H prime time θέλει τον γιατρό της: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κατάφερε να νικήσει τα μεγάλα φαβορί

Κατερίνα Μπούσιου
H prime time θέλει τον γιατρό της: Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κατάφερε να νικήσει τα μεγάλα φαβορί

Τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν ένα μικρό προβάδισμα για τον Γιατρό του Alpha και σταθερή πορεία για Μάγισσα και Ναυάγιο. Χαμηλά η Φάρμα και το Fame Story. 

Η βραδινή τηλεοπτική ζώνη έχει εξελιχθεί σε μία σκληρή μάχη των αριθμών. Με τα νούμερα τηλεθέασης να αλλάζουν διαρκώς. Ο Γιατρός ωστόσο στον Alpha έκανε και τη δεύτερη μέρα προβολής του την έκπληξη, παίρνοντας προβάδισμα ακόμη και από τη σειρά Παγιδευμένοι, η οποία γινόταν ταυτόχρονα το Νο1 trend στο Twitter. Ποια σειρά συνεχίζει να παραμένει σταθερά χαμηλά;

Ο δύσκολος δρόμος των Πανθέων, η σταθερή Μάγισσα και η μικρή πτώση του Σασμού

Η ζώνη από τις 21.00 μέχρι και τις 23.00, αποδεικνύεται για μία ακόμη χρονιά, μία πολύ δύσκολη τηλεοπτική πίστα. Οι σειρές που συνεχίζονται για δεύτερη και τρίτη χρονιά προσπαθούν να σταθεροποιηθούν και οι νέες προσπαθούν να επικρατήσουν από την αρχή. Οι τηλεθεατές ωστόσο φαίνεται ότι ακόμη πειραματίζονται και κάνουν ζάπινγκ. Ο Γιατρός στο δεύτερο επεισόδιο του, κατάφερε όμως να κρατήσει τη δυναμική της πρώτης του μέρας και τερμάτισε χθες με 18,7% μέσο όρο στο νεανικό κοινό και 20,1%.

«Ο Γιατρός» Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αντιμέτωπος με τις σκιές του παρελθόντος του

https://www.instagram.com/reel/Cx6g800oJ8-/

Μικρή πτώση για τον Σασμό που ξεκίνησε χαμηλά στο 15,9% αλλά ο μέσος όρος έκλεισε στο 17,5%. Έχει βελτιωθεί αρκετά η σειρά στο σενάριό της, αλλά έχει χάσει (όπως όλες οι σειρές κατά το παρελθόν) ένα μικρό κομμάτι της δυναμικής του σε σχέση με την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν.

https://www.instagram.com/p/Cx5pJxVNYOj/

Η Μάγισσα έχει αρχίσει να σταθεροποιεί τα ποσοστά της (έφτασε μέχρι και το 18,3%) με μέσο όρο στο 16,3%.

https://www.instagram.com/p/Cxn2KmpIH3T/

Οι Παγιδευμένοι που ακολούθησαν την Μάγισσα, στο πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν τους, παρόλο που ήταν trend στο Twitter έκλεισαν με μέσο όρο στο 12,1% στο νεανικό κοινό.

Το Ναυάγιο στο Μega φαίνεται πως έχει μεγάλη άνοδο στο γενικό κοινό (άνω των 45 ετών δηλαδή) κλείνοντας με μέσο όρο στο 18,2%. Αναμενόμενο για σειρά εποχής που αναφέρεται στη δεκαετία του '60.

https://www.instagram.com/p/Cx5Ob54s810/

Σταθερή πορεία έχει η Γη της ελιάς και σταθερά χαμηλά παραμένουν οι Πανθέοι οι οποίοι δεν μπορούν να «σπάσουν» το φράγμα του 4,0%. Αν δεν αλλάξει η ώρα της προβολής τους, δυστυχώς μία τόσο αξιόλογη παραγωγή θα αδικηθεί.

https://www.instagram.com/reel/Cx7XPert-sz/

Η Φάρμα στο Star δεν δείξει ακόμη πως έγινε συνήθεια του κοινού (10,6 στο δυναμικό κοινό και 8% στο γενικό) ενώ μονοψήφιες επιδόσεις μέχρι 8,% έκανε το πρώτο επεισόδιο του Fame Story μετά το live του Σαββάτου.