Στο πρώτο post του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλλιά η Αναστασία είπε αυτό που σκεφτόμασταν όλοι

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο πρώτο post του Χρήστου Μάστορα με τη Γαρυφαλλιά η Αναστασία είπε αυτό που σκεφτόμασταν όλοι

Ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε για  πρώτη φορά μια φωτογραφία με τη Γαρυφαλλιά που φαίνεται το πρόσωπό του και τα σχόλια για το ζευγάρι ήταν ατελείωτα.

Ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο. Παρ' όλα αυτά, οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν όσο μπορούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό δεν δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media.

Η Γαρυφαλλιά σε βίντεό της στο κανάλι της στο YouTube είχε αναφέρει σχετικά με τις προηγούμενες σχέσεις της και το γιατί διαφέρει η τωρινή με τον Χρήστο Μάστορα: «Δεν είναι ότι η προηγούμενή μου σχέση δεν ήταν υγιής, ίσως είμαι εγώ πιο υγιής πλέον. Είμαι εγώ σε μια καλύτερη φάση με τον εαυτό μου, πιο συνειδητοποιημένη για το τι θέλω στη ζωή μου, οπότε και γι' αυτό αυτή η σχέση είναι πιο διαφορετική από την άλλη».

garifalia.kalifoni_356245009_952425805964061_5364940454091858205_n.jpg

Οι κοινές τους φωτογραφίες

Για την ακρίβεια η Γαρυφαλλιά ήταν εκείνη που δημοσίευσε για πρώτη φορά μια κοινή φωτογραφία με τον frontman του συγκροτήματος MEΛΙSSES στον λογαριασμό της στο Instagram από τις διακοπές τους στη Μήλο τον Ιούνιο, με εκείνον ωστόσο να μην δείχνει το πρόσωπό του. Στη λεζάντα τότε η Γαρυφαλλιά έγραψε: «Αυτός» προσθέτοντας ένα emoji καρδούλα, αφού η εικόνα «μιλούσε» από μόνη της.

https://www.instagram.com/p/CuH5JdqMGVF/

Αλλά αν δεις και τις υπόλοιπες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσουν οι δυο τους, κάνοντας σταθερά post στο προφίλ τους στο Instagram με τις πιο πολλές να ανήκουν στη Γαρυφαλλιά - θα δεις ότι προτιμούν να είναι πιο καλλιτεχνικές και πάλι το πρόσωπο του τραγουδιστή δεν φαίνεται καθαρά.

Το post του Χρήστου Μάστορα που φαίνονται κι οι δύο

Πριν από λίγες ώρες, όμως ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τη Γαρυφαλλιά σε ένα post αφιερωμένο στο καλοκαίρι, το οποίο είχε παράλληλα φωτογραφίες του από τις διακοπές του ή με το συγκρότημα MEΛΙSSES. Στην λεζάντα ο ίδιος έγραψε: «Το ποστ το καλό, το καλοκαιρινό, το ήπια πικάντικο! Το ποστ το εύχαρο, το δροσερό, το Κρητικοσαντορινιώτικο, το απαλό το σμούδ. Αυτά…
Εσείς πως περνάτε ωρε παιδιά;».

https://www.instagram.com/p/Cv0BpUctSJx/

Αν και η φωτογραφία με το μοντέλο είναι αυτή που κλείνει το «άλμπουμ» του στο συγκεκριμένο post, οι περισσότεροι επώνυμοι και μη στάθηκαν σε αυτήν, καθώς είναι η πρώτη φορά που φαίνονται και τα δύο πρόσωπα, παρότι είναι την ώρα που δύει ο ήλιος. H λήψη μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ρομαντική αφού οι δυο τους βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το να φιληθούν.

garifallia-mastoras365410184_6423666414412633_4697008652044612412_n.jpg

Τα σχόλια στην ανάρτηση

Όπως ήταν λογικό οι followers - επώνυμοι και μη - του Χρήστου Μάστορα «στάθηκαν» σε αυτή την λήψη σχολιάζοντας ότι για πρώτη φορά φαίνεται ο ίδιος αλλά το ότι είναι πολύ ωραίο ζευγάρι.

Το πιο εύστοχο σχόλιο, όμως έκανε η συνάδελφος του Χρήστου Μάστορα, η νεαρή τραγουδίστρια Αναστασία, με την οποία συνεργάστηκαν φέτος το καλοκαίρι για κάποιες συναυλίες και η οποία έγραψε αυτό που σκεφτήκαμε όλοι βλέποντας την ανάρτηση. Η ίδια έγραψε: «Μυρίζει έρωτας» προσθέτοντας και το emoji της καρδιάς που φλέγεται.

365863877_1350322742233932_4017753753880910920_n.jpg