Η Χάρις Αλεξίου έγινε νονά και λατρέψαμε για μία ακόμη φορά το υπέροχο boho στυλ της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Χάρις Αλεξίου έγινε νονά και λατρέψαμε για μία ακόμη φορά το υπέροχο boho στυλ της

Το καφτάνι και τα αξεσουάρ που δημιούργησαν ένα μοναδικό σύνολο για την νονά Χάρις. 

Η Χάρις Αλεξίου δεν είναι μόνο ξεχωριστή για τη φωνή της και την καλλιτεχνική της ταυτότητα. Είναι ιδιαίτερη ως προσωπικότητα, με το προσωπικό στυλ της να συμπληρώνει τη θετική ενέργεια που εκπέμπει σε κάθε κίνηση και λόγο της. Πριν από λίγες ημέρες έγινε νονά, βαφτίζοντας την κόρη της τραγουδίστριας Ζωής Παπαδοπούλου και «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το πολύχρωμο καφτάνι και τα αξεσουάρ της.

https://www.instagram.com/p/CurwfFIobst/

Maestro του στυλ

Η Χάρις Αλεξίου πριν από λίγες μέρες έγινε και πάλι η Χαρούλα της καρδιάς μας, όταν βρέθηκε στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου Σταδίου, για να τιμήσει τη μνήμη του καλού της φίλου Αντώνη Βαρδή. Μπορεί να μην θέλει πια να τραγουδά, αλλά ο τρόπος με τον πεζό λόγο που «ερμήνεψε» τις μελωδίες και τις συνδύασε με μνήμες και συναισθήματά από την γνωριμία τους, ήταν και πάλι μοναδικός.

Δεν είναι τυχαίος ο χαρακτηρισμός που της έδωσε προ μηνών ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, αποκαλώντας της ως «Greek legend».

https://www.instagram.com/reel/CwzauNIqznv/

Πριν από λίγες μέρες τίμησε τη ζωή με έναν διαφορετικό τρόπο. Έγινε νονά της δέκα μηνών Βαλέριας - Ελένης, κόρης της τραγουδίστριας και καλής της φίλης Ζωής Παπαδοπούλου και του Θοδωρή Πλεμμένου. Φορώντας ένα πολύχρωμο σατέν καφτάνι, κάνοντας και έναν ιδιαίτερο συνδυασμό με τα σκουλαρίκια και το μεγάλο κολιέ της.

alexiou_forema.jpg

Αυτό το boho style είναι και αυτό που την χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια. Την είδαμε και στο εξώφυλλο της Vogue τον Απρίλιο, όπου φωτογραφήθηκε μαζί με τον γιο της Μάνο Θεοφίλου.

Το σπίτι της Χαρούλας Αλεξίου κρύβει σε κάθε του γωνιά 50 χρόνια μελωδίες και όλα τη θυμίζουν

https://www.instagram.com/p/Crawj36IwTb/

Η Χάρις Αλεξίου αγαπά τα έντονα χρώματα. Και αυτό το στυλ το έχει υιοθετήσει και για την τηλεοπτική της ηρωΐδα στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ως η γιαγιά Χάρις της Κλέλιας Ανδριολάτου και του Ορέστη Χαλκιά.

https://www.instagram.com/p/Cp5SZcqI9uw/

Η χρωματική της παλέτα είναι απεριόριστη όπως θα δεις και στη photo gallery που ακολουθεί.