Η εμφάνιση της Σκαφίδα σε πρόσφατη εκδήλωση «πρόδωσε» το μεγάλο βήμα στη σχέση της με τον Πύρρο Δήμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η εμφάνιση της Σκαφίδα σε πρόσφατη εκδήλωση «πρόδωσε» το μεγάλο βήμα στη σχέση της με τον Πύρρο Δήμα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας ετοιμάζονται για το ευτυχέστερο βήμα στη σχέση τους, όπως αποκαλύφθηκε από την εκδήλωση που έγινε για την αθλήτρια και την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, η αθλήτρια του στίβου και πλέον γυμνάστρια, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor και ο Πύρρος Δήμας φαίνεται πως ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΟΝ time» και μετά την εμφάνισή της ίδιας στην πρόσφατη εκδήλωση που έγινε για την υποψηφιότητά της στις δημοτικές εκλογές στον δήμο Γλυφάδας.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα, λοιπόν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, επέλεξε να φοράσει ένα φόρεμα σε στενή γραμμή με ένα λευκό σακάκι από πάνω και παρότι κάποιες φορές κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «έκρυβε» επιμελώς με τα χέρια της την ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα της, αυτή δεν ήταν δυνατό να παραμείνει κρυφή. Η ίδια, μάλιστα είχε αλλάξει μέσα στο καλοκαίρι και χτένισμα, κόβοντας τα μαλλιά της σε ένα κοντό καρέ, ενδεχομένως για να ανανεωθεί ενόψει του νέου μέλους που έρχεται.

Η σχέση τους

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας είναι ζευγάρι εδώ και 2 χρόνια ακριβώς και παρότι στην αρχή προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφότου εκείνη πήρε μέρος στο Survivor All Star, άρχισαν να δημοσιεύουν στα social media τους και κοινές τους φωτογραφίες.

Άλλωστε, ο Ολυμπιονίκης ήταν πολύ υποστηρικτικός με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως είχε δηλώσει η ίδια λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιτσιλή.

Xαρακηριστικά η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε αναφέρει: «Δεν νομίζω πως θα ήθελα να βρεθούμε μαζί (με τον Πύρρο Δήμα) στο Survivor, θα με άγχωνε σε περίπτωση που θα ήταν προτεινόμενος, επίσης εάν δεν κέρδιζε θα στεναχωριόμουν, όπως και αν δεν θα έτρωγε. Για να βρίσκομαι εδώ σημαίνει πως στηρίζει την απόφασή μου. Είναι μια απόφαση μεγάλη, αλλά όταν κάνεις μία συζήτηση, γίνεται σε μία βάση όπου υπάρχει σεβασμός, οπότε θα με στήριζε σε οτιδήποτε. Εννοείται πως θα μου λείψει, όλοι θα μου λείψουν και οι συγγενείς μου και οι δικοί μου άνθρωποι».

Στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της η Αφροδίτη Σκαφίδα με αφορμή τον γάμο Ντάνου - Βαμβακούση, στον οποίο δεν ήταν καλεσμένη - παρότι κατά την πρώτη της συμμετοχή στο Survivor η ίδια ήταν πολύ καλή φίλη με τη Δήμητρα Βαμβακούση που επίσης συμμετείχε φτάνοντας στην δεύτερη θέση - αποκάλυψε το πώς γνωρίστηκαν με τον Πύρρο Δήμα αλλά και άλλες πτυχές της σχέσης τους.

Όπως είπε η ίδια: «Γνωριστήκαμε σε μια εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στη Θεσσαλονίκη, όπου ήμασταν κι οι δύο καλεσμένοι, γνωριζόμασταν αλλά δεν γνωριζόμασταν κι έγινε η πρώτη επαφή κι από την πρώτη στιγμή ήμασταν δεμένοι μέχρι και τώρα. Δεν έχει περάσει ούτε στιγμή που δεν ήμασταν μαζί. Είμαι με έναν άνθρωπο με τον οποίο είμαστε αυτή τη στιγμή μαζί δύο χρόνια κι είναι λες και είμαι 10 χρόνια μαζί του. Ο Πύρρος Δήμας είναι απλός, όπως όλοι μας κι αυτό ήταν που με έκανε να τον ερωτευτώ, όπως επίσης κι ότι είναι ένας άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Στέκεται στους πάντες, σε οποιονδήποτε έχει ανάγκη, οποιοσδήποτε θέλει να οτυ μιλήσει ευχαρίστως θα του μιλήσει, δεν είναι ούτε «ψωνισμένος» ούτε ένας άνθρωπος απόμακρος κι είναι αυτό που αγαπάω σ' αυτόν τον άνθρωπο».

Στην συνέντευξή της αυτή ήδη η Αφροδίτη Σκαφίδα φορούσε πιο φαρδιά ρούχα, κινώντας της υποψίες προς το ευτυχές γεγονός.

Το 5ο παιδί και η συγκίνησή του για την απώλεια της γυναίκας του

Αυτό θα είναι το 5ο παιδί για τον Πύρρο Δήμα, αφού εκείνος έχει άλλα 4 παιδιά - 2 αγόρια και 2 κορίτσια - με την σύζυγό του Αναστασία με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1994 έως το 2018 που εκείνη «έφυγε» μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Ο Ολυμπιονίκης ήταν πάντα στο πλευρό της και στις καλές αλλά και στις δύσκολες στιγμές και μάλιστα σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Νίκο Χατζηνικολάου είχε αναφέρει για εκείνη: «Γνωριστήκαμε, έπαθα, με κέρδισε με το χαμόγελό της, με την ψυχή της, είχα πάθει πλάκα, έβλεπες έναν άνθρωπο δοτικό σε όλα. Μου έλεγε πάντα ότι θα πάρω το χρυσό, ήταν για μένα μεγάλη δύναμη, όποτε είχα πρόβλημα ήταν μαζί. Σε όλα έπαιξε τεράστιο ρόλο, με την Αναστασία μεγαλώσαμε μαζί και κάναμε πολλά μαζί, άλλοι άνθρωποι δεν θα τα έκαναν σε τρεις ζωές, μου χάρισε τέσσερα υπέροχα παιδιά, μου χάρισε πολλά», ενώ συμπλήρωσε «Στο σπίτι που ζω, επειδή έχω πολλές στιγμές μαζί, νομίζω πως θα βγει και θα μου πει μάζεψε το σακάκι. Για τα παιδιά μου, δεν μπορώ να καλύψω το κενό της μαμάς και είμαι τυχερός που τα παιδιά είναι μεγάλα, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο».

Σε πιο πρόσφατη συνέντευξη πάντως που είχε δώσει ο ίδιος, με αφορμή την κυκλοφορία του αυτοβιογραφικού του βιβλίου, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα δεν ήθελε να κάνει κάποια περαιτέρω δήλωση και αρκέστηκε στο να πει: «Ουδέν σχόλιο. Δεν έχω κανένα θέμα με την προσωπική μου ζωή, απλά ποτέ δεν ήμουν ούτε celebrity ούτε CD πουλάω ούτε εισιτήρια κόβω».

Πηγή φωτογραφιών Αφροδίτης Σκαφίδα με Πύρρο Δήμα από τη συγκέντρωση κι από βραδινή έξοδο: NDP PHOTOS