Η super model μαμά Εύη Αδάμ είναι η σταρ στις διακοπές με τις κόρες της Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου

Η super model μαμά Εύη Αδάμ είναι η σταρ στις διακοπές με τις κόρες της Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου

«Εύη σούπερ σταρ» ήταν το σχόλιο ενός φίλου της Δανάης και της Νεφέλης Λιβιεράτου για την υπέροχη μαμά τους Εύη Αδάμ που μένει σταθερά ίδια όσα χρόνια και αν περάσουν. 

Με τον αέρα και την γοητεία κληρονομημένη από τη μαμά τους, η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου κάνουν μίνι διακοπές στη Μύκονο η οποία εξελίχθηκε σε μίνι οικογενειακό reunion.

https://www.instagram.com/p/CuZUPjrNtNv/

Εύη εσύ σούπερ σταρ

Εδώ και μερικές μέρες είχαμε δει από τις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram η Δανάη Λιβιεράτου πως βρισκόταν στη Μύκονο με τον σύντροφό της Pablo Miller και την παρέα τους.

Τα γενέθλια της νονάς της Ζωής Πενταφράγκα η οποία ασχολείται με τη μόδα και διαθέτει και κατάστημα στη χώρα του νησιού ήταν μία καλή αφορμή για να ξεκινήσει όμορφα τις διακοπές της.

Η Δανάη Λιβιεράτου επέστρεψε στην Ελλάδα για έναν πολύ σημαντικό λόγο

Η Δανάη και ο σύντροφός της μένουν στη Γαλλία το τελευταίο διάστημα και αποφάσισαν αυτό το καλοκαίρι να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/p/ChZf28lst9A/

Και αυτές οι διακοπές εξελίχθηκαν σε οικογενειακή υπόθεση, καθώς μαζί τους βρίσκεται όχι μόνο η αδελφή της Νεφέλη, αλλά και η μαμά Εύη Αδάμ. Το super model και Σταρ Ελλάς του 2019 έχει άψογες σχέσεις με τους φίλους των παιδιών της, αλλά η δική της διαχρονική ομορφιά κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ακόμη και από τις κόρες της.

danaelivieratoumama.jpg

Το έγραψε μάλιστα χαρακτηριστικά και ένας φίλος της Δανάης και δεν θα μπορούσε να το αποτυπώσει καλύτερα: «Εύη σούπερ σταρ».

adam.jpg

Δεν ξέρουμε αν η Εύη έχει γνωρίσει τους γονείς του συντρόφου της κόρης της, αλλά αυτό ακόμη και αν έχει γίνει δεν έχει αποτυπωθεί ακόμη φωτογραφικά. Αντίθετα έχουμε δει από ανάρτηση της Δανάης για την επέτειο των 21 χρόνων γάμου των γονιών του Pablo την τρυφερή στιγμή της με τη μαμά του.

livieratoupethera.jpg

Στη photo gallery που ακολουθεί θα δεις και το υπέροχο summer look της Δανάης στις διακοπές της.