Η Μαριάντα Πιερίδη με νέα αλλαγή στα μαλλιά της μετά την εξομολόγηση για κρίση στον γάμο της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαριάντα Πιερίδη με νέα αλλαγή στα μαλλιά της μετά την εξομολόγηση για κρίση στον γάμο της

Η Μαριάντα Πιερίδη μίλησε για την κρίση στον γάμο της αλλά σήμερα εμφανίστηκε με μια αλλαγή στην εμφάνισή της και μια αποκάλυψη για τα επαγγελματικά της.

Ήταν πριν από κάποιες μέρες που η Μαριάντα Πιερίδη ως καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και του Super Κατερίνα έκανε μια αποκάλυψη για τη σχέση της με τον σύζυγό της, η οποία περνάει κρίση, λέγοντας τα εξής:

«Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια μάλιστα της εκπομπής, έγινε κάτι που ήταν σοκαριστικό – δεν το είχα ξανασυναντήσει, δεν χρειάστηκε ξανά να το αντιμετωπίσω. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου και… μαζικά εγκεφαλικά – αυτό. Κάτι που αφορούσε στον γάμο μου. Το έμαθα με μήνυμα. Πολλά. Το έψαξα. Σκέφτηκα ότι υπάρχουν κακοπροαίρετοι γιατί είμαστε εννέα χρόνια μαζί. Ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με ξανάριξε. Μου μίλησε και ο ίδιος. Οπότε τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και να είναι, είναι σκληρό, σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του» είπε η Μαριάντα Πιερίδη, αποφεύγοντας να δώσει λεπτομέρειες για το γεγονός, ενώ πρόσθεσε «Όλο αυτό με έκανε να προσπαθώ να κρατήσω τις ισορροπίες μου, να μοιράσω τις μάχες μου, να δω ποια πρέπει να δώσω πρώτη. Είχα πολύ μεγάλη στήριξη από τη Φελίσια αλλά και από τη διευθύντρια στο κανάλι, την Ιζαμπέλα και μου έβαλε σε τάξη τον πανικό που είχα».

Παρ' όλα αυτά, η ίδια και ο σύζυγός της Δημήτρης Κατριβέσης δεν θέλησαν να δώσουν περαιτέρω έκταση στο θέμα, αφού όπως φαίνεται το ζευγάρι είναι στη φάση που προσπαθεί να δει πώς θα λειτουργήσει από 'δω και πέρα η σχέση τους.

Η νέα αλλαγή στην εμφάνισή της και το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε σήμερα στην πρεμιέρα της εκπομπής της Ελένης Τσολάκη, «Πρωινό ΣουΣου» και πολλοί πρόσεξαν την νέα αλλαγή στα μαλλιά της, αφού η ίδια άνοιξε το χρώμα των αλλιών της επιλέγοντας ένα πιο γλυκό καστανό από το σκούρο που είχε πιο πριν.

Η Μαριάντα Πιερίδη παράλληλα, αποκάλυψε και το νέο της επαγγελματικό βήμα, αφού θα συμμετέχει παρέα και με άλλα άτομα - τα οποία δεν αποκάλυψε - στην νέα εκπομπή του Open για το Σαββατοκύριακο. Φαίνεται πως η συμμετοχή της στο Kαλοκαίρι #Yes, μαζί με τη Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο, άφησε ευχαριστημένο το κανάλι κι έτσι η ίδια θα συνεχίσει να είναι στο δυναμικό του και τη φετινή σεζόν.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον σύζυγό της και την αποκάλυψη που έκανε η ίδια δήλωσε στην Ελένη Τσολάκη, πως δεν μετάνιωσε για όσα είπε καθώς έλαβε ένα μεγάλο «κύμα» συμπαράστασης από άλλες γυναίκες το οποίο την έκανε να αισθανθεί πιο άνετα.

Οι αλλαγές στα μαλλιά της Μαριάντας

Η Μαριάντα Πιερίδη είναι μια γυναίκα που έχει τολμήσει αρκετές φορές να αλλάξει τα μαλλιά της, όπως θα δεις κι από το προφίλ της στο Instagram.

Έτσι, λοιπόν αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ίδια επέλεξε να τα κόψει καρέ και να τα έχει σ' αυτήν την απόχρωση. Πριν από έναν χρόνο είχε και πάλι τα μαλλιά της κοντά αλλά σε αρκετά πιο σκούρα απόχρωση από αυτήν που έχει τώρα.

Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που θα δεις και πιο κάτω στην gallery, τις πιο πολλές φορές, πάντως η τραγουδίστρια φαίνεται πως επέλεγε τα πιο μακριά μαλλιά με πιο σκούρα καστανή απόχρωση, ενώ δεν λείπουν κι οι φορές που τα «γλυκαίνει» όπως έχιε κάνει και τώρα.