Ο Νίνο μπήκε στο Fame Story μετά από 21 χρόνια κι η Josephine τον καμάρωσε πρώτη απ' όλους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Νίνο μπήκε στο Fame Story μετά από 21 χρόνια κι η Josephine τον καμάρωσε πρώτη απ' όλους

Ο Νίνο επέστρεψε στο Fame Story σαν σύμβουλος των νέων «σπουδαστών» και η πιο μεγάλη fan του ήταν η Josephine.

Το Fame Story επέστρεψε μετά από 21 χρόνια με νέους «σπουδαστές» και νέους δασκάλους. Ξεχωριστό ρόλο στη νέα «μουσική ακαδημία» έχει ο Νίνο. Ο τραγουδιστής είναι ο συνδετικός κρίκος του παρελθόντος με το σήμερα, μιας και είχε συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία στο πρώτο Fame Story, και είναι αυτός που θα ακούει τις ανησυχίες των συμμετεχόντων και θα τους δίνει τις συμβουλές του.

https://www.instagram.com/p/Cx1Mumer2B0/

Ο Νίνο «προσγείωσε» απότομα τους παίκτες

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 5 Οκτώβρη ο Νίνο επισκέφτηκε το σπίτι του Fame Story κάπως αιφνιδιαστικά και έτσι είχε την πρώτη του επαφή με τους «σπουδαστές». Mίλησε αρχικά για τη δική του εμπειρία λέγοντας πως το παιχνίδι του άλλαξε για πάντα τη ζωή, παρότι δεν αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το Fame Story οικειοθελώς πριν από 21 χρόνια.

«Όταν έφυγα από το Fame Story κατάλαβα πως άλλαξε η ζωή μου μέσα σε μια μέρα από το 0 στο 1 εκατομμύριο, κυριολεκτικά. Πέντε το πρωί δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου, είχε κόσμο. Σκέψου από το 2002 μέχρι το 2023 τι έχει γίνει» είπε ο ίδιος.

Παράλληλα, θυμήθηκε και την πρώτη «δυσκολία» που συνάντησε μπαίνοντας στο σπίτι του Fame Story η οποία, όμως δεν είχε σχέση με το μουσικό reality, αφού όπως εξομολογήθηκε με χιούμορ η βαλίτσα του είχε μόνο άπλυτα κι έτσι ζήτησε το πρώτο βράδυ ρούχα από τον Γρηγόρη Πετράκο.

Ο Νίνο όμως, είπε στους παίκτες και κάποιες - σκληρές θα λέγαμε - αλήθειες τόσο για την «επιβίωσή» τους στο παιχνίδι όσο και για τη μετέπειτα πορεία τους στο τραγούδι. Χαρακτηριστικά τους είπε: «Ο καθένας είναι μόνος του και μόνη της. Δεν θα σας βοηθήσει κανείς. Είναι καλό που είστε δεμένοι αλλά η πραγματικότητα είναι όπως είστε εκεί αγκαλιά (αναφερόταν σε άσκηση που είχαν κάνει οι σπουδαστές) βάλτε κι ένα μαχαίρι στον καθένα κι αφήστε να δούμε ποιος θα πέσει πρώτος». Μάλιστα, πρόσθεσε στην προσωπική του συνέντευξη: «Πρέπει να γίνουν σκληρά τα παιδιά. Η πραγματικότητα «έξω» στον χώρο αυτό είναι πολύ σκληρή».

Το μήνυμα της Josephine

Τον Νίνο στη «μουσική ακαδημία» όμως παρακολούθησε και η Josephine, η οποία σε Instagram story που δημοσίευσε έγραψε: «Μy superstar», με τον Νίνο να κάνει repost και να της απαντά «You my superstar», προσθέτοντας κι ένα emoji καρδούλα.

384835339_793098399281861_4738953885589638691_n.jpg

Tην άνοιξη που μας πέρασε είχαν ξεκινήσει οι φήμες πως οι δυο τραγουδιστές είναι ζευγάρι, με κανέναν από τους δύο ωστόσο να το επιβεβαιώνει ή να το διαψεύδει. Στα μέσα όμως Απριλίου και συγκεκριμένα στο closing του Αντώνη Ρέμου και της Καίτης Γαρμπή οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί και μάλιστα ήταν αρκετά διαχυτικοί.

Παρ' όλα αυτά, η pop τραγουδίστρια έχει μιλήσει για τον νέο της σύντροφο πρόσφατα σε συνέντευξή της και με αφορμή την εμφάνισή της στο πάρτι της Panik Records, χωρίς ωστόσο και πάλι. να τον ονοματίσει. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο σύντροφός μου με είδε, μιλήσαμε με face time και εγκρίνει. Δεν ζηλεύει καθόλου. Εγώ ζηλεύω λίγο. Γενικά εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο. Μια σχέση πρέπει να βασίζεται στην εμπιστοσύνη οπότε είμαστε οκ».

Το Twitter/X θυμήθηκε το «ένδοξο» Fame Story και συμφώνησε με τον Νίνο

Φυσικά, οι fans του Fame Story παρακολουθώντας τον Νίνο έκαναν ένα flashback στα «ένδοξα» χρόνια του μουσικού reality. Πολλοί θυμήθηκαν πώς είχαν νιώσει με την οικειοθελή αποχώρηση του Νίνο και άλλοι συμφώνησαν με τα όσα είπε στους παίκτες για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν.