Στον πρώτο χρόνο σχέσης, ο Μάστορας έκανε το παράπονό του για τη Γαρυφαλλιά δημόσια

Στον πρώτο χρόνο σχέσης, ο Μάστορας έκανε το παράπονό του για τη Γαρυφαλλιά δημόσια

Μετά την επέτειο για τον πρώτο χρόνο σχέσης, ο Χρήστος Μάστορας έκανε το παράπονό του στη Γαρυφαλλιά.

«Happy anniversary. Κάθε μέρα και πιο ερωτευμένη μαζί σου», είπε πριν μερικά εικοσιτετράωρα η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στον Χρήστο Μάστορα, ο οποίος - κι ενώ κάνουν διακοπές στην Κρήτη- της έκανε μια όμορφη έκπληξη με δείπνο κάτω από τα αστέρια και πυροτεχνήματα.

Το παράπονο του Χρήστου

Κι ενώ έκλεισαν έναν χρόνο μαζί και είναι το τελευταίο διάστημα πιο εξωστρεφείς σε σχέση με τον δεσμό τους -ειδικά η Γαρυφαλλιά- ήρθαν και τα πρώτα παπάπονα με τον frontman από τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ να τονίζει πως η Καληφώνη κάνει χειρότερα και από τη μαμά του.

«Ούτε η μάνα μου», έγραψε ο Χρήστος κάνοντας έπικ τρολάρισμα στην καλή του, η οποία σε ένα ακόμα βίντεο από τις γνωστές του τούμπες στην πισίνα που πέρασαν τις τελευταίες ημέρες.

Μέσα στο story ακούγεται η Γαρυφαλλιά να ρωτάει αν ο Μάστορας κάνει πάλι τα ίδια.

Ο έρωτας δεν περνάει

https://www.instagram.com/p/CuH5JdqMGVF/

Μεταξύ των ερωτήσεων των followers της που κλήθηκε να απαντήσει η Γαρυφαλιά πριν λίγο καιρό, ήταν και η ερώτηση τι έχει αλλάξει στη ζωή της τον τελευταίο καιρό. Η ίδια απάντησε ότι για αρχή άλλαξε σπίτι ενώ όπως είπε χώρισε από μια μακροχρόνια σχέση που είχε και τώρα είναι σε μια καινούργια, όπως άλλωστε όλοι γνωρίζουμε.

Η ίδια απάντησε και στο αν θεωρεί πως η τωρινή σχέση της είναι πιο «υγιής», λέγοντας:

«Δεν είναι ότι η προηγούμενή μου σχέση δεν ήταν υγιής, ίσως είμαι εγώ πιο υγιής πλέον. Είμαι εγώ σε μια καλύτερη φάση με τον εαυτό μου, πιο συνειδητοποιημένη για το τι θλεω στη ζωή μου, οπότε και γι' αυτό αυτή η σχέση είναι πιο διαφορετική από την άλλη».

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μίλησε και για τις φιλίες στη ζωή της, για την οποία όπως είπε παίζουν τον σπουδαιότερο ρόλο, ενώ παραδέχτηκε πως έχει πληγωθεί από μακροχρόνια φιλία.

Τέλος, το νεαρό μοντέλο αναφέρθηκε και στην αυτοπεποίθηση που θεωρούσε ότι έχει. Όπως είπε στο βίντεό της:

«Κάποτε είχα πει σε ένα βίντεο «Εγώ θυμάμαι πάντα τον εαυτό μου να έχει αυτοπεποίθηση». Όχι δεν είχα πάντα αυτοπεποίθηση, έκανα ότι έχω αυτοπεποίθηση. Έδειχνα πολύ δυναμική κι ότι έχω φουλ αυτοπεποίθηση γιατί μετά που επεξεργάστηκα τι είχα πει στο βίντεο λέω όχι κάνεις λάθος. Με τον καιρό απλά άρχισα να διαμορφώνω έναν χαρακτήρα που μου αρέσει και νιώθω πολύ άνετα και χαρούμενη γι' αυτό που είμαι κι έτσι έχω αυτή την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα».