Τζομπανάκη VS Μπισμπίκη: Ξανά με βεντέτα συνεχίζει ο Σασμός και ο Νικηφόρος είναι το πρώτο θύμα

Κατερίνα Μπούσιου
Τζομπανάκη VS Μπισμπίκη: Ξανά με βεντέτα συνεχίζει ο Σασμός και ο Νικηφόρος είναι το πρώτο θύμα

Μαθιός και Βασιλική «χάνουν» τον γιο τους στον Σασμό. 

Αφού πέτυχε η συνταγή την πρώτη φορά, συνεχίζουμε και για δεύτερη και τρίτη φορά. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκαν οι σεναριογράφοι του Σασμού οι οποίοι ετοιμάζονται να αναβιώσουν το σκηνικό απειλών, βίας και της βεντέτας στον τρίτο κύκλο της σειράς. Σε μία χρονιά που όλα αλλάζουν στην τηλεόραση, φαίνεται πως το κοινό προτιμά αυτού του είδους την πλοκή. Όλα αλλάζουν επίσης και στη ζωή του Μαθιού και της Βασιλικής, αφού «χάνουν» τον γιο τους Νικηφόρο, θύμα αυτής της νέας αναβίωσης της βεντέτας.

Στα άρματα Τζομπανάκη και Μπισμπίκης

Μέχρι στιγμής το κοινό στο Twitter και γενικότερα στα social media έχει αποδεχθεί θετικά τον Βασίλη Μπισμπίκη στον νέο του ρόλο ως Ανδρέα Βρουλάκη. Δίνουμε πιθανότητες μόνο μέχρι τη προσεχή Δευτέρα για να διατηρηθεί αυτή η εύνοια. Γιατί από τις αρχές της εβδομάδας όλα αλλάζουν.

Μήπως τελικά μόλις μας αποκάλυψαν το τέλος του Σασμού; Το πλάνο με έναν νέο ήρωα που τα «είπε» όλα

Οι σεναριογράφοι του Σασμού αποφάσισαν ότι είναι καιρός να βάλουν τέρμα στους ρομαντισμούς του προηγούμενου κύκλου και επιστρέφουν ξανά στο δίπτυχο «βία και βεντέτα». Τουλάχιστον προς το παρόν. Γιατί όταν ερωτευτεί ο Ανδρέας Βρουλάκης θα υπάρξει μία παύση εχθροπραξιών.

Η Πηνελόπη Τσιλίκα είναι η Εύα του Σασμού και αντί να εκδικηθεί ερωτεύεται το πιο λάθος πρόσωπο

Το πρώτο θύμα της νέας κατάστασης είναι ο Νικηφόρος. Ο Μαθιός και η Βασιλική «χάνουν» τον γιο τους, λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη πως οι δύο άντρες είναι πατέρας και γιος. Και όλα ξεκινούν από την κόντρα που θα ξεκινήσει η καπετάνισσα Μαρία Τζομπανάκη με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Στέλιο Μάινα.

https://www.instagram.com/p/CxVSA2uqRiI/

Όταν σιγουρευτεί από μία νέα μαρτυρία συγκρατούμενου του συζύγου της Βασίλη Σταματάκη, ότι ο Παύλος έδωσε εντολή για τη δολοφονία του στη φυλακή. Ξέρει πως ο Αστέρης και ο Μαθιός λόγω και των οικογενειών που έχουν δημιουργήσει, δεν θέλουν να μπλέξουν με βεντέτες.

Και έτσι στρέφεται η Καλλιόπη στον εγγονό της, τον Νικηφόρο. Σε μία συμπλοκή, ο Νικηφόρος θα τραυματιστεί σοβαρά από συγγενή των Βρουλάκηδων, λίγο πριν επιτεθεί στον Παύλο.

https://www.instagram.com/p/CulyVEjo5KH/

Θα περάσουμε δηλαδή ένα μεγάλο διάστημα με όλα να κινούνται μεταξύ ζωής και θανάτου. Για να ζήσουμε και σκηνές συγκίνησης με τον Μαθιό και τη Βασιλική οι οποίοι βλέπουν ότι δεν θα προλάβουν να ζήσουν την οικογενειακή ευτυχία που είχαν ονειρευτεί.

Δεν πιστεύουμε πάντως τα spoiler που λένε πως ο Νικηφόρος πεθαίνει. Ο Νικηφόρος θα συνεχίσει τον ρόλο του, γιατί έχει και άλλα μπλεξίματα για το μέλλον. Όταν πια ο Αστέρης θα είναι εκείνος που θα μάθει πως ο αδελφός του σκότωσε τον Στεφανή, αλλά και γιατί θα προσπαθήσει να προστατέψει τη μητέρα του από έναν σοβαρό κίνδυνο.