Sophie Turner & Joe Jonas βρήκαν την πιο δίκαια λύση για την επιμέλεια των παιδιών τους

Sophie Turner & Joe Jonas βρήκαν την πιο δίκαια λύση για την επιμέλεια των παιδιών τους
Invision

Sophie Turner και Joe Jonas φαίνεται να ήρθαν σε προσωρινή συμφωνία για χάρη των παιδιών τους.

Πριν από μερικούς μήνες ο Joe Jonas και η Sophie Turner αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, μετά από τέσσερα χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Σύμφωνα με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα ο χωρισμός του πρώην ζευγαριού είναι κάθε άλλο παρά βελούδινος, με τους δυο τους να αδυνατούν να έρθουν σε οριστική συμφωνία για την επιμέλεια των δύο τους κοριτσιών (Willa και Delphine).

Sophie Turner και Joe Jonas ήρθαν σε προσωρινή συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών

Ο διάσημος τραγουδιστής και το μοντέλο φέρονται να κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία, ορίζοντας το πώς θα βλέπουν τις κόρες τους. Τέσσερις ολόκληρες ημέρες κράτησαν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Turner και τον Jonas, οι οποίοι παραστάθηκαν στις διαδικασίες μαζί με τους δικηγόρους τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail και του People, το πρώην ζευγάρι συμμετείχε σε μια παραγωγική διαμεσολάβηση από τις 4 έως τις 7 Οκτωβρίου από την οποία προήλθε μια δίκαια λύση.

Από τις 9 έως τις 21 Οκτωβρίου, τα παιδιά θα είναι με τη μητέρα τους, Sophie Turner στην Αγγλία και θα μπορούν να ταξιδεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη συνέχεια, η Turner ή η νταντά των παιδιών θα οφείλει να επιστρέψει τα κορίτσια στον Jonas στις 21 του μήνα. Oι μικρές Willa και Delphine θα παραμείνουν με τον μπαμπά τους μέχρι τις 2 Νοεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/Cv756AUNG2F/

Η Sophie Turner επέστρεψε στο Instagram μετά τον χωρισμό από τον Joe Jonas με μια photo όλο νόημα

Στη συνέχεια, ο Jonas ή η νταντά θα επιστρέφει τα παιδιά στην Turner στις 2 Νοεμβρίου η οποία θα περνά χρόνο μαζί τους μέχρι τις 22 Νοεμβρίου. Μετέπειτα τα κορίτσια επιστρέφουν στον Jonas από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου και φαίνεται ότι θα περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων με την μαμά τους αφού η Turner θα έχει την επιμέλειά τους από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά το μέλλον, η συμφωνία προβλέπει ότι Jonas και Turner θα υποβάλουν από κοινού επιστολή αναφοράς κατάστασης πριν από τις 23 Δεκεμβρίου, περιγράφοντας την κατάσταση της διαμεσολάβησης μεταξύ των δύο σε εκείνο το σημείο.

Πρόσφατα η Turner μήνυσε τον εν διαστάσει σύζυγό της για παράνομη κατακράτηση, ισχυριζόμενη ότι ο Jonas παρακρατούσε τα διαβατήρια των παιδιών τους και δεν τους επέτρεπε να επιστρέψουν στην Αγγλία. Η αγωγή του μοντέλου κατά του τραγουδιστή ζητούσε την άμεση επιστροφή των παιδιών που απομακρύνθηκαν ή κρατήθηκαν παράνομα, με τη νομική ομάδα της Turner να υποστηρίζει ότι η παράνομη κατακράτηση ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου.

Πηγή κεντρικής: apimages.com