Στην συναυλία του Μίνου Μάτσα στο Ηρώδειο οι πιο σημαντικοί θεατές ήταν δύο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στην συναυλία του Μίνου Μάτσα στο Ηρώδειο οι πιο σημαντικοί θεατές ήταν δύο

Στη συναυλία του Μίνου Μάτσα στο Ηρώδειο οι διάσημοι που έδωσαν το παρόν ήταν πολλοί αλλά την παράσταση «έκλεψαν» η σύγυζός του Όλγα Κεφαλογιάννη και τα παιδιά τους.

Την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας έδωσε μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο βασισμένη στα έργα του. Έτσι όσοι βρέθηκαν εκεί απόλαυσαν τα ωραιότερα τραγούδια του και ορχηστρικές συνθέσεις του από τον κινηματογράφο, τη τηλεόραση και το θέατρο, ενώ οι καλλιτέχνες που ερμήνευσαν ήταν εκεί για να ερμηνεύσουν ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Μυρτώ Βασιλείου.

https://www.instagram.com/reel/CxwHBOCtoQi/

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πάντα στο πλευρό του συζύγου της

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που τίμησαν τον συνθέτη, ωστόσο η Όλγα Κεφαλογιάννη με την εμφάνισή της συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η Υπουργός Τουρισμού επέλεξε να φορέσει ένα μακρυμάνικο σατέν floral φόρεμα με λουλούδια σε κόκκινα, μωβ και μπλε χρώματα σε κρεμ φόντο ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια με μωβ χάντρες. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν χαμηλό κότσο και το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους. Η ίδια έδειχνε πολύ ενθουσιασμένη και δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σημαντική μέρα του συζύγου της.

Βέβαια, από αυτή τη στιγμή δεν έλειψαν και τα δίδυμα παιδιά του ζευγαριού, το κοριτσάκι και το αγοράκι τους - οι πιο σημαντικοί «θεατές» του συνθέτη - τα οποία βρέθηκαν στο Ηρώδειο λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας καθώς λόγω ηλικίας (είναι μόλις δύο χρονών) δεν θα μπορούσαν να μείνουν μέχρι το βράδυ.

«Έτοιμοι για την αποψινή συναυλία» έγραψε ο Μίνως Μάτσας στη φωτογραφία που δημοσίευσε με εκείνα να «ελέγχουν» τη σκηνή.

382228036_214964574931083_7103577662130151902_n.jpg

Η μητρότητα για την Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 και η αποκάλυψη έγινε από την ίδια με ένα post στο Instagram της.

https://www.instagram.com/p/COcfNdXlKbf/

Λίγο αργότερα ήρθαν στον κόσμο οι «καρποί» του έρωτά τους, ο γιος κι η κόρη τους. Η Υπουργός Τουρισμού είχε μιλήσει σε συνέντευξή της λίγο πριν γεννήσει για τη μητρότητα λέγοντας: «Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει»,

ενώ αργότερα μετά τη γέννηση των παιδιών τους στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θέλησε να δώσει ένα μήνυμα για την εξωσωματική που και η ίδια επέλεξε: «Έκανα εξωσωματική και αυτό είναι κάτι που δεν είναι ταμπού και πρέπει να το λέμε. Είναι κάποιοι που ακόμα δεν θέλουν να το πουν και είναι και άλλοι που και οικονομικά και πρακτικά έχει ένα κόστος και γι αυτό και κάνω μια μεγάλη προσπάθεια για να μπορούν οι γυναίκες να έχουν οικονομική υποστήριξη. Όποιος έχει μπει στη διαδικασία της εξωσωματικής ξέρει ότι είναι ένας Γολγοθάς, είναι ψυχοφθόρα».