Πάσχα στο «χωριό» & στην Ελλάδα για την Αφροδίτη Σκαφίδα αλλά όλοι μιλάνε για τα «Σούζυ Τρως»

Πάσχα στο «χωριό» & στην Ελλάδα για την Αφροδίτη Σκαφίδα αλλά όλοι μιλάνε για τα «Σούζυ Τρως»
Instagram

«Όταν έχεις ήδη φάει του σκασμού από το ντελίβερι που έσκασε νωρίτερα στην καλύβα αλλά πρέπει να φας και το έπαθλο με όρεξη».

Καλησπέρα στον αθάνατο ελληνικό κινηματογράφο και στην Παριζιάνα του 1969. 54 χρόνια μετά και η ατάκα «Σούζυ τρως! Και ψεύδεσαι και τρως!» aka ο ξεκαρδιστικός διάλογος της Ρένας Βλαχοπούλου με την Ρένα Πασχαλίδου είναι ακριβώς ό, τι πρέπει για την κατάσταση που επικρατεί στα social media αναφορικά με το φαγοπότι που διαδραματίζεται στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Στο Survivor All Star όλοι τρώνε και όλοι το ξέρουν αυτό. Παρά το γεγονός πως είναι κοινό μυστικό, οι υπεύθυνοι της παραγωγής έχουν επιλέξει να διώξουν επιλεκτικά παίκτες από το ριάλιτι -κάτι που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, τόσο από πρώην συμμετέχοντες όσο και από τους τηλεθεατές και τους χρήστες των social media.

Στο επεισόδιο της Μεγάλης Τρίτης (11/4), συνέβη κάτι που επίσης ήδη γνωρίζαμε ή αλλιώς ανακοινώθηκε η αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα. Την απόφαση ανακοίνωσε στους παίκτες ο παραγωγός του Survivor All Star, Ατζούν Ιλιτζαλί, σε ένα έκτακτο συμβούλιο μετά τον αγώνα επάθλου, τον οποίο κέρδισαν οι Κόκκινοι σε flag race.

Φεύγει με αποβολή η Σκαφίδα από το Survivor & ο Τριαντάφυλλος μιλά και για άλλους παίκτες που τρώνε

Το έκτακτο συμβούλιο και η αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα

Στο έκτακτο συμβούλιο οι παίκτες του Survivor All Star συνάντησαν τον Τούρκο παραγωγό ο οποίο αναφέρθηκε σε (ακόμα μία) παραβίαση των κανονισμών. «Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, σήμερα, δεν με κάνει χαρούμενο. Αυτή τη χρονιά είχαμε κάποια προβλήματα με κλοπές στο Survivor. Είμαι σίγουρος πως όλοι θυμάστε τη συνάντηση την οποία κάναμε στην Αθήνα. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία και τα προβλήματα κλοπής που είχαμε ξανά στο Survivor. Όπως θυμάστε σε αυτή τη συνάντηση υπογραμμίσαμε πως για μικρές κλοπές που μπορούν να υπάρχουν στο Survivor θα δίνονταν κάποιες ποινές. Σε αυτό ήσασταν όλοι σύμφωνοι. Αλλά, αν γινόταν κάτι πιο μεγάλο και πιο οργανωμένο, όλοι συμφωνήσαμε ότι η ποινή θα ήταν διαφορετική. Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι συμφωνήσαμε όλοι πως θα αποβληθούν και δυστυχώς φέτος έχει γίνει ξανά και χάσαμε κάποιους παίκτες».

Η Ευρυδίκη βγήκε νικήτρια στον πιο δύσκολο στίβο μάχης στα 27 - Τι να της πουν στο Survivor & ποιοι

Η ανακοίνωση του Ατζούν για την Αφροδίτη και την αιτιολόγηση της απουσίας της από το συμβούλιο:

«Το θέμα μας απόψε είναι η Αφροδίτη, που ξέρετε ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Είναι καλή μου φίλη, περνάμε τόσες όμορφες στιγμές μαζί, ακόμα και στη θερινή μου κατοικία στο Τσεσμέ. Αλλά όταν πρόκειται για το Survivor δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και παλεύουν για να γίνει το Survivor αυτής της χρονιάς. H απόφαση μας είναι ότι η Αφροδίτη δεν μπορεί να συνεχίσει πια στο Survivor. Η Αφροδίτη είναι εκτός Survivor».

«Αυτοί είναι οι κανόνες του σόου και, όπως συμφωνήσαμε, πρέπει να τους τηρούμε. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν διαγωνιζόμενο μας να κλέψει φαγητό. Για εμάς μπορεί να έχουν γίνει μη οργανωμένα περιστατικά, εάν βρισκόμουν στο Survivor, μπορεί να έκανα κι εγώ το ίδιο. Εάν έβλεπα κάτι στα σκουπίδια κι εγώ θα το έπαιρνα, αυτό είναι λογικό. Αλλά, όταν είναι οργανωμένο και υπάρχει επικοινωνία με τους ντόπιους, αυτό είναι απαράδεκτο και δεν πρόκειται αν το επιτρέψουμε».

Meanwhile, ο Μισθοφόρος (κατά κόσμον Κώστας Αναγνωστόπουλος) εξαπολύει τα βέλη του προς την παραγωγή

Με αφορμή τα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, με κάποιους παίκτες να τρώνε, ο πρώην παίκτης του 2017 αλλά και του All Star, μιλώντας σε space στο Twitter απάντησε στις ερωτήσεις των χρηστών τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως η παραγωγή τον φοβάται και γι' αυτό δεν τον αφήνει να βγει να μιλήσει στις εκπομπές.

«Δεν είναι ωραία όλα αυτά που βγαίνουν. Κακό κάνει στους παίκτες πιο πολύ, είναι σαν να τους ξεφτιλίζουν. Κι εγώ αν καθόμουν και πείναγα παραπάνω, θα έτρωγα κι εγώ από τα σκουπίδια. Δεν είναι ωραίο να τρώω όμως από τα σκουπίδια και να με βγάζουν βίντεο. Είναι προσβλητικό, εμένα δεν μου αρέσει. Εγώ δεν έχω επιλογή για το πότε δεν βγω στην τηλεόραση. Δεν έχω βήμα. Οπότε, αφού ο Λιανός μίλησε για εμβάσματα, ας πούνε ποιοι τα έδωσαν, να τελειώνει αυτό το παραμύθι. Ό,τι είχα να πω, το έχω πει και μέσα και έξω. Όποτε θέλει η παραγωγή, να μας βγάλει την ρήτρα των 150 χιλιάδων στο συμβόλαιο, δε θυμάμαι ακριβώς πόσο λέει στο συμβόλαιο, να μαζευτούμε σε live εκπομπή, στον Μουτσινά, στην Φαίη Σκορδά, και να κάτσουμε να τα συζητήσουμε. Όχι να βγαίνει ένας εκπρόσωπος τύπου δικός τους και να λέει αυτά που θέλει και να κατακεραυνώνει παίκτες. Ποιοι παίκτες φταίνε; Άμα η παραγωγή σου αφήνει τα σκουπίδια με το φαγητό κι εγώ θα πάρω τη σακούλα και θα τη σκίσω. Δεν πρέπει να είναι εκεί η σακούλα. Όταν πεινάς θα κάνεις πράγματα για να φας. Αναρωτήθηκε κανείς γιατί δεν έχουν διαρρεύσει βίντεο από το ’17; Γιατί δεν υπάρχουν! Ποιος δίνει τα spoilers ρε παιδιά; Οι παίκτες πάλι; Γιατί δεν μας απάντησε εμάς ο εκπρόσωπος Τύπου της Acun Medya πως ξέρουμε ποιος θα φύγει πριν γίνει το συμβούλιο. Γιατί τώρα νευριάζω κι εγώ, έτσι;. Αν η παραγωγή τολμά να με αφήσει να βγω στον Μουτσινά η τη Σκορδά να τα πω όλα. Αλλά με φοβούνται και δε με αφήνουν να πάω εκεί. Το βίντεο με την Αφροδίτη διέρρευσε με τον τρόπο που είπε ο Λιανός».

Τα 4 unfollow του Survivor All Star αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει αληθινή φιλία σε reality επιβίωσης

Ο Μισθοφόρος είναι γνωστό πως είναι πολύ δραστήριος και στο Twitter με τα καυστικά σχόλιά του ανάμεσα στα οποία και το «Σούζι τρως».

Τα σχόλια του Twitter

Όπως πάντα, το Twitter είχε πολλά να πει και εμείς επιλέξαμε 5 κορυφαίες ατάκες για το φαγοπότι στον Άγιο Δομίνικο:

Η αλλεργική αντίδραση της Αφροδίτης Σκαφίδα

Στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας (10/4), είδαμε πως η αθλήτρια Αφροδίτη Σκαφίδα ξύπνησε με πρησμένα τα μάτια της αλλά και όλο της το πρόσωπο, λόγω ενός ισχυρού αλλεργικού σοκ. Την παίκτρια συνόδευσε μέχρι το ασθενοφόρο ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να λάβει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή. Ο Γιώργος Λιανός επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για κάποια αλλεργική αντίδραση. Ευτυχώς, η κοπέλα επιστρέφει στο σπίτι της.

«Πονάει η αλήθεια»: Το πρώτο μήνυμα της Ελευθερίου για το Survivor στην αγκαλιά πρώην παίκτη