Μήπως τελικά μόλις μας αποκάλυψαν το τέλος του Σασμού; Το πλάνο με έναν νέο ήρωα που τα «είπε» όλα

Κατερίνα Μπούσιου
Μήπως τελικά μόλις μας αποκάλυψαν το τέλος του Σασμού; Το πλάνο με έναν νέο ήρωα που τα «είπε» όλα

Το μεγάλο σασπένς με το νέο πλάνο. Το νέο τρέιλερ της σειράς ο Σασμός, μας έδωσε μία μεγάλη αποκάλυψη για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο του. 

Ο Σασμός επέστρεψε στις οθόνες μας και το τηλεοπτικό στοίχημα είναι μεγάλο. Θα καταφέρει η τρίτη και τελευταία σεζόν του, να μας «κρατήσει» το ενδιαφέρον; Πριν δώσουμε την απάντηση σε λίγους μήνες, ας δούμε ένα πλάνο στο νέο τρέιλερ του Σασμού, που σαφέστατα μας αποκάλυψε το τέλος του. Όσο παράδοξο και αν σου φανεί επειδή είμαστε ακόμη στην αρχή, είναι δείγμα μίας μεγάλη ανατροπής.

https://www.instagram.com/reel/CxoHghMIJVD/

Είναι ο Μαθιός, ο Παύλος ή ο Αστέρης;

Μέχρι να δούμε στο σημερινό επεισόδιο τους πρώτους διαπληκτισμούς με όλους από τον Βασίλη Μπισμπίκη ως Ανδρέα Βρουλάκη, κατά την είσοδό του στη σειρά, ας ρίξουμε μία ματιά σε ένα νέο τρέιλερ του Σασμού, το οποίο δημοσίευσε ο Alpha. Θα δεις λοιπόν έναν ηλικιωμένο να κρύβεται σε μία σπηλιά.

https://www.instagram.com/p/CxVSA2uqRiI/

Ο οποίος βγαίνει από την κρυψώνα του, ατενίζει μακριά το χωριό του και θυμάται όλα έχουν συμβεί ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Από την αρχή της βεντέτας, αλλά και τη δολοφονία του Μάρκου Βρουλάκη από τον Βασίλη Σταματάκη, τον πατέρα της Αργυρώς και τον πατέρα του Αστέρη, τον θάνατο του Πετρή, τη δίκη του Αστέρη, τον φόνο του Στεφανή, τον πυροβολισμό του Νικηφόρου. Και στο τέλος ξεσπά.

Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο νέος ήρωας; Ποιος θα κρυφτεί στο τέλος της σειράς (γιατί αυτό το πλάνο αυτό υπονοεί) και θα θυμάται όλα όσα έχουν συμβεί; Μήπως είναι κάποιος από τους γνωστούς μας ήρωες; Μήπως τελικά η σειρά κλείσει όπως και το ομότιτλο βιβλίο με τον Αστέρη να δολοφονεί τον Μαθιό για να μην τον σκοτώσει ο Νικηφόρος;

Οι φανς της σειράς έχουν ξεκινήσει τις ερωτήσεις.

Γιατί μπορεί να καταλήξουμε και στην περίπτωση να κρυφτεί ο Παύλος (Στέλιος Μάινας) για να γλιτώσει από τη σύλληψη μετά τον φόνο του Ευθύμη.

Φαμέλη, Λάλος και Τσιλίκα έκαναν reunion μετά τον Σιωπηλό Δρόμο αλλά στον Σασμό θα είναι αντίπαλοι

Στο σημερινό επεισόδιο, έχουμε τη συνέχεια στην έλευση του Ανδρέα Βρουλάκη στη σειρά και στο χωριό του. Θορυβώδης θα είναι η εξέλιξη. Όλο τσακωμούς και ταραχές θα έχουμε ανάμεσα στις δύο οικογένειες και μέσα στις ίδιες τις οικογένειες. Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έφτιαχναν, όλα αλλάζουν ξανά και στα ξαφνικά.

Προς το παρόν ο θείος της Αργυρώς, έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την ανακωχή και τα έχει βάλει με τον Παύλο, την καπετάνισσα και την Μαρίνα. Ακολουθούν ο Αστέρης και η Αργυρώ και σειρά έχει ο Μαθιός. Εκεί μάλλον θα έχουμε μεγάλη σύγκρουση. Στα όρια του να αναβιώσει ξανά η βεντέτα.