Μελέτης Ηλίας και Ανδρέας Κωνσταντίνου: «Μάχη» στα social για 2 σειρές και 2 ηθοποιούς

Κατερίνα Μπούσιου
Μελέτης Ηλίας και Ανδρέας Κωνσταντίνου: «Μάχη» στα social για 2 σειρές και 2 ηθοποιούς

Ποιος γοήτευσε το κοινό περισσότερο; Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου στο τηλεοπτικό του comeback με τη σειρά «Μετά τη φωτιά» ή ο ο Μελέτης Ηλίας στο «Προξενιό της Ιουλίας»;

Με τις περισσότερες τηλεοπτικές σειρές σε όλες τις ζώνες προβολής να δίνουν τη μάχη της επικράτησης στα νούμερα τηλεθέασης και στην προτίμηση του κοινού, στα social media και ειδικά στο Twitter/X υπάρχει μία άλλη μάχη. Για το ποιος πρωταγωνιστής κερδίζει στα σημεία ως ρόλος και ως παρουσία. Χθες δύο σειρές, το «Μετά τη φωτιά» και το «Προξενιό της Ιουλίας» δίχασε τους φανς: Ανδρέας Κωνσταντίνου ή Μελέτης Hλίας;

https://www.instagram.com/reel/Cx-FLrSsa3W/

«Ανδρέα σε πειράξανε;»

Ο κινηματογραφικός Σπύρος από τη Μικρά Αγγλία, ο Σέργιος από τις Άγριες Μέλισσες, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, επέστρεψε τηλεοπτικά και έκλεψε την παράσταση στην πρεμιέρα της νέας σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά». Μία ακόμη δραματική σειρά με επίκεντρο μία γυναίκα (Ντόρα Μακρυγιάννη) η οποία κακοποιείται εδώ και χρόνια από το σύζυγό της και προσπαθεί να ξεφύγει.

Μία πυρκαγιά θα την ενώσει με φίλους και νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή της. Αλλά δημιουργούνται σχέσεις και ανάμεσα σε εκείνους.

Ο Κωνσταντίνου γοητευτικός όπως πάντα, ξαναθύμησε στις θαυμάστριές του όλους τους λόγους για τους οποίους τον αγαπάνε τόσα χρόνια. Το επεισόδιο έκλεισε με την αγωνία αν τελικά τα καταφέρει στη φωτιά. Φυσικά και θα τα καταφέρει και θα γίνει και ζευγάρι με την Άλκηστη Ζιρώ.

Δύο λόγοι για να αγαπήσουμε ξανά τον Ανδρέα Κωνσταντίνου: Από τη «Μικρά Αγγλία» στο «Μετά τη φωτιά»

Από την αντίπαλη τηλεοπτική συχνότητα, στον Alpha, ο Μελέτης Ηλίας γινόταν για δεύτερο επεισόδιο στο «Προξενιό της Ιουλίας» ο σκληρός γαιοκτήμονας αλλά και κρυφά ερωτευμένος με την Ιουλία, Γιωργίκης.

Η Ευγενία Ξυγκόρου έκανε όλο το Twitter & τη Ναταλία Γερμανού να θαυμάσουν το ταλέντο της ως Ιουλία

https://www.instagram.com/reel/CyA8TRKsLzh/

Ο ηθοποιός καταφέρνει να γίνει το επίκεντρο της σειράς ως πρωταγωνιστής. Ο Μελέτης Ηλίας είναι τηλεοπτικό φαινόμενο. Συμβατός και δημιουργικός με όλους τους ρόλους του δίνονται στην τηλεόραση, όσο δύσκολος και αν είναι.

Και επειδή είναι ο κεντρικός πρωταγωνιστής έχει και την προτίμηση των φανς.

Σύγκριση μεταξύ των δύο ηθοποιών δεν θα κάνουμε γιατί είναι διαφορετικοί αλλά ταυτόχρονα σημαντικοί και οι δύο. Σε δύο νέες δραματικές σειρές που ήδη είναι διαφορετικές αλλά και πολύ ωραίες παραγωγές. Σε σενάριο και εκτέλεση παραγωγής. Το κοινό βέβαια συνεχίζει να γκρινιάζει στα social media ζητώντας επειγόντως και μία κωμωδία. Δίκιο έχουν.

komodia.jpg