Το γράμμα που αποκάλυψε η Sophie Turner «καίει» τον Joe Jonas

Το γράμμα που αποκάλυψε η Sophie Turner «καίει» τον Joe Jonas
Joe Jonas, top left, and Sophie Turner attend the third round of the U.S. Open tennis tournament at the USTA Billie Jean King National Tennis Center on Friday, Aug. 31, 2018, in New York. (Photo by Greg Allen/Invision/AP)

Η Sophie Turner απασφάλισε και η επίθεση στον Joe Jonas έχει στόχο να εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της.

Ξέρουμε πως ο χωρισμός της Sophie Turner και του Joe Jonas – παρά την αρχική φιλική προσέγγιση- δεν είναι ρόδινος. Επίκεντρο της διαμάχης ανάμεσα στους δύο πρώην και γονείς δύο παιδιών είναι ο τόπος που θα μένουν οι κόρες τους με τον μουσικό να ζητά οι κόρες του ζευγαριού να μένουν τόσο στις ΗΠΑ όσο και στη Βρετανία.

Η Sophie Turner δεν έχει στα σχέδιά της το πλάνο μιας τέτοιας μετακίνησης για τις κόρες της και σύμφωνα με τα νομικά έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six, η ηθοποιός χρησιμοποίησε ένα γράμμα δια χειρός του πρώην της για να αποδείξει πως οι δυο τους είχαν αποφασίσει πως το παντοτινό σπίτι των παιδιών του θα είναι η Μεγάλη Βρετανία.

Το γράμμα που «καίει» τον Joe

Το γράμμα γράφτηκε από τον Joe μόλις τρεις μήνες πριν τον χωρισμό όταν ο τραγουδιστής προσπαθούσε να πείσει έναν ιδιοκτήτη μιας κατοικίας στο Wallingford της Oξφόρδης να τους πουλήσει την ιδιοκτησία του και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η γυναίκα μου κι εγώ αποφασίσαμε να περνάμε περισσότερο χρόνο στη Βρετανία και ψάχνουμε για ένα μόνιμο σπίτι και η κόρη μας ζήτησε τρία πράγματα, να έχει κοτούλες, ένα πόνι και ένα σπίτι της Wendy. Και είδαμε πολλά σπίτια με αυτά τα κριτήρια αλλά μόλις είδαμε το σκηνικό εδώ, ήταν μαγεία και κάτι που δεν μας είχε συμβεί ξανά », έγραψε ο 34χρονος Jonas ο οποίος συνέχισε να εκθειάζει την ιδιοκτησία ύψους 7,5 εκατομμυρίων λιρών.

O Jonas συνέχισε να εξηγεί πώς ο πατέρας της Sophie είναι εξαιρετικός κηπουρός και πώς ο ίδιος ήταν μαγεμένος από την ιδέα να μείνει στο σπίτι αυτό με τα παιδιά του:

«Σκέφτομαι να αφήνω τις κόρες μου στο σχολείο με τη βάρκα να περνάμε τα απογεύματα με φίλους και να τους μεταφέρω στην κοντινή παμπ με τη δική μου βάρκα. Έχουμε ήδη φανταστεί πώς θα μεγαλώσουν εδώ τα παιδιά μας και θα είναι το παντοτινό μας σπίτι», ολοκλήρωσε ο Joe ο οποίος έγραψε πως θα έφτιαχνε με άνεση ένα στούντιο ηχογραφήσεων στο μαγικό αυτό τοπίο.

Το παράδοξο είναι πως το γράμμα έπεισε τον ιδιοκτήτη και δέχτηκε την προσφορά με την πρώτη προκαταβολή να μπαίνει στις 7 Ιουλίου 2023, μόλις δύο μήνες πριν τον χωρισμό του ζευγαριού.

Τα οριστικά έγγραφα γα την αγορά του σπιτιού στην Οξφόρδη θα υπογραφούν στις 2 Δεκεμβρίου αλλά όλα δείχνουν πως η αγορά δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ.

210492376_795390358013553_7371119066419238063_n.jpg

Πού μένουν τα παιδιά;

Η 27χρονη Turner θέλησε με το γράμμα αυτό να αποδείξει στο δικαστήριο πως εκείνη και ο πρώην σύζυγός της είχαν από πριν αποφασίσει πως το σπίτι τους θα είναι η Αγγλία και πώς από τον Απρίλιο του 2023, η μεγάλη κόρη τους Willa γράφτηκε σε παιδικό σταθμό της Αγγλίας.

Turner και Jonas έβαλαν πωλητήριο στο σπίτι τους στη Φλόριντα επίσης τον Απρίλιο και το σπίτι τελικά πουλήθηκε τον Αύγουστο. Η Turner εξηγεί στα νομικά έγγραφα πως ούτε εκείνη αλλά ούτε και ο Joe έχουν πια μόνιμη κατοικία στο Μαϊάμι οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκδικαστεί το διαζύγιο στις ΗΠΑ.

Η Sophie πάντως εξηγεί πως προσωρινά, η ίδια και οι κόρες της Willa Και Delphine μένουν μαζί της στη Νέα Υόρκη μιας και ο πατέρας τους κρατά παράνομα τα διαβατήριά τους και για τον λόγο αυτό προχώρησε και σε μήνυση κατά του πρώην της.

210479314_566359744750283_8180273975451603260_n.jpg

Η Sophie Turner κάνει μήνυση στον Joe Jonas, ζητά πίσω τις κόρες της και το διαζύγιο έγινε άβολο