Φεύγοντας για το Λονδίνο η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε μια σοβαρή δήλωση για τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Φεύγοντας για το Λονδίνο η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε μια σοβαρή δήλωση για τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη

Η Μελίνα Νικολαΐδη επέστρεψε στο Λονδίνο και τις σπουδές της, όμως λίγο πριν, σε μια ανάρτηση του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη με το σχόλιό της θέλησε να κάνει ξεκάθαρο κάτι για τη σχέση τους.

Η Μελίνα Νικολαΐδη εδώ και λίγες μέρες έχει επιστρέψει στο Λονδίνο για να συνεχίσει τις σπουδές της στην υποκριτική, όπως άλλωστε είχε αναφέρει σε βίντεό της στο Tik Tok το καλοκαίρι, στο οποίο μάλιστα, πληροφορούσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως για πρώτη φορά θα έμενε στο δικό της διαμέρισμα, μιας και τον πρώτο χρόνο των σπουδών της έμενε σε μια εστία κοντά στη σχολή της.

Η ίδια παρότι ακόμα δεν μας έχει δείξει, όπως είχε «υποσχεθεί» στο παραπάνω βίντεο, τη διακόσμηση του νέου της σπιτιού, ήδη έχει δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από τη ζωή στο Λονδίνο και τις βόλτες που έκανε με τη φίλη της.

H εξ αποστάσεως σχέση με τον Αλέξανδρο

Η Μελίνα Νικολαΐδη εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι ζευγάρι με τον personal trainer Aλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και όσο εκείνη ήταν στην Ελλάδα φρόντιζαν να περνούν μαζί πολύ χρόνο, με αποκορύφωμα τις 15νθήμερες καλοκαιρινές διακοπές τους στην Κρήτη.

https://www.instagram.com/p/CuPFEiEM_mN/

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή, ωστόσο μέσα στον Σεπτέμβριο θα έπρεπε να επιστρέψει στο Λονδίνο, όπως αναφέραμε και πιο πάνω. Μια σχέση εξ αποστάσεως δεν είναι ποτέ εύκολη ιδιαίτερα όταν είσαι στη νεαρή ηλικία που είναι η Μελίνα. Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, λοιπόν, πρόσφατα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram στην οποία βρισκόταν σε ένα κελάρι φορώντας το μαύρο κοστούμι του. Ούτως ή άλλως ο 35χρονος είναι ένας πολύ εμφανίσιμος άντρας, ωστόσο η συγκεκριμένη λήψη συγκέντρωσε πολλά θετικά σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CxiF5kesQbh/

Εκεί ήταν που η Μελίνα Νικολαΐδη έγραψε: «Μόνο δικός μου», δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο και τον έρωτα που τρέφει για τον personal trainer αλλά και το γεγονός πως δεν αλλάζει τίποτα στη μεταξύ τους σχέση τώρα που αυτή θα βρίσκεται πάλι μακριά.

384800713_1039859013706192_7675514231616141914_n.jpg

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που βλέπουμε έναν από τους δύο να κάνει μια τέτοιου είδους - πιο ερωτική δήλωση - θα λέγαμε, αφού το ζευγάρι προσπαθεί να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με ελάχιστα κοινά posts και σχόλια που περιλάμβαναν κυρίως emoji σε σχήματα καρδιάς ή φωτιάς.