Kim & Kourtney Kardashian είναι σε διαμάχη & ο πραγματικός λόγος δεν είναι άλλος από μια συνεργασία

Kim & Kourtney Kardashian είναι σε διαμάχη & ο πραγματικός λόγος δεν είναι άλλος από μια συνεργασία

Kim Kardashian και Kourtney Kardashian έχουν εχθρική διάθεση η μία προς την άλλη και το χάσμα ανάμεσά τους μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Ο πραγματικός λόγους του καυγά και τα συναισθήματα της εγκυμονούσας.

Έξαλλη φέρεται να είναι η Kourtney Kardashian με την αδελφή της, Kim Kardashian, με τον τσακωμό τους να διχάζει τους fans, χωρίζοντάς τους σε δύο στρατόπεδα.

Kim και Kourtney Kardashian: Γιατί μάλωσαν οι δύο αδερφές

Οι δύο αδερφές μάλωσαν πολύ έντονα μετά την απόφαση της Kim να συνεργαστεί με τον Οίκο Μόδας, Dolce & Gabbana. Σε συζήτηση που είχαν οι δύο γυναίκες στην πρεμιέρα του reality «Kardashians» που προβάλλεται στο Hulu, η 42χρονη τηλεφώνησε στη μεγαλύτερη αδερφή της για να της εξηγήσει ότι είχε ακόμη συμβατικές υποχρεώσεις με το διάσημο brand.

https://www.instagram.com/p/Cx342kwOQfA/

Οι τόνοι ανέβηκαν πολύ λίγο αργότερα, με τις δυο τους να μαλώνουν άσχημα και την Kourtney να αποκαλεί «ναρκισσίστρια» την Κim λόγω της απόφασής της. Η Kourtney είχε εκφράσει ξανά πριν λίγους μήνες το παράπονό της τονίζοντας πως ένιωσε ότι η Kim ήθελε να την επισκιάσει την ημέρα του γάμου της με τον Travis Barker.

https://www.instagram.com/p/Cq-06EIr54p/

Αξιοσημείωτο είναι πως ο εμβληματικός Οίκος ανέλαβε όλο το styling και τις γαμήλιες εμφανίσεις Kardashian-Barker της με αποτέλεσμα η Kourtney να έχει αργότερα ενστάσεις για τον τρόπο με τον οποίο εξελίχθηκε η συνεργασία της αδερφής της με τους Dolce & Gabbana.

«Μιλάς για τις βλακώδεις λεπτομέρειες γιατί είναι το μόνο που μπορεί να σκεφτεί το εγωιστικό, εγωιστικό σου μυαλό. Δεν αντέχεις να είναι κάποιος άλλος στο επίκεντρο της προσοχής. Ήρθες στο γάμο μου, δεν μπορούσες να είσαι χαρούμενη, παραπονιόσουν από το δευτερόλεπτο που έφτασες μέχρι το δευτερόλεπτο που έφυγες… δεν μπορούσες να είσαι χαρούμενη για μένα, δεν μπορούσες να είσαι χαρούμενη που ήμουν το κέντρο της προσοχής», εξήγησε η Kourtney στην αδερφή της, δείχνοντας τα αληθινά της συναισθήματα.

Η Kim αδυνατούσε να πιστέψει τα σχόλια της αδελφής της και της ζήτησε να σκεφτεί γιατί την μισεί τόσο πολύ και γιατί είναι τόσο θυμωμένη μαζί της.

«Ήμουν τόσο χαρούμενη για σένα… έχεις μια σοβαρή βεντέτα. Μας μισείς, είσαι ένας διαφορετικός άνθρωπος, το συζητάμε όλοι», δήλωσε η 42χρονη αποκαλύπτοντας πως όλη η οικογένεια έχει φτιάξει ένα group chat με την ονομασία «Not Kourtney»,στο οποίο συζητούν για την αδερφή της κρυφά από εκείνη, φοβούμενοι τις αντιδράσεις της.

Tι δηλώνει η Kim Kardashian

Aπό σειράς της η Kim Kardashian τόνισε πόσο μπερδεμένη είναι που η Kourtney αναστατώθηκε για όσα έγιναν και τη δυσαρέσκεια της αδερφής της μετά τον γάμο.

«Έλεγα, περίμενε, δεν έγινε τίποτα στον γάμο, δεν έγινε καν συζήτηση στον γάμο», εξήγησε η τηλεπερσόνα.

Η Κοurtney ωστόσο έδειξε να έχει αντίθετη γνώμη λέγοντας σε έντονο ύφος: «Νομίζω ότι ήταν αυτό που είδες στον γάμο, γιατί κανείς δεν είχε κανένα ενδιαφέρον πριν από αυτό….. Είδες αυτό το πράγμα που ήταν δικό μου και δεν ήταν δικό σου και το ήθελες».

Η Kim αρνήθηκε τους ισχυρισμούς επιμένοντας πως η εγκυμονούσα αδερφή της έκανε λάθος και ότι εκείνη έκανε τα πάντα για να διαφέρει στυλιστικά από την Kourtney.

«Δεν είναι τόσο πρωτότυπο. Όλοι κάνουν τη δεκαετία του ’90, δεν είναι καινούργια ιδέα», είπε η τηλεπερσόνα.

Kanye West & Bianca Censori προκάλεσαν κύμα οργής στην Ιταλία με τις προκλητικές τους εμφανίσεις

Το σνομπάρισμα της Anna Wintour στην Kim

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η απαθής συμπεριφορά της Anna Wintour προς την Kim Kardashian. Η τηλεπερσόνα έδωσε το παρών (αν και αργοπορημένη) στο show της Victoria Beckham στο Παρίσι και χαιρέτησε εγκάρδια τον David Beckham λίγο πριν καθίσει δίπλα στην σιδηρά κυρία της Vogue.

Η Kardashian έφτασε καθυστερημένη στον χώρο της εκδήλωσης και καθώς η θέση της ήταν στην πρώτη σειρά, την περίμεναν όλοι για να ξεκινήσει η επίδειξη, γεγονός που φέρεται να εκνεύρισε την Anna Wintour. Όταν η 42χρονη προσπάθησε να χαιρετήσει τη Wintour εκείνη έστρεψε αδιάφορα το κεφάλι όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο X (Twitter).

Πηγή κεντρικής: kimkardashian