Στο post με τον Χρήστο Μάστορα η Χαρούλα Αλεξίου εντυπωσίασε με την απλότητα & τη φυσική ομορφιά της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στο post με τον Χρήστο Μάστορα η Χαρούλα Αλεξίου εντυπωσίασε με την απλότητα & τη φυσική ομορφιά της

«Πόση ομορφιά ψυχής μπορεί να κρύβει μια φωτογραφία;» αναρωτήθηκαν οι followers του Χρήστου Μάστορα βλέποντας τον μαζί με τη Χαρούλα Αλεξίου, η οποία ήταν τελείως άβαφη αλλά τόσο εντυπωσιακή.

Τελειώνοντας τις επιτυχημένες καλοκαιρινές του συναυλίες με τις ΜΕΛΙSSES και λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών του με τον Σάκη Ρουβά στο νυχτερινό μαγαζί Έναστρον, ο Χρήστος Μάστορας, το βράδυ της 10ης Οκτωβρίου είχε μια ιδιαίτερη συνάντηση με μια πολύ σπουδαία τραγουδίστρια, την Χαρούλα Αλεξίου.

Το post αγκαλιά με τη Χαρούλα

Οι δυο τραγουδιστές βρέθηκαν μαζί και μάλιστα ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στα social media του μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας στη λεζάντα ενθουσιασμένος από την συνάντησή τους: «Μιλήσαμε πολύ. Είπαμε πολλά. Άκουγα, άκουγα, άκουγα..Γελάσαμε, θυμηθήκαμε (εκείνη κυρίως), συγκινηθήκαμε, κάποια στιγμή σοβαρέψαμε και πριν χωρίσουμε βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία… Αγαπημένη Χαρούλα σ´ευχαριστώ για όλα».

https://www.instagram.com/p/CyNsJ5qN6l5/

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Χρήστος Μάστορας δείχνει τον σεβασμό του σε κάποιον άνθρωπο μεγαλύτερης γενιάς που θαυμάζει. Το ίδιο είχε κάνει με ανάρτησή του για τον Γιώργο Νταλάρα, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, τη Rita Wilson αλλά και τον Πύρρο Δήμα.

Οι followers αποθέωσαν την αμακιγιάριστη Χαρούλα κι έχουν ένα αίτημα

Οι followers του Χρήστου Μάστορα αποθέωσαν στα σχόλιά τους τη σπουδαία ερμηνεύτρια και για την καλλιτεχνική της πορεία αλλά και για το γεγονός πως εμφανίστηκε χωρίς καθόλου μακιγιάζ.

Μάλιστα, πολλοί ήταν κι αυτοί που «απαίτησαν» από τους δύο τραγουδιστές να συνεργαστούν ή να κάνουν κάποιο ντουέτο.

Η εμφάνιση της Χαρούλας Αλεξίου στο «Maestro»

Αν και πριν από τρία χρόνια η Χαρούλα Αλεξίου είχε ανακοινώσει ότι θα σταματήσει το τραγούδι μετά από 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας - επειδή δεν απέδιδε πια το ίδιο όπως είπε εκείνη - η συμμετοχή της για πρωτη φορά σε μια τηλεοπτική σειρά (το Maestro) την έκανε να επιστρέψει στα φώτα της δημοσιότητας και να αποθεωθεί για την απλότητα του τρόπου με τον οποίο υποδυόταν τον ρόλο της.

«Όταν έγραφα τα πρώτα επεισόδια στο σπίτι μου, δεν είχα ακόμη στο μυαλό μου, ποια θα ήταν η κατάλληλη για να υποδυθεί τη γιαγιά της Κλέλιας. Εκείνο το βράδυ, άκουσα τυχαία, το τραγούδι της Χαρούλας και είπα ότι εκείνη θα ήταν καταλληλότερη για αυτόν τον ρόλο. Έτσι της το πρότεινα»είχε αποκαλύψει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το πώς προέκυψε η συνεργασία τους.

https://www.instagram.com/p/CjFsQ2kKBFl/

Η σειρά έγινε ο λόγος να επιστρέψει εκείνη για λίγο στη μουσική με το τραγούδι Προσευχή, το οποίο εντάχθηκε στον πρώτο κύκλο της σειράς.Το συγκεκριμένο τραγούδι συμπεριλαμβανόταν στο άλμπουμ της «Οδός Νεφέλης '88» το 1995 και είναι μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Έτσι λοιπόν, η σπουδαία τραγουδίστρια απέδειξε ότι μπορεί να ερμηνεύσει το ίδιο καλά με ένα τραγούδι κι έναν τηλεοπτικό ρόλο, ενώ φάνηκε να μην έχει χάσει ποτέ τη χαρισματική φωνή της.

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η ίδια ασχολήθηκε με την υποκριτική, αφού είχε παίξει κάποια στιγμή και στο θέατρο σε έναν συγκινητικό μονόλογο όπου αφηγόταν τη ζωή της, στην παράσταση «Χειρόγραφο» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη.