει με τους μέχρι χθες εχθρούς της οικογένειάς της, στη συνέχεια θα γίνει το τραγικό πρόσωπο.

https://www.instagram.com/p/CxuocO-Ie6q/

Θα είναι εκείνη που θα αποκαλύψει μία νέα μαρτυρία για τη δολοφονία του συζύγου της στη φυλακή. Θα το πει στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο, τον εγγονό της πλέον Νικηφόρο.

Μήπως τελικά μόλις μας αποκάλυψαν το τέλος του Σασμού; Το πλάνο με έναν νέο ήρωα που τα «είπε» όλα

Τα spoilers επιμένουν ότι εκείνος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Παύλο γιατί εκείνος είχε δώσει την εντολή εξόντωσης για τον παππού του. Όμως ο Λάζαρος θα υπερασπιστεί τον Παύλο και θα πυροβολήσει τον Νικηφόρο. Ο οποίος χάνει τη ζωή του. Αν και μας κάνει εντύπωση η αποχώρηση του Γιώργου Αμούτζα από αυτόν τον ρόλο, φαίνεται πως είναι σημαντική αυτή η σεναριακή αλλαγή για όσα θα ακολουθήσουν.

https://www.instagram.com/p/Cxnnl63COZu/

Γιατί αυτό όπως καταλαβαίνεις, θα πυροδοτήσει μία νέα βεντέτα για την οποία ο μόνος χαρούμενος θα είναι ο Ανδρέας Βρουλάκης.

Άτυχοι θα είναι και πάλι ο Αστέρης και η Αργυρώ. Χαρά στην υπομονή του Ορφέα και της Χριστίνας.