Το post της Καίτης Γαρμπή για τα γενέθλια του Διονύση Σχοινά ήταν ένας ύμνος στην προσωπικότητά του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το post της Καίτης Γαρμπή για τα γενέθλια του Διονύση Σχοινά ήταν ένας ύμνος στην προσωπικότητά του

Η Καίτη Γαρμπή δεν ξεχνά ποτέ να εκφράζει στον Διονύση Σχοινά τον έρωτα της και το ίδιο έκανε και σήμερα στα γενέθλιά του.

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι ίσως το πιο ερωτευμένο ζευγάρι στον καλλιτεχνικό χώρο και αυτό φαίνεται όχι μόνο από τα 26 χρόνια κοινής πορείας και τον γιο που έχουν αποκτήσει και υπερλατρεύουν αλλά και από το πώς μιλούν ακόμα ο ένας για τον άλλο δημόσια.

undefined

Oι ευχές της Καίτης στον Διονύση της

Έτσι, η Καίτη Γαρμπή έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση σήμερα στο προφίλ της στο Instagram για τον «Διονύση της» που έχει τα γενέθλιά του.

«Σήμερα έχει γενέθλια το πιο γλυκό, το πιο όμορφο, το πιο φωτεινό, το πιο σέξι, το πιο αληθινό, το πιο ευγενικό, το πιο γενναιόδωρο, το πιο δυνατό, το πιο καλόκαρδο πλάσμα που γνώρισα μέχρι τώρα στη ζωή μου! Έχω την τύχη να τον γνωρίζω 30 χρόνια και την τιμή τα 26 απο αυτά να είμαστε σύντροφοι! Διονύση μου προσεύχομαι καθημερινά να σε έχει ο θεός καλά, να είσαι υγιής πνευματικά, σωματικά και ψυχικά και να έχεις άφθονα στη ζωή σου όλα τα καλά του Θεού! Να τα εκατοστήσεις μωρό μου!!!» έγραψε η Καίτη Γαρμπή, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Διονύση Σχοινά.

https://www.instagram.com/p/CyDUcQGgdE1/

Οι φορές που έχουν μιλήσει ο ένας για τον άλλο

Αυτή βέβαια, δεν ήταν η πρώτη φορά που ένας από τους δύο αναφέρθηκε στον άλλο με τόσο ωραία λόγια. Στα γενέθλια της Καίτης τον περασμένο Ιούνιο, ο Διονύσης είχε γράψει: «Να ζήσεις Καιτούλα και Χρόνια Καλά , κουκλάρα να μείνεις για Χρόνια Πολλά !!! Να σε χαιρόμαστε κορίτσι μου όλοι εμείς που σ´αγαπάμε!!!».

https://www.instagram.com/p/CtOTFWqr0IY/

Αντίστοιχα και για τα 26 χρόνια κοινής πορείας ο Διονύσης Σχοινάς είχε δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία έγραφε με χιούμορ απευθυνόμενος στην Καίτη Γαρμπή: «Καμιά τριανταριά χρόνια ακόμα μαζί και μετά @kaitigarbi είσαι ελεύθερη !!!».

https://www.instagram.com/p/Cr0RQKJoZja/

Και μπορεί η Καίτη Γαρμπή να είχε αποκαλύψει στο J2US που ήταν κριτής πως με τον Διονύση Σχοινά ήταν χωρισμένοι, όταν τραγούδησαν μαζί το «Ζήσαμε» αλλά όπως φαίνεται κι όπως είχε πει κι η ίδια τελικά ο έρωτάς τους ήταν τόσο μεγάλος που δεν χώρισαν ποτέ.

«Το τραγούδι αυτό παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού, αλλά τελικά όπως αποδείχτηκε δεν χωρίσαμε ποτέ. Και τότε δηλαδή, εμείς στο video clip τα δικά μας τα κάναμε» είχε πει η τραγουδίστρια σε εκείνο το επεισόδιο του φιλανθρωπικού show.

Άλλωστε, εκείνη δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της μακριά του, λέγοντας στη Ναταλία Γερμανού:

«Έχουμε μία τρομακτική αγάπη, δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εκείνον. Είναι ένας άγγελος. Δεν θέλω καμία άλλη να τον κοιτάζει ούτε να τον έχει».