Η Κατερίνα Λέχου ζει τον απόλυτο έρωτα εδώ και 16 χρόνια και δεν έχει ανάγκη να το δείχνει

Η Κατερίνα Λέχου ζει τον απόλυτο έρωτα εδώ και 16 χρόνια και δεν έχει ανάγκη να το δείχνει

Η Κατερίνα Λέχου αν και σπάνια το κάνει, μίλησε για τον σύζυγό της σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show, μίλησε η Κατερίνα Λέχου, στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου.

Εντυπωσιακή και ευδιάθετη άνοιξε την καρδιά της και αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη, αλλά και την «αργοπορημένη» ενηλικίωση.

Με αφορμή το γεγονός ότι ανέβασε, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για πρώτη φορά, φωτογραφία του αγαπημένου της, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε για τη σχέση τους και εκείνη απάντησε:

«Αυτή την βαθιά συγγένεια που νιώθω με τον Μάνο και το ότι και οι δυο θέλουμε αυτό το παιδί που είναι η σχέση μας να το φροντίσουμε, είναι εκεί και ελπίζω να είναι και στα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μας».

https://www.instagram.com/p/CwI1AxfLBM_/

Και στη συνέχεια η Κατερίνα Λέχου πρόσθεσε: «Τον έβγαλα μια φωτογραφία, μου φάνηκε πολύ όμορφος και λέω ας τον ανεβάσω. Είναι καλός ο Μάνος. Αυτά δεν τα σκέφτομαι ούτε κινούμαι με σχέδιο. Μπορεί να ανεβάσω κάτι σήμερα και μετά να ανεβάσω ξανά κάτι μετά από έναν χρόνο».

«Πιστεύω στο κακό μάτι, είναι ενέργεια. Θα μπορούσε κάτι να πάει στραβά από κακό μάτι. Ενέργειες υπάρχουν γύρω μας, σημασία έχει πόσο ισχυροί είμαστε για να οχυρωθούμε», συμπλήρωσε, ακόμα, η αγαπημένη ηθοποιός.

Λέχου και Τρίγγου «μάγεψαν» το κοινό αλλά η «Μάγισσα» είχε στη θριαμβευτική πρεμιέρα της δύο λάθη

Μία υπέροχη σχέση με σπάνιες εμφανίσεις

Σε γενικές γραμμές, η Κατερίνα Λέχου έχει επιλέξει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή και για αυτόν τον λόγο λίγες είναι οι φορές που έχει κάνει εμφανίσεις με τον σύζυγό της σε κοσμικές εκδηλώσεις.

201504231203400.9113_KATERINA_LEXOY_MANOS_STRATAKIS_2242015.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός γνωρίστηκε με τον Μάνο Στρατάκη το 2007, μέσω του κοινού τους φίλου, Μάνου Γαβρά, ο οποίος ήταν συμμαθητής του πρώην πολίστα.

201707291807390.2272_KATERINA_LEXOY_MANOS_STRATAKIS_2872017.jpg

Ο Μάνος Στρατάκης είναι πρώην υδατοσφαιριστής και αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού. Πλέον δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώ παράλληλα είναι και ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείων.

Το 2014 παντρεύτηκε με την Κατερίνα Λέχου, με κουμπάρους τον Γιάννη Μπέζο και τη Ναταλία Τσαλίκη. Από τότε μέχρι σήμερα, το ζευγάρι είναι μαζί.

Από τον αθλητισμό στον στίβο της πολιτικής

Ο Μάνος Στρατάκης εκτός από τη σύζυγό του, φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στην Αθήνα. Μάλιστα, θέλοντας να εκφράσει την αγάπη του για την πόλη που ζει τα τελευταία 30 χρόνια, επέλεξε φέτος να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη και τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά».

Πριν από περίπου έναν χρόνοι είχε γράψει για την υποψηφιότητά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Έχω πολλούς λόγους να αγαπώ αυτή την πόλη που ζω και εργάζομαι τα τελευταία 30 χρόνια. Πάντα πίστευα ότι όλα ξεκινούν από όλους εμάς και τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη δική μας συμμετοχή. Δυστυχώς αυτές τις ημέρες το συναίσθημα αυτό είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Πριν λίγους μήνες πήρα την απόφαση να κατέβω και εγώ ως δημοτικός σύμβουλος με τον @kostasbakoyannis και τον συνδυασμό @AthinaPsila. Αν κάτι έχω να προσδώσω σε αυτή την ομάδα είναι η αγάπη μου γι’ αυτή την πόλη και πάνω απ’ όλα ότι «νοιάζομαι». Σε ότι έχω καταπιαστεί έως σήμερα, από τα πρώτα χρόνια στον αθλητισμό έως τα τελευταία επαγγελματικά μου βήματα, υπάρχει πάντα ένας κοινός συνδετικός κρίκος. Νοιάζομαι & Προσπαθώ».

Τελικά, στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών σύλλεξε 254 ψήφους.

https://www.instagram.com/p/CyEls6OLq_x/

«Θα ήθελα να είχα ενηλικιωθεί στην ώρα μου κι όχι τόσο αργά»

Εκτός από την σχέση με τον σύντροφο της ζωής της, στο The 2Night Show η Κατερίνα Λέχου μίλησε και για το γεγονός ότι άργησε να ωριμάσει, αποδίδοντας τις ευθύνες στο γεγονός ότι έφυγε από το πατρικό της σπίτι σε ηλικία 34-35 ετών.

«Όταν ήμουν υπό τη σκέπη της οικογένειάς μου, αυτό είχε ένα μεγάλο τίμημα γιατί άργησα πάρα πολύ να ενηλικιωθώ και να ανδρωθώ. Αλλά εντάξει πλήρωσα αυτό το τίμημα. Θα ήθελα να είχα ενηλικιωθεί στην ώρα μου κι όχι τόσο αργά. Έφυγα 34-35 χρονών από το σπίτι. Είναι πολύ αργά, δεν είναι σωστό, δεν είναι υγιές» ανέφερε η Κατερίνα Λέχου στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αρναούτογλου.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, η ηθοποιός πρόσθεσε ότι συνέχιζε να μένει με τους γονείς της «για να μην κάνω συμβιβασμούς και να μπορώ να λέω όχι. Θα έπρεπε να φύγω νωρίτερα και να έχω το θάρρος να εξασφαλίσω αυτά τα λεφτά με έναν άλλο τρόπο. Δεν θα έκανα πράγματα που δεν μου άρεσαν, άρα θα έκανα μία άλλη δουλειά. Αλλά αυτή η λύση με βόλευε, ήταν πιο εύκολη με τις δυσκολίες της όμως γιατί σου στερούνται πράγματα. Όταν έφυγα από τους γονείς μου, ήμουν ένα χρόνο στο σπίτι με τις κούτες».